Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ddurusu

quote:

Orijinalden alıntı: kamata

quote:

Orijinalden alıntı: senki

quote:

Orijinalden alıntı: kamata

ben de sizin gibi düşünüp 46 aldım 3.5m için . 55 almadığım için çok pişmanım şuanda. Bütceniz varsa hiç düşünmeyin 55 alın .

Hocam neden pismansin? Ben de 3-3,5 m den izleyeceğim. 40" - 46" arasında gidip geliyorum. Moralim bozuldu :(

valla 3.5 metre civarı 46es7000 aldım eşimle keşke 55 alsaydık deyipduruyoruz. Hatta olmayacağını bile bile 5 gün sonra farkını versek 55 alabilirmiyiz diye bayiyi bile aradım ama yanıt olumsuz oldu. Bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Ama 3500 verip 900 lira fazla ödeyip 55 almadığım için tv izlerken suratım düşüyor bazen :(

Hocam aynı durumdayım TV den soğudum 2 kere gittim bayiye değiştirmiyor çerçeve de yokya TV düdük kadar kaldı salonda. Kaderime küstüm :) Eski 42 yi geri salona koyacam çerçeve olduğundan 50 inch gibi duruyor bunu diğer odaya koyacam artık.

ARKADAŞLAR BN 117 CM almayı dusunuyorum yarın gidecegim bu bahsettiginiz olay nedir tam oalrak neyapmam gerek bilgilendirir seniz SEVİNİRİM

BENDE SİZİN GİBİ PİŞMAN OLMAYAYIM SONRA

• Çerçeve olmadığından göz yanılması küçük duruyor, salona koyacaksanız 55 inch alın gerisi yalan.
  • 46es5700 nasıl bir cihaz kullanan yada cihazı ayrıntılı inceleme fırsatı bulabilen varmı
  • bu ışık sızması,bulutlanma veya banding sonradan ortaya çıkabiliyor mu ? Yani servis geldi kurulumu yaptı, hiç bir sorun gözükmüyor.. Aradan 3 ay geçtikden sonra yukardaki sorunlar çıkabiliyor mu ? Yoksa başta yoksa artık olmaz şeklinde mi.
  • 40es8000'im var 55es8000 ile takas etmek isteyenler pm
  • 2 gün önceye kadar 55es8000 3.800TL ye satılıyordu. kaçırdım fırsatı lanet olsun
  • Merhaba,

Bugün vatanda ve birçok elekronik markette indirim var...
  • Bugun tv bakmak icin mediamarkt a gittim. Es7000 hosuma gitti. 5.499 tl fiyat koymuslar %20 indirim kampanyasi var yarin sona eriyor dediler. Yani kabaca 4.300 tl filan. Ama internetten baktim darty.com da 4.150 tl. Az kalsin kampanya bitmesin diye aceleye getirecektim. Bindirme indirme taktigi var, dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 55 ekran Es 7000 ile philips pfl 7007 arasinda kaldim. Sonra ogrendim ki philipste hoparlor alt destek uzerindeymis. Tv yi duvara monte edecegim icin ayri ses duzeni gerekmesi nedeniyle direkt philipsi eledim. Peki samsung 7000 ile 8000 arasinda bariz bir fark var mi ozellik anlaminda? Yanitlar icin simdiden tesekkurler.

• Konuyla alakalı değil ama herkesin aşırı büyük ekran tercih etmesi beni epey şaşırttı.. Salonlarınız 50-60 m2 falan heralde..

Bize 25 m2 salonda (4 m mesafeden) 102 ekran bile büyük geldi.. İnsan görüntünün tümüne odaklanamıyor.. Bir kişiye veya noktaya bakarken diğer kısımlar gözden kaçıyor..
    Sonra kendim için 82 ekran aldım.. Ailece "hah işte budur" dedik..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung es serisi hdd ye kayıt (pvr) destekli cihazı olan arkadaşlar ( es5700 de var mesela)

bu özelliği hiç kullandınız mı? kayıt boyutu ne kadar oluyor? söz gelimi 1 saatlik bir kayıt kaç gb tutuyor.

ilginiz için teşekkür ederim.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanustr

Merhaba,

Bugün vatanda ve birçok elekronik markette indirim var...

vatanda ki indirime sakın kanmayın!
    indirimli fiyatlar bile piyasanın üzerinde oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Spider

Samsung 55 ekran Es 7000 ile philips pfl 7007 arasinda kaldim. Sonra ogrendim ki philipste hoparlor alt destek uzerindeymis. Tv yi duvara monte edecegim icin ayri ses duzeni gerekmesi nedeniyle direkt philipsi eledim. Peki samsung 7000 ile 8000 arasinda bariz bir fark var mi ozellik anlaminda? Yanitlar icin simdiden tesekkurler.

8 serisi tvler, normal 2d yayını 3d'ye çevirebiliyor...

bunun dışında işlemcisi 2 çekirdekli ve farklı bir işlemcisi var ama bu gözle görülür mü tartışılır...

bunun dışında 8 serisinin 3d görüntü performansı mükemmel...

diğer farklılıkları serilerinde çerçeve var ve dönebilen ayaklı, 8 serileri ise çerçevesiz ve sabit ayaklı...
  • 40es6140 kullanıyorum memnun değilim ayrıca 3d si de çok dandik geldi
  • Dunku internet arastirmalarimda samsung panellerle ilgili cok fazla sorun bildirimi gordugum icin riske atmamak adina cok begensem de samsung es 7000 den vazgectim. Rotayi philips 7007 ye cevirdim. Ozellikleri hemen hemen ayni, philips de arti olarak harici diske kayit ozelligi var ve maalesef ayri bir ses sistemi gerekecek. Ama panel riski almaktan iyidir diye dusundum cunku philipslerde cok fazla panelle ilgili sikayet okumadim. Umarim dogru karar almisimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

2 gün önceye kadar 55es8000 3.800TL ye satılıyordu. kaçırdım fırsatı lanet olsun

hocam cok iyi fiyat, bu indirim neredeydi, su siralar 46 inci bu fiyata veriyorlar
  • pm attım.
  • quote:

pm attım.

okudum,tesekkurler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

2 gün önceye kadar 55es8000 3.800TL ye satılıyordu. kaçırdım fırsatı lanet olsun

hocam cok iyi fiyat, bu indirim neredeydi, su siralar 46 inci bu fiyata veriyorlar

Nerdeydi bu fiyat, Samsung Turkiye garantili miydi? Garantili satan magazalarda en dusuk fiyat 4.400 tl bulabildim haftasonu..

• quote:

pm attım.

ORTAYA YAZINDA GÖRELİM DEVLET SIRRI MI? BİR DUA EDERİZ
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.