Şimdi Ara

2012 work and travel -ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
32
Favori
17.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaşlar ben atlas ile anlaştım, birçok firma ile telefonla görüştüm fiyatda aldım hem fiyat olarak uygun diğerlerine göre hemde ilgililer düşünürseniz aralıkta 1400 dolara kaydoldum ama şu anda 1500 e çktı heralde birde 2-5 kişi arası kişi başı 60 dolarda indirim var heralde. sorusu olan pm atabilir

atlas iyidir... abdullah bey var orda cok tecrubeli ve ilgili birisi. dogru tercih diyorum...sikintisiz wat lar .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

arkadaşlar ben atlas ile anlaştım, birçok firma ile telefonla görüştüm fiyatda aldım hem fiyat olarak uygun diğerlerine göre hemde ilgililer düşünürseniz aralıkta 1400 dolara kaydoldum ama şu anda 1500 e çktı heralde birde 2-5 kişi arası kişi başı 60 dolarda indirim var heralde. sorusu olan pm atabilir

atlas iyidir... abdullah bey var orda cok tecrubeli ve ilgili birisi. dogru tercih diyorum...sikintisiz wat lar .....

çok teşekkürler bizimde danışmanımız abdullah bey fazlasıyla ilgili sağolsun gelecek arkadaşlara tavsiye ederim:)
  • quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler bizimde danışmanımız abdullah bey fazlasıyla ilgili sağolsun gelecek arkadaşlara tavsiye ederim:)

isiniz belli oldu mu montana mi virginia mi wisconsin mi hangi bolgeye gidiyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

isiniz belli oldu mu montana mi virginia mi wisconsin mi hangi bolgeye gidiyorsun?

iş bu ay içinde belli olacak daha belli olmadı, benim istediğim yer san fransisco ama orası olurmu bilmiyorum olmazsada biraz daha küçük biyerlere gideceğim

wisconsin olabilir ama ihtimaller içinde oda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 4 Ocak 2012; 10:23:44 >

• beyler önceden de yazmıştım ama tam cevabımı alamadım. bu alaska işine ne diyorsunuz para varmı eskisi gibi danışmanlarınızla konuştunuzmu? ayrıca en düşük ne kadar alırız? birde restoranda çalışsak yemeği bedavaya getiririz dye düşünüyorum yanlışmıyımz

edit:birde atlasın sitesine baktımda sydney filanda var diyor orayadamı gidebiliyoruz çalışmaya. falıcağımız para aynımıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 4 Ocak 2012; 10:54:00 >
  • Crestline hotel&resorts , housekeeping breakfast attendant , gelin de beraber çalışak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

beyler önceden de yazmıştım ama tam cevabımı alamadım. bu alaska işine ne diyorsunuz para varmı eskisi gibi danışmanlarınızla konuştunuzmu? ayrıca en düşük ne kadar alırız? birde restoranda çalışsak yemeği bedavaya getiririz dye düşünüyorum yanlışmıyımz

edit:birde atlasın sitesine baktımda sydney filanda var diyor orayadamı gidebiliyoruz çalışmaya. falıcağımız para aynımıdır?

hocam boşver alaskaya tamamen amalelik zaten şu an fabrika işleri muammada konsolosluk beklemede kalmayı öneriyor belki iptal edebilirer o işleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

beyler önceden de yazmıştım ama tam cevabımı alamadım. bu alaska işine ne diyorsunuz para varmı eskisi gibi danışmanlarınızla konuştunuzmu? ayrıca en düşük ne kadar alırız? birde restoranda çalışsak yemeği bedavaya getiririz dye düşünüyorum yanlışmıyımz

hocam boşver alaskaya tamamen amalelik zaten şu an fabrika işleri muammada konsolosluk beklemede kalmayı öneriyor belki iptal edebilirer o işleri

sağolun hocam. birde mesela vize randevu tarihi mayısta geçip geçmiyeceğim belli değil ben uçak biletini nasıl alıcam çok pahalı olucak vize aldıktan sonra ona naıl çözüm buluyorsunuz.

edit2 : edit 1 cevabını bilen varsa ,cevaplarsa sevirim

• quote:

quote:

quote:

sağolun hocam. birde mesela vize randevu tarihi mayısta geçip geçmiyeceğim belli değil ben uçak biletini nasıl alıcam çok pahalı olucak vize aldıktan sonra ona naıl çözüm buluyorsunuz.

restoranlarda genelde bahşiş üstüne çalışırsın eğer mutfak kısmında değilsen saatlik 2 3 dolar gibi bişey verirler artı bahşiş olur bölümün ne hocam bide vizeye gireceğin zaman ortalaman kaç civarında olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

restoranlarda genelde bahşiş üstüne çalışırsın eğer mutfak kısmında değilsen saatlik 2 3 dolar gibi bişey verirler artı bahşiş olur bölümün ne hocam bide vizeye gireceğin zaman ortalaman kaç civarında olur

bahşiş alamazsak çok kötü ben istemem öyle işimi şansa bırakmak çok,az değil belli olsun param herkes 8 dolar diyor 2-3 dolarsa değmez +bahşiş gelir diye beklersek. ulaştırma ve lojistik 4 yıllık yüksekokul okuyorum umarım bunda sorun çıkarmazlar yüksekokul adı filan geçiyor diye. ciddi ciddi düşünüyorum gitmeyi ama geç kaldım heralde fiyatlar uçmuş şirket fiyatları filan.

• armada grandee ile Funland,Delaware gidiyorum kısmetse vizede bi problem yaşamazsam.
  • Benimde iş bu ay belli olur herhalde net olarak. Umarım Lagoon Park olur.

Edit: Eğer fuarı olursa Şubat'ta olacak. Umarım orada takılmadan geçerim. Tabii öncelikle işin gelişinin kesin olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 4 Ocak 2012; 19:51:26 >
  • beyler yardım isteyen varsa pm atabilir elimden geldiğince yardım ederim
  • Ben de yarın icep firmasına ön kayıt ücretini yatıracağım.İş olarak mcdonald's düşünüyorum ne dersiniz parası ve çalışılabiletisi konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Ben de yarın icep firmasına ön kayıt ücretini yatıracağım.İş olarak mcdonald's düşünüyorum ne dersiniz parası ve çalışılabiletisi konusunda

işini seçmeden parayı hemen yatırma hocam geri alamazsın paranı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Ben de yarın icep firmasına ön kayıt ücretini yatıracağım.İş olarak mcdonald's düşünüyorum ne dersiniz parası ve çalışılabiletisi konusunda

işini seçmeden parayı hemen yatırma hocam geri alamazsın paranı

yarın ön kayıt ücreti olarak 250 tl yatıracağım.25 şubatta iş fuarı olacak ordan işi hallettikten sonra martın ortasında şirketin parasını yatıracağım.
  • quote:

beyler yardım isteyen varsa pm atabilir elimden geldiğince yardım ederim

Yakın zamanda umuyorum
  • Beyler üniversite mezunları gidemiyor mu ya?? Benim Yaş 25 mezunum para olmadıgından gidememiştim okurken Veya açıköğretim yada 2 senelik okula girsem gitme şansım varmıdır ? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • mezun oldugun ilk sene gidebilirsin...daha sonralarda yuksek lisans olmazsa gidemezsin.....
  • merak edilen soruları yanıtlayabilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_37251474/mpage_1/key_work%2Ctravel%2C2011/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 5 Ocak 2012; 8:55:10 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.