Şimdi Ara

2012 tercih döneminde HUKUK seçmek isteyenler buraya!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim ki hedeflediğiniz puan geldi yani kesinlikle yerleşme sıkıntınız olmayacak. İlk beş sıraya hangi hukukları yazmalı???
    Normalde en yüksekten başlanıp yazılır ama benim asıl sormak istediğim puan derdi olmaksızın bir sıralama yapacak olsanız hangi okulları sıralardınız?? Hazır tercih dönemine daha zaman varken ortaya nasıl bir sıra çıkacağını da görmüş oluruz.
    2012 tercih döneminde istediğim puanı almış olsam ben şöyle sıralardım 1-Hacettepe 2-Ankara 3-Marmara 4-İstanbul 5-Gazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukdahukuk -- 8 Nisan 2012; 0:29:11 >

• Sayisalci oldugumdan istedigim puani alamazsam hukuk dusunuyorum
    1) gazi hukuk
    2) hacettepe hukuk (yeni acildi diye puani dusuk olabilir)
    3) tobb hukuk (yuzde elli)
    4) baskent hukuk (yuzde elli)
    5) atilim hukuk (yuzde elli)
    6) bilkent isletme veya iktisat (yuzde elli)

Muhendisliklerden sonra ne olur ne olmaz diye bunlarida yazicam, dandik bi muhendislige gidicegime herhangi bi hukuga gider en kotu avukatlik burosu acarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 8 Nisan 2012; 0:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Sayisalci oldugumdan istedigim puani alamazsam hukuk dusunuyorum
    1) gazi hukuk

Muhendisliklerden sonra ne olur ne olmaz diye bunlarida yazicam, dandik bi muhendislige gidicegime herhangi bi hukuga gider en kotu avukatlik burosu acarim

edebiyatı ne yapmaayı düşünüyorsun ?
  • quote:

1) gazi hukuk

Manyetizma seni bayadır takip ediyorum,sende çoğunlukla bilkent düşünüyosun galiba,bende en başta ücretli bilkent hukuk düşünüyordum,ama ygs den sonra bilkent hukuk kazanamayacak puanlar beklediğim için %50 siyaset bilimi düşünüyorum,araştırmalarıma göre s.bilimi de hiç fena değilmiş londra üni.sindeki araştırmalara göre bilkent s.biliminde dünyada ilk 200 e giren tek türk üniversitesiymiş tavsiye ederim

• Hacettepe yeni öğrenci alıyor ama bence gayet yüksek olacak puanı, sitelerindeki duyuruya göre hem sadece 80 kişi alacaklarmış hem de öğrencilere tam burs vereceklermiş.Sadece sınıflar kalabalık diye devlet üniversitesi seçmeyip özel ünide hukuk okuyan çok başarılı bir arkadaşım vardı. Aynı mantığı bu tercihlerde de gösteren olursa hacettepe hem sayısaldan hem tm'den baya bir ilgi çeker bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

quote:

1) gazi hukuk

Edebiyat cok zor degil gecen yildan biliyorum az bisi ve 35net yapmistim. Arkadaslarim gercekten son 2-3 hafta edebiyat calisarak 4-5 yanlisla hallettiler, en dusuk yapan 45 yapandi oda matematigi full ve geometri 1bos olunca baya puan aldi. Benim tm ci arkadaslarim var onlar bile cok calismaniza gerek yok diyiyor, ben bile bak ben bile diyiyorum dersanede turkcem kotu oldugundan benim altima dusenle dalga gecilir, ben bile gecen yil 35net yaptim ve su an matematigim ve geometrim 80soruda 75-76 net geliyor, bu matematikle hukuk daha rahat gelir. He en iyi hukuklar gelmeye bilir ama orta kalite hukuklar gelebilir buda zaten bana yeter

@efesliefe
    Evet hocam genelde bilkent ve ozel universiteler dusunuyorum, devlet universitelerine soguk bakiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 8 Nisan 2012; 10:42:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

quote:

1) gazi hukuk

Edebiyat cok zor degil gecen yildan biliyorum az bisi ve 35net yapmistim. Arkadaslarim gercekten son 2-3 hafta edebiyat calisarak 4-5 yanlisla hallettiler, en dusuk yapan 45 yapandi oda matematigi full ve geometri 1bos olunca baya puan aldi. Benim tm ci arkadaslarim var onlar bile cok calismaniza gerek yok diyiyor, ben bile bak ben bile diyiyorum dersanede turkcem kotu oldugundan benim altima dusenle dalga gecilir, ben bile gecen yil 35net yaptim ve su an matematigim ve geometrim 80soruda 75-76 net geliyor, bu matematikle hukuk daha rahat gelir. He en iyi hukuklar gelmeye bilir ama orta kalite hukuklar gelebilir buda zaten bana yeter

@efesliefe
    Evet hocam genelde bilkent ve ozel universiteler dusunuyorum, devlet universitelerine soguk bakiyorum

e yiymiş hocam. ben edebiyata bakınca bi gözüm korkuyo (TM'ciyim) Matematikten türevden bu kadar tırsmıyorum Hoca çalışma kağıtları verdi divan + halk edebiyatında 80 yazar + herbirinin 3'er tane eseriyle 2-3 tane özelliği var. bunun bi de cumhuriyet dönemi var. anaaam ben gideyim ders çalışaym.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazmayin hukuk, yazmayin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.