Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

Orijinalden alıntı: bY_MaSSeY

Öncelikle böyle bi konu çok faydalı olucaktır saolasın takipteyiz .Seneye bende work and travel programına katılmayı planlıyorum.Şimdiden bilgiler edinmek faydalı olur.Çalışabilicek meslekleri hafiften araştırdım.Kafama housekeeping yattı diğer işlere göre daha rahat geldi.Housekeeping tam olarak ne iş yapar zorlukları kolayları nedir? İngilizce geliştirmek konusunda katkı sağlayabilir mi ? Bide amerikada wat programını yapabiliceğimiz tatil yerlerine örnek verir misiniz?

rica ederim. housekeeping işleri, otelde, müşteriler gelmeden ya da gittikten sonra odaları temizleyen görevlilere deniyor. bu işte çalışarak ingilizceni çok fazla geliştirebileceğini sanmıyorum. bana da teklif etmişlerdi. denver'da, doğası çok güzel ama en yakın şehir merkezine 200 km uzak bir otelde :) böyle bir yerde çalışırsan parayı harcayamazsın. 2 ay çalışman yeterli olur. sonraki 1 ay gezebilirsin. tatil yörelerine örnek dersen, genelde doğu kıyısında işler mevcut. virginia beach, delaware gibi yerlerde wat dahilinde çok iş var. batıda ise california'da pedicap işini duydum. onun haricinde bir bilgim yok. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Aslına bakarsan lisede bi almanca hocam vardı.O zamanında bu wat programına katılmış hoca dediğime pek bakma biz ona abi diye seslenirdik çünkü bizden yaş olarak pek büyük değil sözleşmeli olarak dersimize girmişti neyse uzatmıyım o wat prgoramına katılıp Ocean City de yapmıştı.Dersler gırgır şamata ortamında geçtiğinden arada bize anılarını anlatırdı.Belki abartıyordur ama sanmıyorum anlattığı muhabbetler beni daha o zaman kilitledi kendine.Şehir olsun fiyatlar olsun ortam olsun maceraları olsun açıkçası anlattıkları beni bayağı etkilemişti .Ocean City i o zamandan kenara köşeye not etmiştim.Senin bildiklern nelerdir anlatırsan çok sevinirim yada önceden orada bulunmuş insanlar biraz tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim.

• Takipteyiz.
  • quote:

Aslına bakarsan lisede bi almanca hocam vardı.O zamanında bu wat programına katılmış hoca dediğime pek bakma biz ona abi diye seslenirdik çünkü bizden yaş olarak pek büyük değil sözleşmeli olarak dersimize girmişti neyse uzatmıyım o wat prgoramına katılıp Ocean City de yapmıştı.Dersler gırgır şamata ortamında geçtiğinden arada bize anılarını anlatırdı.Belki abartıyordur ama sanmıyorum anlattığı muhabbetler beni daha o zaman kilitledi kendine.Şehir olsun fiyatlar olsun ortam olsun maceraları olsun açıkçası anlattıkları beni bayağı etkilemişti .Ocean City i o zamandan kenara köşeye not etmiştim.Senin bildiklern nelerdir anlatırsan çok sevinirim yada önceden orada bulunmuş insanlar biraz tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim.

dostum ben de ilk kez gideceğim. takipte kal burada her şey tüm detaylarıyla olacak

• quote:

quote:

dostum ben de ilk kez gideceğim. takipte kal burada her şey tüm detaylarıyla olacak

ne zaman gidip ne zaman döneceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

haziran başında gidip muhtemelen eylül sonu gibi döneceğim.
  • quote:

quote:

4aylık amerika macerası iyiymiş bende gitmek istiyorum ama çok fazla para istiyor
  • quote:

quote:

quote:

4aylık amerika macerası iyiymiş bende gitmek istiyorum ama çok fazla para istiyor

toplamda 3000$ gibi bi meblağ tutuyor. bu sene biriktir paranı seneye git

• quote:

quote:

quote:

quote:

toplamda 3000$ gibi bi meblağ tutuyor. bu sene biriktir paranı seneye git

bende öyle yapmayı düşünüyorum yazın çalışırım belki daha hızlı biriktiririm, konunu takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Gittim şirkete görüştüm sövdüm biraz tamam abi dediler verdiler texasta bi lokanta da garsonluk hemde üni partilerinin gözde mekanıymış

En bomba yer sana gelmiş, şimdiden hayırlı işler.

