Şimdi Ara

2012 work and travel -ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
32
Favori
17.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erasmusta tanıştıgım bi arkadaşla 2013 yazında gidicem,herhangi bi firma ile gitmiyorum.Kendisi 3 kere gitmiş daha önce iş olayını kalacak yeri ayarlayacak.Daha sonra Work and Study gibi bişey düşünüyorum Kanada da mastır için inşallah herşey yolunda gider.
  • Bende gidicem bu sene kısmetse . Bugün kayıdı yaptırdım lifeguard olarak virginyaya gideceğim arkadaşlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurita

benım soruma cevap veren yokmu

2 yıllık okuyanlarda sadece Turizm ile ilgili bölümü olanlar gidebiliyor diye biliyorum.
  • İş konusunda bugün şirketi arayacağım gelişmeler hakkında, öğrendiğim kadarıyla işleri en geç bu zamanda halletmek lazım.
  • Bugün pasaport için gittim ancak fotoğrafımı ve kimlik fotoğrafımı kabul etmediler.

Bu evreye kadar olan evrak işlemlerini ya da herhangi bir şey için soru sorabilirsiniz.
  • Bursa'da olan arkadaşlara her türlü yardımcı olunur mesajla ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Bugün pasaport için gittim ancak fotoğrafımı ve kimlik fotoğrafımı kabul etmediler.

Bu evreye kadar olan evrak işlemlerini ya da herhangi bir şey için soru sorabilirsiniz.

asıl olay daha başlamadı hocam :D
  • quote:

Bugün pasaport için gittim ancak fotoğrafımı ve kimlik fotoğrafımı kabul etmediler.

Bu evrak , ds belgesı , vize olayları benımde canımı sıkıyor cok uzun ıslemler , sen sımdılık tam olarak hangı ıslemlerı yaptın detaylı olarak burda paylasabılırmısın ? gıdecek herkes acısından faydalı olur ya da daha once gıtmıs olan bır arkadas özet gecerek tum bu ıslemlerı anlatsa harıka olur.
  • Benim kendi üniversitem yapıyor bu işi. Kapora verip kayıt olduktan sonra size bir belge veriyorlar, onu önce fakültenizin öğrenci işlerine götürüyorsunuz. Oradan da bir kağıt veriyorlar. Aldığımız 2 kağıdı üniversitenin(genel) öğrenci işlerine götürüyorsunuz. Oradan da bir kağıt veriyorlar. Son verilen kağıtla defterdarlığa gidip harçsız pasaport almak için bir kağıt alıyorsunuz. Daha sonrahttp://epasaport.gov.tr/ buradan randevu alıyorsunuz. Emniyete gelince ilk işiniz parmak izi vermek olacak ondan sonra Harçsız pasaport almanızı sağlayacak kağıtla oradaki vezneye gidip 54 TL ( Yeni yılda 60 TL) veriyorsunuz. Daha sonrasına ben de gelemedim

Üniversitemin benden istediği 1. etap evraklar ise
    Lacivert / Bordo Pasaport (Yazılı sayfaların ikişer adet fotokopisi)
    2 Adet Öğrenci Belgesi
    2 Adet Güncel Transkript
    4 Adet Vesikalık Fotoğraf
    Özgeçmiş (CV)
    2 Adet Öğrenci Kimlik Fotokopisi
    Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Vize işlemlerini üniversitem yapıyor.

Edit: Kimlik kartınızda fotoğrafınız şuanki haliniz olsun ve pasaport için vermeniz gereken fotoğraf biyometrik+ fonu beyaz olacak. Benim ki azıcık maviydi neredeyse belli olmuyordu yine de kabul etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 31 Aralık 2011; 1:22:12 >

• Bugün gittim firmama. Utah Lagoon'a gitmek istiyordum normalde. İşin gelmeme ihtimali vardı alternatif olarak Michigan Day's Inn'i ekledik bakalım
  • Beyler "dipnot" işi geç seçin işler aynı zamanda verileceğinden kayıt sırası ilk olan öncelik tanınıyor.İşi sizden önce seçen adamın kaydı sizden sonra olsa avantaj sizde yani. En azından bende böyle , yılbaşından sonra ve yaza doğru daha çok iş kolu gelir.
  • elt nasıl firmadır? hazırlık okuyorum. ne tür sıkıntılarla karşılaşırım? daha hiç başvuru yapmadım. abd de okumak istiyorum. fiyatları yüksekmiş baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler "dipnot" işi geç seçin işler aynı zamanda verileceğinden kayıt sırası ilk olan öncelik tanınıyor.İşi sizden önce seçen adamın kaydı sizden sonra olsa avantaj sizde yani. En azından bende böyle , yılbaşından sonra ve yaza doğru daha çok iş kolu gelir.

Hocam haklısınızda benim için önceliği konaklamanın ucuz olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

elt nasıl firmadır? hazırlık okuyorum. ne tür sıkıntılarla karşılaşırım? daha hiç başvuru yapmadım. abd de okumak istiyorum. fiyatları yüksekmiş baya

Elt in ofisi Beşiktaş'ta ordaki bi kaç şirketle gorustum elt le görüsmeye gittiğimizde kapanmıstı
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Beyler "dipnot" işi geç seçin işler aynı zamanda verileceğinden kayıt sırası ilk olan öncelik tanınıyor.İşi sizden önce seçen adamın kaydı sizden sonra olsa avantaj sizde yani. En azından bende böyle , yılbaşından sonra ve yaza doğru daha çok iş kolu gelir.

Nasıl yani sizin firmanızda kalacağınız ev ne kadar erken belli olursa o kadar ucuz mu oluyor? İlk defa böyle bir şey duydum
  • Takip güzel konu
  • yurtdışına öğrenci yollayan bi şirketin sahibi benim bi abim olur istediğim yere gitmek için sdece üniversiteye girmem yeterli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Nasıl yani sizin firmanızda kalacağınız ev ne kadar erken belli olursa o kadar ucuz mu oluyor? İlk defa böyle bir şey duydum

Yok onu kastetmedim. Konaklaması ucuz işler erken kapılır genelde. Aylık 150-200 dolar arası konaklama işleri eğer haftada 35-40 saat veriyorsa erken kapılıyor bu tip işler. Tabii bu biraz iş ve işverene bağlı olarak falanda değişiyor ama bir kişi kaydolmadan önce işi kafasında belirlemeli zaten diye düşünüyorum. Araştırmalı yani ondan sonra firmalara herkes bindiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

elt nasıl firmadır? hazırlık okuyorum. ne tür sıkıntılarla karşılaşırım? daha hiç başvuru yapmadım. abd de okumak istiyorum. fiyatları yüksekmiş baya

elt den uzak dur derim 2 sene evvel arkadaslar gidip madur olmuslardi ve barbaros da yuruyus bile yaptilar... sakin diyim....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.