Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve gittigimde not ortalamam

1.92 di

ama buna ragmen almıstım vizeyi
  • en büyük isteğim kız arkadaşımla beraber bu uygulama ile amerikaya gidip hem çalışmak hem gezmek.

kısaca mesajım bulunsun da diyebiliriz.
  • Amerika yeşil pasaportu kabul etmiyor. Yeşil pasaport sahibi öğrenciler, emniyete pasaportlarını teslim edip 1 yıllık mavi pasaport çıkartmak zorundalar. Geri döndüklerinde tekrar yeşil pasaportlarını alabilirler.

Amerika'da yesil pasaportumlayim su anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Amerika yeşil pasaportu kabul etmiyor. Yeşil pasaport sahibi öğrenciler, emniyete pasaportlarını teslim edip 1 yıllık mavi pasaport çıkartmak zorundalar. Geri döndüklerinde tekrar yeşil pasaportlarını alabilirler.

Amerika'da yesil pasaportumlayim su anda?

WAT mı yapıyorsun? Çalışma izni mi aldın yeşil pasaportla? Cevap hayırsa problem yok. Evetse bizi kekliyorlar demektir.
  • kabul eder niye etmesin sadece vize alman gerek diğer ülkelerden farklı olarak
  • yaklaşık 2 aydır bu iş iile ugrasıyorm eduyork ile gidicem bende fakat alaska durumu daaha belli değil onaylanmasını bekliyorum alaska onaylanırsa kesinlikle heemen başövurumuyapıcam ve parayı yatırcam :D
    Bu arada gidenler tavsiyelerini bırakırsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1213

kabul eder niye etmesin sadece vize alman gerek diğer ülkelerden farklı olarak

etmiyor bana firmadan söylenen bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

bilgim yok ama yeşilin amacı zaten bazı ülkelere vizesiz girmek diğerlerinede vizeylen girebilirsin amerikada bunların içinde olmalı ama özel bi anlaşma falan vardır belki
  • quote:

quote:

quote:

bilgim yok ama yeşilin amacı zaten bazı ülkelere vizesiz girmek diğerlerinede vizeylen girebilirsin amerikada bunların içinde olmalı ama özel bi anlaşma falan vardır belki

amerika yeşil pasaporta vize istiyor zaten normal şartlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerokutan

ben gittigimde bana maliyeti

2500 Dolardı Her Seyin.

4 Ay Kaldım

2500 Dolar Nakit Para
    İphone 4 450 USD
    Acer Laptop 750 USD
    Nikon L110 Fotograf Makinesi 230 USD

Giysiler Saat Ayakkabı Vs 400 USD

Ve Ivır Zıvırla Donustum.

İphone ' u 1850 TL ye Satmıstım.

-hangi şehre gittiniz
    -hangi firma
    -ne iş yaptınız
    -memnun kaldınızmı

bu soruların cevaplarını rica etsem cokmu olur :D
  • bulundu.
  • neyse bu gecelik bu kadar yeter. uyumam lazım. yarın bir kaç şey daha yazacağım.
  • Takip
  • Güzel paylaşım olmuş,mesajım bulunsun takipteyim.
  • takip
  • quote:

quote:

quote:

Avrupa birliği ülkelerinde felan sorun yok direk bileti al git ama Amerika kesinlikle vize istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur E.

quote:

quote:

quote:

Avrupa birliği ülkelerinde felan sorun yok direk bileti al git ama Amerika kesinlikle vize istiyor.

benimde demek istediğim o ama arkadaşa o pasaportla olmaz demişler orda gariplik var

• quote:

quote:

benimde demek istediğim o ama arkadaşa o pasaportla olmaz demişler orda gariplik var

dostum benim sahip olduğum pasaport ebeveynlerimin biri yüksek dereceli memur olduğu için ve ben üniversite okuduğum için 25 yaşına kadar aldığım pasaport. yani ailemin üzerinden almış oluyorum. bu tür pasaportla vize alamazsın demiyorum, çalışma izni alamazsın diyorum.

tamam şimdi oldu
  • ilk sıralardan yerimizi alalım.Gece bakacağım.

ulan ikinci sayfaya düşmüşüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 3 Şubat 2012; 2:40:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.