Şimdi Ara

2012 work and travel -ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
32
Favori
17.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

elt nasıl firmadır? hazırlık okuyorum. ne tür sıkıntılarla karşılaşırım? daha hiç başvuru yapmadım. abd de okumak istiyorum. fiyatları yüksekmiş baya

elt den uzak dur derim 2 sene evvel arkadaslar gidip madur olmuslardi ve barbaros da yuruyus bile yaptilar... sakin diyim....

Alıntıları Göster
    benım danısmanım konaklama haftada 20 dolar dedı , yer virginia beach ama bana hıc mantıklı gelmedı , daha once vırgınıa beach e gıdenler genelde haftalık 75 dolar konaklama verdıler , ya kalcagım yer kotu ya da asırı kalabalık

benım aklımda burdan gıtcek 3 4 kısıyle eve cıkmak var , erken gıdınce ucuz ev bulunabılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

içki alma işi benım bıldıgım kadarıyla da 21. birsey olmaz bırcok arkadasın olur turk te olur onlara aldırırsın

ehlıyet ışindede araba kıralama 25 yas ve uzerıne genelde 50 dolar cıvarıyken 25 ve altına 75 dolar. yazın tam 24 olcam kurtarmıyor maalesef , ama her turlu 3.0 motor bır mustang kıralıycam 2 3 gun.

benim daha çok var ama her wat konu gordugumde atlıyorum bende var bı yurtdışı hevesi anlamadım gitti

not:lise3 deyim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar heşey dahil toplam ortalama kaç para gerekiyor vizesi filan herşeyi dahil. Birde ingilizce biliyorum ama ne biliyim yine tedirginim yani konuşmamda problem vardır cesaret olarak sorun yaşarmıyım gidince. bir de işi kendimiz mi seçiyoruz_? birde,mesela en çok restoranda var para filan diyebilirmiyiz? ayrıca gidince kaybolurum diyede korkuyorum ne biliyim amerikan filmlerinde çok iyi şeyler göstermeiyorlar başımıza bi iş gelmez heralde değil mi son sorum mesela arkadaşla aynı yere başvurduk ikimizde aynı yerde çalışabilirmiyiz?

edit: arkadaşlar şimdi uçak bileti fiyatlarına baktımda temmuz ağustosa 1000 küsür tl istiyorlar. neyi yanlış yapıyorum? yani gidiş geliş 2bin tl civarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 31 Aralık 2011; 16:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

Arkadaşlar heşey dahil toplam ortalama kaç para gerekiyor vizesi filan herşeyi dahil. Birde ingilizce biliyorum ama ne biliyim yine tedirginim yani konuşmamda problem vardır cesaret olarak sorun yaşarmıyım gidince. bir de işi kendimiz mi seçiyoruz_? birde,mesela en çok restoranda var para filan diyebilirmiyiz? ayrıca gidince kaybolurum diyede korkuyorum ne biliyim amerikan filmlerinde çok iyi şeyler göstermeiyorlar başımıza bi iş gelmez heralde değil mi son sorum mesela arkadaşla aynı yere başvurduk ikimizde aynı yerde çalışabilirmiyiz?

edit: arkadaşlar şimdi uçak bileti fiyatlarına baktımda temmuz ağustosa 1000 küsür tl istiyorlar. neyi yanlış yapıyorum? yani gidiş geliş 2bin tl civarımı

Alıntıları Göster
    yaklasik hersey toplam cep harcligi filan 5500 tl civari...

ingilizce temelin varsa sorun yok... 1 haftada sakir sakir konusmaya basliyosun zor durumda kalinca....

arkadasinla ikiniz ayni yerde calisabilirsiniz sirketle gorusup

kaybolmazsin merak etme....

ucak bilet 1000 kusur liraya nerde buldun varsa ben hemen alayim su an bilet 1400 tl civari

• quote:

ingilizce temelin varsa sorun yok... 1 haftada sakir sakir konusmaya basliyosun zor durumda kalinca....

ucak bilet 1000 kusur liraya nerde buldun varsa ben hemen alayim su an bilet 1400 tl civari

hocam KLM'yebaktım ancak 500 euro istiyorlar kusura bakmayın yanlış söyledim fiyatı. sağolun bu arada. alaska balık fabrikasını düşünüyorum şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

quote:

hocam KLM'yebaktım ancak 500 euro istiyorlar kusura bakmayın yanlış söyledim fiyatı. sağolun bu arada. alaska balık fabrikasını düşünüyorum şimdilik

Alaska işlerinin iptal olma ihtimali var.

