Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım dostum çok teşekkürler denediğinizde bilgilendirirseniz çok sevinirim. Birde beğenmediğiniz bi yanı varmı şuana kadar?
  • Hocam açıkcası şimdiye kadar beğenmediğim bir yanı yok.Karanlık sahnelerde ışık sızması ve bulutlanma da yok.Beni en çok şaşırtan internet olayıydı.Defalarca net üzerinden film izledim.Youtubeden izlediğim filmlerde 20 dk sonra kapanıyordu ancak güncellemeden sonra bakmadım kesilme devam ediyor mu diye.Ben sd yayınlardan bile memnunum.Tabi çok yakından izlersen rahatsız ediyor.En az 3 metreden izlediğim için görüntü rahatsız etmiyor.
  • Ben EH5000 veya EH5300 modellerinden birini alacağım. Ama bu yazılan ışık sızdırması, bulutlanma olayları gözümü korkuttu. Dün Teknosa'da gördüm modelleri. Gayet hoşuma gitmişti. Ne yapacağım ben şimdi? Yoruldum da televizyon araştırmaktan hepsinin bir sıkıntısı var. Ooooffff!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özer Cicik

Ben EH5000 veya EH5300 modellerinden birini alacağım. Ama bu yazılan ışık sızdırması, bulutlanma olayları gözümü korkuttu. Dün Teknosa'da gördüm modelleri. Gayet hoşuma gitmişti. Ne yapacağım ben şimdi? Yoruldum da televizyon araştırmaktan hepsinin bir sıkıntısı var. Ooooffff!!!

iyi böyle bekle, hiçbir zaman alamazsın o zaman :) alla alla git al kardeşim, ne olumsuzsunuz yaw.. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

Ben EH5000 veya EH5300 modellerinden birini alacağım. Ama bu yazılan ışık sızdırması, bulutlanma olayları gözümü korkuttu. Dün Teknosa'da gördüm modelleri. Gayet hoşuma gitmişti. Ne yapacağım ben şimdi? Yoruldum da televizyon araştırmaktan hepsinin bir sıkıntısı var. Ooooffff!!!

iyi böyle bekle, hiçbir zaman alamazsın o zaman :) alla alla git al kardeşim, ne olumsuzsunuz yaw.. ;)

Müdür öyle deme yaa bir sürü para sayacağız. Sonra yok ışık sızdırması yok bulutlanma bir de bunlarla uğraşmayalım diye. Gerçi birşey söyleyeyim mi? Eninde sonunda birşeylerden memnun olmayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

Müdür öyle deme yaa bir sürü para sayacağız. Sonra yok ışık sızdırması yok bulutlanma bir de bunlarla uğraşmayalım diye. Gerçi birşey söyleyeyim mi? Eninde sonunda birşeylerden memnun olmayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905batu

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

3d film performansı hakkında bişey söyleyemem ama oyunda iyi olduğuna göre orjinal filmde de heralde iyidir.Fiyat bence iyi.Bende 6100 modelini 2 adet gözlükle o fiyata aldım.digitürk yok maalesef ve de sd yayında kullanıyorum halen daha.

digitürkten kastım digitürkün internet yayınıydıhttp://www.digiturkplay.com.tr/ bu adresteki açabiliyomu diye merak etmiştim.
    bana gözlük ekstra dediler pazarlık yapıp dahil etmeye çalışıyım o zaman bende.

Şimdi denedim digiturkplaya şıkır şıkır giriyor sorun yok.

• Cok tesekkurler dostum emegine saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU]

böyle sorunu olan varmı tv arızalı diycem ama şu kafamı karıştırıyor tvye usb takıp 1080p film izlerken yok olmuyor sadece tv yayınlarında ve karanlık sahnelerde görülüyor bu konuda bilgisi olan varmı (model 46es 6140)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 17 Ekim 2012; 2:43:17 >

• Merhaba Arkadaslar . TELEDUNYASI olanlar sizden ricam , Eger birlik olursak ve Dogus yayin grubunu mail bombardimina tutarsak ve Facebook resmi sayfalarinda ve

Twitter dan Asagida olan HD kanallari Teledunyaya

getirebiliriz.Lutfen Yardimlasalim bizde Avrupada olan takimlarimizi Ve Ispanya ligini evimizde HD olarak izliyelim

KRAL TV HD, Cnbc-e HD, E2 HD ,Startv HD , Ntvspor HD ve HDe kanallarini Teledunya yada gormek ve izlemek istiyoruz .Lutfen . ilginize Tesekkurler

STAR TV : bizeyazin@startv.com.tr , Siren Uludağ star@dogusyayingrubu.com

NTVSPOR : ntvspor@ntvspor.net

NTV : operasyon@ntvmsnbc.com , ntvmsnbc@garantiteknoloji.com.tr

e2 : info@e2.tv.tr

Cnbc-e : izleyici@cnbce.tv

KralTV : web@kraltv.com.tr

• 32ES6100 beyler buna uygun 3d gözlük tavsiye edermisiniz bir ton çeşidi var hangisini alacağımı şaşırdım
  • arkadaşlar iyi bayramlar.Ben 40es 7000 aldım.usb den 2500*720 çözünürlükte olan 3d filmleri tv açmıyor .bu çözünürlükte desteklenmiyor diyor.Daha hiç bir 3d filmi izleyemedim.

