Şimdi Ara

2012 work and travel -ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
32
Favori
17.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Label Society

merak edilen soruları yanıtlayabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_37251474/mpage_1/key_work%2Ctravel%2C2011/tm.htm

İlk mesaja eklenmiştir teşekkürler
  • quote:

merak edilen soruları yanıtlayabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_37251474/mpage_1/key_work%2Ctravel%2C2011/tm.htm

finaller bitsin bu konuyu bastan sona okuyacagim... sorulari burdan sorariz artik....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Beyler bu konu son olsun tum paylasimlarimizi bildiklerimizi , bilmediklerimizi birbirimize bu konu altinda soralim , eminim ki bu konu altinda beraber amerikaya gitcek bircok insan cikcak. Daha once de work and travelle gidenler burda bize yardimci olurlarsa cok iyi olur.

United towersla gitcem , ucreti 1575 dolar , 1375 ini bugun havale ettim kalanida bir daha ki ay vercem. Subatta istanbulda olcak is fuarina katilcam diger is fuari 1 hafta onceydi gidemedim. Sehir icin simdilik bir yere karar vermedim ama para biriktirmek icin gittigimden buyuk bir sehir tercih etmeyecegim.

Konu devamli guncel tutulcaktir.

ben 2004 te gittim floridaya, - buyuk sehir secmemekle hata ediyorsun, cok avantajlari var.

florida eyalet yahu hangi şehrine gittin:)

büyük şehirden kasıt sanırım New York gibi pahalı şehirler yoksa miami orlando ucuz yerlerdi bana kalırsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Beyler bu konu son olsun tum paylasimlarimizi bildiklerimizi , bilmediklerimizi birbirimize bu konu altinda soralim , eminim ki bu konu altinda beraber amerikaya gitcek bircok insan cikcak. Daha once de work and travelle gidenler burda bize yardimci olurlarsa cok iyi olur.

United towersla gitcem , ucreti 1575 dolar , 1375 ini bugun havale ettim kalanida bir daha ki ay vercem. Subatta istanbulda olcak is fuarina katilcam diger is fuari 1 hafta onceydi gidemedim. Sehir icin simdilik bir yere karar vermedim ama para biriktirmek icin gittigimden buyuk bir sehir tercih etmeyecegim.

Konu devamli guncel tutulcaktir.

ben 2004 te gittim floridaya, - buyuk sehir secmemekle hata ediyorsun, cok avantajlari var.

florida eyalet yahu hangi şehrine gittin:)

büyük şehirden kasıt sanırım New York gibi pahalı şehirler yoksa miami orlando ucuz yerlerdi bana kalırsa

buyuk sehirden kastim orlandoydu, orasi guzel baya atraksiyon filan cok fazla. Newyork da 2.5 sene yasadim orasi da guzel ama atiyorum wyoming de bir markete sirf kalacak yerden tasarruf etmek adina gitmemek lazim diye dusunuyorum, onu yazdim.

• 28 Ocak'ta iş fuarına gidiyorum bunun belli olması güzel oldu. Ama Lagoon işi olmayacak üzüldüm açıkçası buna
  • Ben anlamadım bu şirketleri arkadaş! bugün 2 büyük dediğiniz şirketle görüştüm biri 1575 dolar dedi artı danışman parası dedi 100 dolar civarı(tam rakamını unuttum). ama diyo işte iş garantiniz var falan filan ocaktan sonra zam gelicek filan uyuz oldum neye zam geliyor sebep ne zaten dolar pahalandı zararınız ne ki pahalanıyor... diğer şirket ise 3000 lira dedi dedim noluyor. heralde ben çok geç kaldım kayıt olmak için yani fiyatlar böyleyse 3000 şirket 2000 uçak 1000 lirada vizesiydi falandı filandı resmen kazıklıyorlar insanları. hele at..s diye bi şirket var adamlar telefon numarası bile koymamışlar sitelerine mesaj yolluyabiliyorsun sadece dedim atayım doldurdum eksiksiz tam göndericem şu anda gönderilmiyor sonra tekrar deneyin yazısı çıktı bu nasıl iş ciddiyeti arkadaş bu kadarmı doydunuz yani bu işe paraya ihtiyaçları yok heralde bunların?
  • arkadaşlar
    ohio'da gezici eğlence parkında bir iş var
    Eyalet: P.O. Box 1487, Russells Point, OH 43348,http://www.woodsfamilyconc.com/
    Pozisyon: Gezici eğlence parkı.
    Başlangıç Tarihi: 25.06.2012 Bitiş Tarihi: 29.09.2012
    İş Tanımı: Gezici eğlence parkında oyun stantlarının kontrolü, oyuncak satışı, sandviç vb. yapımı, satış, temizlik… (Ohio eyaleti içerisinde karavanlar ile şehirlerde gezilecektir.) Şehir fuarlarında, festivallerde, araba şovlarında görev alınacaktır.
    Çalışma saati: 32-40 saat
    Saatlik/Günlük Ücret: Günlük 0-7 saat arası çalışma ücreti $40
    Günlük 8+ çalışma ücreti $60
    Konaklama: Ücretsiz, yurt konaklaması, odalar 2-3 kişilik.
    Bonus seçenekleri:
    • Sözleşmede yazan tarihin sonuna kadar kalınırsa her hafta için ekstra ücret ödenecektir.
    • Uluslararası ehliyeti olanlara ekstra ücret ödenecektir.
    • Bölüm şefi olanlara ekstra ücret ödenecektir.
    • İşyerine, çamaşırhaneye, kütüphaneye, alışveriş merkezlerine ücretsiz servis sunulacaktır.
    Kurallar:
    • Üniforma işveren tarafından ücretsiz olarak verilecektir.
    • Erkekler günlük olarak traş olmak zorundadır.
    • Piercing kabul edilmemektedir.
    • En fazla 2 küpe takılabilmektedir.