• yurtdışı her yöne istediğiniz havayolu firması ile uçak biletleriniz %15 indirimli alınır...
    bana pm den uçuş bilgilerinizi ulaştırmanız yeterli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcyto

yurtdışı her yöne istediğiniz havayolu firması ile uçak biletleriniz %15 indirimli alınır...
    bana pm den uçuş bilgilerinizi ulaştırmanız yeterli...
    Final haftası geldi , ben evrak işlemlerini ikinci dönem baslayınca halletcem , ah şu finaller
  • quote:

Final haftası geldi , ben evrak işlemlerini ikinci dönem baslayınca halletcem , ah şu finaller

Aynen. Önceliğim harçsız pasaport belgesi almak sonra iş fuarı sonra vize sonra uçak bileti. Gülü seven dikenine katlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

quote:

Aynen. Önceliğim harçsız pasaport belgesi almak sonra iş fuarı sonra vize sonra uçak bileti. Gülü seven dikenine katlanır.

Alıntıları Göster
    bende gidiyorum ama itü hazırlıktayım arkadaşla birlikte gidicez ama sene sonu hazırlık sınavını veremeyiz diye ikilem arasında kalıyoruz.napalım sizce?

not b kuruyuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: megacracker

bende gidiyorum ama itü hazırlıktayım arkadaşla birlikte gidicez ama sene sonu hazırlık sınavını veremeyiz diye ikilem arasında kalıyoruz.napalım sizce?

not b kuruyuz..

Alıntıları Göster
    selamlar arkadaslar.ya bi iki firmayla görüştüm.sadece danısmanlık için 3000 liraya yakın fiyat verdiler.biri direk 3000 . aşırı geldi bu fiyatlar bana ya ben mi yanılıyorum. bilgisi olanlar şirketlerle görüşenler fiyatları belirtebilirlermi hiç olmassa pm ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

selamlar arkadaslar.ya bi iki firmayla görüştüm.sadece danısmanlık için 3000 liraya yakın fiyat verdiler.biri direk 3000 . aşırı geldi bu fiyatlar bana ya ben mi yanılıyorum. bilgisi olanlar şirketlerle görüşenler fiyatları belirtebilirlermi hiç olmassa pm ile ?

Dolar yüksek ben erken kayıtta 2500 ödedim hocam.(500'ünü ödedim 2000'i iş olduktan sonra)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

quote:

Dolar yüksek ben erken kayıtta 2500 ödedim hocam.(500'ünü ödedim 2000'i iş olduktan sonra)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tekrar soruyorum ama icep firması nasıldır araştıran filan var mı ?Çarşamba günü bu firmayla görüşüp kayıt yaptıracağım büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

okadar hheves ettim.gidicem diye çalıştım para biriktirdim arkadaş şirket bulamıyoz ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

okadar hheves ettim.gidicem diye çalıştım para biriktirdim arkadaş şirket bulamıyoz ya

Alıntıları Göster
    ben de united towers ile virginia beach'e gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hbto

ben de united towers ile virginia beach'e gidiyorum

Alıntıları Göster
    Ben iş ve eyalet seçimini hocama bırakacağım. Ama Las Vegas'da casionada tuvalet bile temizlesem olur diyorum . Gerçi yaş sınırı var ama belki buna yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Ben iş ve eyalet seçimini hocama bırakacağım. Ama Las Vegas'da casionada tuvalet bile temizlesem olur diyorum . Gerçi yaş sınırı var ama belki buna yoktur

Alıntıları Göster
    herkes virginia beache gidiyor.aslında eğlenceli bir yermiş ama orda ancak Türkçe gelişir.yok mu new york yakınlarında güzel Türksüz bir yer ?

• quote:

Orijinalden alıntı: megacracker

herkes virginia beache gidiyor.aslında eğlenceli bir yermiş ama orda ancak Türkçe gelişir.yok mu new york yakınlarında güzel Türksüz bir yer ?

Alıntıları Göster
    zor bulursun oralarda her yeri kapattık
  • quote:

ben de global vizyon ile gidiyorum new jersey de ice cream truck driver olarak calisacagim.

sizin iyi para kazanma ihtimaliniz yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

ben de global vizyon ile gidiyorum new jersey de ice cream truck driver olarak calisacagim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben atlas ile anlaştım, birçok firma ile telefonla görüştüm fiyatda aldım hem fiyat olarak uygun diğerlerine göre hemde ilgililer düşünürseniz aralıkta 1400 dolara kaydoldum ama şu anda 1500 e çktı heralde birde 2-5 kişi arası kişi başı 60 dolarda indirim var heralde. sorusu olan pm atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

bakalim oyle duyumlar aldim ben de ama... nasil olacagini zaman gosterecek....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.