1.Tv yazılımı güncel.
    2.farklı hdd lerden denedim olmadı...
    3.düşük çözünürlükte normal filmleri açıyor.

Problem hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatab

32ES6100 beyler buna uygun 3d gözlük tavsiye edermisiniz bir ton çeşidi var hangisini alacağımı şaşırdım

Aynı tv yi bende aldım
    Samsung ssg-4100 model 2 adet gözlük aldım hocam.3D Ps3 oyunları oynuyorum sık sık.Tek kelimeyle harika.Film hiç izlemedim o yüzden yorum yapamicam.Oyunlardaki derinlik tek kelimeyle harika.İlerde salona da 55 inç es serisi alıcam kesinlikle.
  • Hangi mesafeden kaç inch ekran tartışmalarına bakıyorum da...sanki 46 inch ile 55 aynı fiyata...arada neredeyse bir kat fiyat farkı var..üstelik modele göre 5000 tl ye varan paralardan bahsediyoruz.

Eğer para çok ve 2,500 ile 5000 arasındaki fark çok koymuyorsa, oda da müsaitse tabii ki büyük ekran...ama bu kadar para verip sonra bir sorun çıktığında tamir ya da değişim için bir aydan fazla beklemeniz gerekebilir.

forumda ya da nette şikayetlere bakıyorum...belki 100 tv nin 10 u sorunlu...üstelik samsung, lg gibi iyi markalarda....yok ekranda çizgi,yok ölü piksel, yok bulutlanma vsvs.

üstelik bu tür ürünlerin tamiri zor...3. senesinde tamir masrafı ürünün ikinci el değerine yaklaştığı için ürünü çöpe atma riski de var.

benim 106 ekran plazma tv renklerde sorun çıkarmaya başladı..vestel tamir işi nispeten ucuz, ona rağmen 300 civarı fiyat verildi...5,5 yaşında, değmez diyip, yenilemeyi düşünüyorum...46 inch samsung ya da lg düşünüyorum...ama 2000 tl civarı bir şey alacağım, daha fazla vermem...yazık, günah...2 sene sonra garanti dolduktan sonra, çöpe atma ihtimali az değil...biraz da şans işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalio -- 24 Ekim 2012; 21:50:33 >

• IR BLASTER KURULUMU ?
    Samsung 40ES8090 modeli kullanıyorum.
    IR Blaster kurulumu yapamadım Kablo TV (teledünya) listede yok. marka model olarak NEXT HC serisi de çıkmıyor.
    Teledünya için evrensel kumanda kurulumu yapabilen var mı?
  • samsung es 5500 model tv aldım. harici takıyorum hangi tr film olursa olsun alt yazı açmıyor. alt yazı seçeneği kapalı gözüküyor ve seçilemiyor oynama yapamadım. sorun çözümü var mı ? kafayı yemek üzereyim
  • Bende samsung ve lg arasında kaldım açıkçası bilgisayarı da bağamayı düşünüyorum ekran büyüklüğü olarak neyi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

samsung es 5500 model tv aldım. harici takıyorum hangi tr film olursa olsun alt yazı açmıyor. alt yazı seçeneği kapalı gözüküyor ve seçilemiyor oynama yapamadım. sorun çözümü var mı ? kafayı yemek üzereyim

Dosya adi ile alt yazinin adini ayni yapip ayni klasore atip denermisiniz? Oda olmassa alt yazinin adini dosya ile ayni yaptiktan sonra sonuna eger yoksa

.srt

Yazip denerseniz sorununuz hallolacaktir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1905batu

quote:

3d film performansı hakkında bişey söyleyemem ama oyunda iyi olduğuna göre orjinal filmde de heralde iyidir.Fiyat bence iyi.Bende 6100 modelini 2 adet gözlükle o fiyata aldım.digitürk yok maalesef ve de sd yayında kullanıyorum halen daha.

digitürkten kastım digitürkün internet yayınıydıhttp://www.digiturkplay.com.tr/ bu adresteki açabiliyomu diye merak etmiştim.
    bana gözlük ekstra dediler pazarlık yapıp dahil etmeye çalışıyım o zaman bende.

Şimdi denedim digiturkplaya şıkır şıkır giriyor sorun yok.

O siteye giriyor ama yayinu acmiyor. Digiturkplay abineligim var ve ne yzikki maclari direk izleyemiyorim tv uzerinden.

• hadi ya kötü olmuş o lg için digitürkün uygulaması varmış direk
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.