fiyat biraz ucuk ben 1100 dolar a gittim gecen sene .. kaldı ki cok kaliteli bir firma ile HRC şirketler insan taciri olmus dikkat kendine
Peki Şirket olmadan kendimiz ayarlasak iş, uçak bileti, kalacak yer vb. gitme şansımız var mı ?
şu tip konuları seviyorum ya.rezerve.
Firman Ar..... Gra... sanırım.Öğrenci panelinden öyle anladım.Eğer oysa iyi bir firmadır.En azından ben memnun kaldım diyebilirim.Bende bu yaz Six Flags Great Escape de oyun aleti operatorü olarak çalışmıştım.Eğlence parkları çalışma ortamı olarak oldukça eğlencelidir.Ancak parkta yaklaşık 70-80 tane Türk çalışır.Çalıştığın ortamda genellikle Amerikalılarla beraber de çalışırsın ama yine de Türk çoktur.Ücreti saatlik 7.5 dolardır(7.25 değil) ve 40 saat üzeri çalışma saatleri 11.25 dolardan hesaplanır.(Overtime) yinede çok fazla para kazanamazsın.(Eline Haftalık 300-330 dolar arası bi para geçer) Müşterilerle, iş arkadaşlarınla ve günlük hayatta ingilizce kullanacağın için ingilizcene mutlaka faydası olacaktır ama akıcı bir seviye istiyorsan daha az türkün olduğu ama kalabalık bir çalışma ortamı olan bir yer seçmeni öneririm.Philedelphia gerçekten güzel bir şehirdir.Gezmek isteyebileceğin yerlere de yakın.Ordan güzel bir iş bulursan senin için güzel olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Peçito
quote:
Orijinalden alıntı: Aerokutan
fiyat biraz ucuk ben 1100 dolar a gittim gecen sene .. kaldı ki cok kaliteli bir firma ile HRC şirketler insan taciri olmus dikkat kendine
Peki Şirket olmadan kendimiz ayarlasak iş, uçak bileti, kalacak yer vb. gitme şansımız var mı ?
bunun için bir kaç yıl üstüste wat yapmış birinin deneyimlerine ihtiyacımız var.
bulunsun eline sağlık
Hep merak ettim şu işi, iyice araştırmadım ama basit bir soru sormak istiyorum
Şimdi biz 1100 lira verip gidiyoruz, tabi oradada çalışıyoruz. Toplam çalışarak topladığımız gelir ile başında verdiğimiz 1100 liranın üstünde bir rakam olabiliyor mu ?
Takip! Bu arada ss isteriz
yer tutalım
hemen yerimizi alalım
çok güzel konu. umarım iyi bir seyahat olur. iyi kazanırsın, iyi eğlenirsin, bize de yazarsın.
quote:
ben 1100 dolar a gittim gecen sene ..
dostum, zamanın varsa sen de böyle bir post hazırlamayı düşünür müsün?
quote:
Orijinalden alıntı: Peçito
quote:
sırkeıtn tek handıkapı sana ıs buluyor orada ve DS belgelerını getırtıyor sozlesme vs.
vıze danısmanlık vs hıkaye anlıycagın
eger kı ıs bulabılme ıhtımalın var kendın sozlemelerını belgelerıne gonderttıkten sonra
sırkete vs ıhtıyacın yok
quote:
Orijinalden alıntı: cagrit
Hep merak ettim şu işi, iyice araştırmadım ama basit bir soru sormak istiyorum
Şimdi biz 1100 lira verip gidiyoruz, tabi oradada çalışıyoruz. Toplam çalışarak topladığımız gelir ile başında verdiğimiz 1100 liranın üstünde bir rakam olabiliyor mu ?
gidene kadarki toplam harcamam, giderken yanında götürdüğün harçlık dahil takriben 3000$. ayda yapacağın işe göre gelirin değişiyor ama 1100-1500 arası bi şeyler kazanırsın (alaska hariç). 3 ay çalışsan maksimum 4500 dolar. 3000$ harcama yapıp amerikada 3 ay kalmanın başka bir imkanı yok. düz mantık
yeşil pasaportu olan biri için 2.0 not ortalamı gerekmiyor ve vize ücreti alınmıyordur değil mi ?
takip ediyorum dostum benm işte henüz belli değil ama büyük ihtimalle
florida panama city'de olucam dondurma satışı yada restaurant... :D
quote:
Orijinalden alıntı: attakkann1
yeşil pasaportu olan biri için 2.0 not ortalamı gerekmiyor ve vize ücreti alınmıyordur değil mi ?
yeşil pasaportum var. amerika yeşil pasaportu kabul etmiyor. o pasaportu emniyete teslim edip geçici 1 yıllık mavi pasaport alıp vize başvurusunda bulunuyorsun. dönünce de tekrar emniyetten yeşil pasaportunu alıyorsun.
hocam tvde gorduydum .. bu prog hem çalışıyosun hem geziyosun ... kız çok çalıştırıyolar bizi bi yere gidemedik diyodu
1.81 ortalamam var reis hiçmi şansım yok endüstri müh ö ğrencisiyim
bende gitmeyi düşünüyordum ama bu sene son senem 4.te olanlar gidebiliyor mu tabi ücret beni aşar nerdeyse 3000 tl sadece ödenen birde yanımıza almamız lazım 4000 ü buluyor anlaşılan
ben gittigimde bana maliyeti
2500 Dolardı Her Seyin.
4 Ay Kaldım
2500 Dolar Nakit Para İphone 4 450 USD Acer Laptop 750 USD Nikon L110 Fotograf Makinesi 230 USD
Giysiler Saat Ayakkabı Vs 400 USD
Ve Ivır Zıvırla Donustum.
İphone ' u 1850 TL ye Satmıstım.
@vitor reis - zor galiba. sen yine de araştır, soruştur. @Dehşetengiz - son yılın. gidebilirsin diye biliyorum ben.