Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung ES8000 serisine Digiturk bağlayıp LigTV izleyen arkadaşlar hareketli görüntüde bozulma yaşıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black100

quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

40es8000 tv mi satiyirum 2 aykik garantili cihaz yuksek boyutlu tv ile takas olur

slm alıcı değilim ama bir kaç sorum var cevaplarsan sevinirim pc oyun oynadınmı performansı nasıl oynadıysan tabiki . normal yayın kalitesi
    nasıl birde genel değerlendirmen nasıl olur arkdasım geçen gün 46nç ine baktım 3 d si süper di gerçekten hayran kaldım

çokbegendiğim bir tv fakat boyutu çok ufak kaldı odada onun için satıyorum. akışkanlık ve bulanıklık ayalarını yaptım olaganustu .. 3d ve film zaten tartışılmaz 800hz olayı bitirmiş

• eyfallh
  • arkadaşlar selam

cmtesi günü 55ES8000 modelinin kurulumunu yaptılar ve sorunsuz çalışıyor...

fakat bu sabah şöyle bir sorun ortaya çıktı;

televizyonun kumandasında açma/kapama tuşuna bastığımda cihaz 10-20 saniye kadar kitleniyor ve kumandalardan her hangi bir komut almıyor. Daha sonra kendi kendine kapanıp açılıyor ve herşey normal...

Ama tekrardan açma/kapama tuşuna basınca aynı şeyler oluyor... Açma/kapama tuşuna basana kadar herşey güzel ama tuşa basınca kitleniyor...

çağrı merkezini aradım az önce cihazın yanındayken tekrar arayın kumandadan ayar yaptıralım dedi ne ayarı ise artık...

Her hangi bir önerisi olan var mı bu konu ile ilgili olarak?
  • samsung es 7000 kullanıyorum acaba bluetooth kulaklık takıp dinleme imkanım varmı
  • Arkadaşlar 46es7000 aldım fakat küçük geldi biraz, 55es7000 alıp da büyük gelen varsa farkını vermek koşuluyla takas düşünür müsünüz? tv 1.5 aylık samsung bayisinden alınmış ve hiçbir sorunu yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenyagizaktan

Samsung ES8000 serisine Digiturk bağlayıp LigTV izleyen arkadaşlar hareketli görüntüde bozulma yaşıyorlar mı?

ne gibi bir bozulma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

quote:

Orijinalden alıntı: erenyagizaktan

Samsung ES8000 serisine Digiturk bağlayıp LigTV izleyen arkadaşlar hareketli görüntüde bozulma yaşıyorlar mı?

ne gibi bir bozulma?

Maç esnasında kamera sabitken görüntüyü net gösteriyor fakat kamera sağa sola hareketlendiğinde netlik düşüyor. Özellikle çimlerin netliği.
  • arkadaşlar ben es5500 aldım gayet memnunum.. donma takılma renk bozukluğu hemen ısınma v.b problemler yok.. görüntülerve sesler gayet kaliteli..

uzaktaki arkadaşlarımla skype'dan görüntülü konuşma yaptığımız bile oluyor..
    internetide kablolu yaptık çok hızlı oldu..

bu led istediğiniz tüm özellikleri karşılayabiliyor kaçırmayın derim 840 lira fln :)
  • arkadaşlar 46es6140 'da bazı mkv dosyalarında sorun yaşıyorum. çözümü var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

arkadaşlar 46es6140 'da bazı mkv dosyalarında sorun yaşıyorum. çözümü var mı acaba?

Mkvmerge kullanıp dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

arkadaşlar 46es6140 'da bazı mkv dosyalarında sorun yaşıyorum. çözümü var mı acaba?

Mkvmerge kullanıp dene.

selamlar dosyayı seçip çoklamayı başlat diyoruz değil mi?
    bir şeyler seçmem ya da değiştirmem gerekli mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Mkvmerge kullanıp dene.

selamlar dosyayı seçip çoklamayı başlat diyoruz değil mi?
    bir şeyler seçmem ya da değiştirmem gerekli mi?

Evet değiştirmenize gerek yok.

• teşekkürler deniyeceğim akşama tv'de
  • Malesef "seçtiğiniz dosya şu anda desteklenmiyor" diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi forumlar arkadaşlar ÇOK ÖNEMLİ VE ACİL bir sorum olacak cevaplarsanız cok memnun olurum ...

samsung 46 es 5700 117 ekran full hd led tv almayı duşunuyorum smart led tv dahili hd uydu alıcısı full hd 1080 wifi monitor soket falan filan fiyatı 1750 tl

birde şu tv yi gördüm

PHİLİPS SENSE AND SİMPLİCTY 40pfl5507 full hd 3d 102 ekran led tv 400 mhz bu tv samsung belli deil

metro dergisinde farkettim

tavsiyeniz nedir ????????

ACİL YARDIM LUTFEN GORUNTU KALİTESİ HANGİSİ DAHA İYİ PHİLİPSMİ SAMSUNG MU ??????

• Birkaç gün önce 32 EH 5200 aldım..
    Görüntüsü falan iyi.. Dahili receiveri aynı çanağa bağlı diğer TVmizin bulamadığı birçok kanalı buldu.. Ses yüksekliği ve kalitesi de TVnin boyutlarına göre gayet iyi..

Kulaklık takınca ekolayzerin devre dışı kalması ve VGA girişinin olmaması dışında bir eksiğini (şimdilik) görmedim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46es8000 aldım. Birkaç sorum var yardım ederseniz çok sevinirim. Bimeksten 3699 TL (370TL hediye çeki verdiler) aldım.

1-Bulutlanma olayını nasıl test ediyoruz ekrana siyah görüntümü vereceğiz bir kaynaktan? Yada açılırken filan mı anlıyacağız?

2-Normalde merkezi uydu anteni var ve HD receiverdan goruntu alıyorum. Fakat dahili receiveri kullanmak istiyorum. Uydu kablosunu TV deki ilgili girişe taktım. TV kaynağını açtım ve uyduyu seçtim. İlk başta hiçbirşey bulamadı sonra uydu filan eklemeyle ilgili menude turksat42e vardı onu seçtim. 40 tane filan kanal buldu ama hepsi HD ve şifreli sadece TRT HD izleyebiliyorum :) Uyduda hotbird ve turksart42 e var yani binlerce kanal var ama ben izleyemedim. Nasıl bir ayar yapmam gerekli manuel mi yapmam gerekiyor. Transponder vs birsürü ayar var kafam karıştı.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamata

quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

Orijinalden alıntı: kamata

ben de sizin gibi düşünüp 46 aldım 3.5m için . 55 almadığım için çok pişmanım şuanda. Bütceniz varsa hiç düşünmeyin 55 alın .

Hocam neden pismansin? Ben de 3-3,5 m den izleyeceğim. 40" - 46" arasında gidip geliyorum. Moralim bozuldu :(

valla 3.5 metre civarı 46es7000 aldım eşimle keşke 55 alsaydık deyipduruyoruz. Hatta olmayacağını bile bile 5 gün sonra farkını versek 55 alabilirmiyiz diye bayiyi bile aradım ama yanıt olumsuz oldu. Bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Ama 3500 verip 900 lira fazla ödeyip 55 almadığım için tv izlerken suratım düşüyor bazen :(

Hocam aynı durumdayım TV den soğudum 2 kere gittim bayiye değiştirmiyor çerçeve de yokya TV düdük kadar kaldı salonda. Kaderime küstüm :) Eski 42 yi geri salona koyacam çerçeve olduğundan 50 inch gibi duruyor bunu diğer odaya koyacam artık.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.