sizce nasıl?? ücreti az gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Epiphania

arkadaşlar
    İş Tanımı: Gezici eğlence parkında oyun stantlarının kontrolü, oyuncak satışı, sandviç vb. yapımı, satış, temizlik… (Ohio eyaleti içerisinde karavanlar ile şehirlerde gezilecektir.) Şehir fuarlarında, festivallerde, araba şovlarında görev alınacaktır.
    Bonus seçenekleri:
    • Sözleşmede yazan tarihin sonuna kadar kalınırsa her hafta için ekstra ücret ödenecektir.
    • İşyerine, çamaşırhaneye, kütüphaneye, alışveriş merkezlerine ücretsiz servis sunulacaktır.
    Kurallar:

Az hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

arkadaşlar
    Bonus seçenekleri:
    Kurallar:

Az hocam

Benım alcagım ucretde saatlık 7 yada 7.25 dolardı sanırım , gunde 8 saat calıscagımı varsaysak 56 dolar edıyor , ama konaklaması falan cok ucuz , yanı cok ta az degıl dusunulebılır.

• 25 şubatta iş fuarına gidiyorum.Otel işleri nasıldır sizce.Daha önceden otel tecrübem de olduğu için kafama yatar gibi oldu.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar
    Bonus seçenekleri:
    Kurallar:

Az hocam

Benım alcagım ucretde saatlık 7 yada 7.25 dolardı sanırım , gunde 8 saat calıscagımı varsaysak 56 dolar edıyor , ama konaklaması falan cok ucuz , yanı cok ta az degıl dusunulebılır.

Yahu bende 32 saat haftada ortalama çalışacağım 8 dolardan 256 dolar diyordum

Yeniden okudum yanlış anlamışım hocam kaçırma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

25 şubatta iş fuarına gidiyorum.Otel işleri nasıldır sizce.Daha önceden otel tecrübem de olduğu için kafama yatar gibi oldu.

Hangi otel hocam? Birde iş şartları neler? Bende otele gideceğim büyük bir ihtimal.
  • quote:

quote:

25 şubatta iş fuarına gidiyorum.Otel işleri nasıldır sizce.Daha önceden otel tecrübem de olduğu için kafama yatar gibi oldu.

Hangi otel hocam? Birde iş şartları neler? Bende otele gideceğim büyük bir ihtimal.

Otele karar vermedim daha.Eyaletine ve imkanlarına göre fuarda seçeceğim büyük ihtimal.Daha önce 5 yıldızlı bir otelde garsonluk yaptım.Fuarda da bi garsonluk işi düşürebilirsem çok güzel olur.
  • quote:

quote:

quote:

Otele karar vermedim daha.Eyaletine ve imkanlarına göre fuarda seçeceğim büyük ihtimal.Daha önce 5 yıldızlı bir otelde garsonluk yaptım.Fuarda da bi garsonluk işi düşürebilirsem çok güzel olur.

Yalnız otellerin o kadroları var mı diye bir bakın bence. Genelde houseman/housekeeper alıyorlar çünkü. Bende muhtemelen bu ikisinden biri olacağım.

• Ben hala eyalete şehire ve işe karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Ben hala eyalete şehire ve işe karar veremedim

Hocam zaten çoğu iş yani işlerin %60'ı haftada 32-35 saat veriyor. Artık Amerika eski Amerika değil. Ve birçoğunun konaklamasıda 300 dolardan başlıyor. Konaklaması ucuz olan az iş var. Eğer amacınız giderken biraz para kazanmaksa bence bu dediklerimi bir düşünüp elinizdeki işlere bir bakın. Ha konaklaması 300 dolar olup haftada en az 40 saati garanti eden cankurtaranlık işleri var ama mesela ben kendime güvenmiyorum cankurtaranlık konusunda. Eğer yaparsamda seneye yapacağım öyle bir işi.

Zaten eğer bu iş olursa Traverse City'e gittikten sonraki hafta 2. işe bakacağım.

• arkadaslar ben de ice cream truck driver olarak calismayi dusunuyorum... ucret de saatlik 7.60$ veya dondurma basi %25 komisyon ile hangisi fazla ise o gecerli... yani saatlik 7.60 $ saatlik garanti...... 40 saat da calisma garantili....konaklama da haftalik 65 dolar calisma yeri de new jersey sizce nasildir bu is.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

arkadaslar ben de ice cream truck driver olarak calismayi dusunuyorum... ucret de saatlik 7.60$ veya dondurma basi %25 komisyon ile hangisi fazla ise o gecerli... yani saatlik 7.60 $ saatlik garanti...... 40 saat da calisma garantili....konaklama da haftalik 65 dolar calisma yeri de new jersey sizce nasildir bu is.....

Süper hocam. Kaçırmayın.
  • ben aslinda ucretten cok dil gelistirme konusunda bir tavsiye istiyorum... mesela insanlara dondurma satarken muhabbet filan soz konusu olabilir mi acaba? yoksa soguk mudur insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 7 Ocak 2012; 18:32:08 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.