Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Arkadaşlar bende gitmeye karar verdim ama size sorum şu. 1 ay içinde pasaport ve vize işlemlerimi halledebilir miyim ?

Pasaportu halledersin de vize zor. Bir de şirketler bu saatten sonra daha iş bulamazlar sana seneyi bekle.
  • evet kısa bir ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım vizemi aldım. ayrıntıları en kısa zamanda uzuuunca yazacağım.
  • takip :)
  • Takipteyim. Hepinize bol şans dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

reserved.
    şimdilik anahtar kelimeleri ekleyelim de google'dan arayanlar bulabilsin:
    work& travel 2012, work and travel 2012, work and travel hikayesi, work and travel macerası, wat 2012, work and travel fiyatları, work and travel firmaları

Son durumlar nedir hocam?Vizeler,konaklama vs. son durum hakkında bilgi verirmisiniz?
  • su yurtdisindan ne kadar telefon getirtebiliriz adam akilli biri soylesin allah icin , yakin zamanda amerikadan gelen birisi flan?
  • Nerelerdesin ya heyecanla sonuçları bekliyoruz burda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

evet kısa bir ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım vizemi aldım. ayrıntıları en kısa zamanda uzuuunca yazacağım.

hocam hayırdır nerdesin? son güncelleme 31 mart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

su yurtdisindan ne kadar telefon getirtebiliriz adam akilli biri soylesin allah icin , yakin zamanda amerikadan gelen birisi flan?

2 adet kaydettirebiliyorsun pasaporta. birini valize atıp ötekini eline alabilirsin vs vs
  • Bu arkadaş şu anda Amerika'da mı?
  • work and travel düşünüyorum seneye kısmetse en erken ne zaman kayıtları bitirmek gerekir. Düzgün iş bulma açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révoltant

work and travel düşünüyorum seneye kısmetse en erken ne zaman kayıtları bitirmek gerekir. Düzgün iş bulma açısından

İyi iş düşürmek şans işi, biraz da ingilizce yeteneğin ve geçmiş iş tecrübenle alakalı. Ancak ekim-kasım gibi işlemlerine başlarsan ilkbaharda kayıtlananlardan hem fiyat açışından hem de iş seçeneği açısından daha şanslı olucağın bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kid Lazer

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

su yurtdisindan ne kadar telefon getirtebiliriz adam akilli biri soylesin allah icin , yakin zamanda amerikadan gelen birisi flan?

2 adet kaydettirebiliyorsun pasaporta. birini valize atıp ötekini eline alabilirsin vs vs

2 yilda bir adet kayit islemi gerceklestirilebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rica etsem firmaya sorabilir misin uzaktan eğitim öğrencileri work and travel yapabilirler mi ?
    Açık değil uzaktan eğitim...
  • Takip
  • ebayden abim ailsveris yapacak suan amerikada kendisi , Turkiyede biliyorsuunuz 2-3 gun suruyor kargo sureci.. amerikada ne kadar surede ulasiyor haberi olan var mi?
  • sonrası gelmedi ne oldu bu işe
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.