WaT ile Kanada'ya gitme şansımız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 4 Nisan 2012; 0:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Gittim şirkete görüştüm sövdüm biraz tamam abi dediler verdiler texasta bi lokanta da garsonluk hemde üni partilerinin gözde mekanıymış

Teşekkürler

Tam bilmiyorum avusturalya da olduğunu duymuştum ama kanadayı duymadım yine de bir araştır

Benim görüşüm ortada american dream diye bir şey varsa kim napsın kanadayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Tam bilmiyorum avusturalya da olduğunu duymuştum ama kanadayı duymadım yine de bir araştır

Benim görüşüm ortada american dream diye bir şey varsa kim napsın kanadayı

Ne yalan söyliyeyim Abd pek ilgimi çekmiyor. Sadece Chicago sokaklarında birkaç hafta dolanıp birkaç Bulls-Bears maçına gitsem yeter benim için.

Daha çok tarihi mekanlar, surlar kaleler vb ve doğal güzellikler ile ilgileniyorum.Ama Kanada'da ilginç geliyor bana.O sebeple sordum.Ama oraya Wat yoksa Chicago'ya gidicem zaten. 2 senem var daha.

• Şöyle bir durum da var sanırım.

Berker Ekmekçi den Alaska sonrası açıklamalar...facebook
    Berker Ekmekçi den Alaska sonrası açıklamalar...
    https://www.facebook.com/photo.php?v=224397907624468

• quote:

Şöyle bir durum da var sanırım.

Berker Ekmekçi den Alaska sonrası açıklamalar...facebook
    Berker Ekmekçi den Alaska sonrası açıklamalar...

videoyu izlerken güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
    arkadaşlarda bi sıkıntı var gibi ama anlamadım. herneyse. ilk mesajda da dediğim gibi "work and travel mı? oo hallederiz baba buyur gel" cinsinde yaklaşanlara güvenmemek lazım. bana kalırsa amerika'dan bir firmayla koordineli çalışmayan hiçbir firmaya güvenmemek lazım. ben normalde 1200$'a geçen yıl arkadaşımın gittiği firmayla gidebilirdim ancak adamların amerika'da yaşayan 1 türk 1 amerikan adam dışında work&travel'la alakalı bir bağları yok. o iki adama bağlılar yani. o adamlar iş bulursa bunlar da çalışıyordu. böyle olunca gittim paşa paşa 1575$ bayıldım şuanki firmama. koordineli çalıştıkları firma ise burada:http://ciee.org/ dışardan bakınca işlerini gayet profesyonelce yapan insanlar gibi görünüyorlar. umarım wat süresince de problem yaşamam.

• bu arada, şimdi farkettim o videodaki çocukla aynı masada oturup bira içmişliğimiz var. utandım şimdi kendimden.
  • quote:

quote:

Şöyle bir durum da var sanırım.

videoyu izlerken güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
    arkadaşlarda bi sıkıntı var gibi ama anlamadım. herneyse. ilk mesajda da dediğim gibi "work and travel mı? oo hallederiz baba buyur gel" cinsinde yaklaşanlara güvenmemek lazım. bana kalırsa amerika'dan bir firmayla koordineli çalışmayan hiçbir firmaya güvenmemek lazım. ben normalde 1200$'a geçen yıl arkadaşımın gittiği firmayla gidebilirdim ancak adamların amerika'da yaşayan 1 türk 1 amerikan adam dışında work&travel'la alakalı bir bağları yok. o iki adama bağlılar yani. o adamlar iş bulursa bunlar da çalışıyordu. böyle olunca gittim paşa paşa 1575$ bayıldım şuanki firmama. koordineli çalıştıkları firma ise burada:http://ciee.org/ dışardan bakınca işlerini gayet profesyonelce yapan insanlar gibi görünüyorlar. umarım wat süresince de problem yaşamam.

Usta sorun yaşamazsın umarım.Bana biraz arkadaşların acemiliği gibi geldi video'daki hal ve hareketlerden.Oturduğum yerden bir arkadaşım gitmişti 2 sene önce ama hangi şirket hiç bilmiyorum.5 ay kalmıştı sanırım NY'da.

Yani bana göre 200-300 dolar için bütün yaz keyfini kaçırmaya değmez.Zaten denildiği gibi para kazanmak istiyorsan Alaska başka çaresi yok.E biz gezmeye, en azından bütün Kuzey Amerika'yı gezdim demeye gideceğiz.Yani bunları hesaplamak lazım önceden.

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 4 Nisan 2012; 20:48:10 >

• quote:

hocam texasın neresine gideceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

quote:

Galveston hocam San Antonionun karşısında bir ada
    Restoranın adı da bubba gump bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

hocam benimde port aransas fazla uzak değiliz corphus christi

• quote:

quote:

quote:

İddaa'dan parayı vurursak gelirim ben, bi çayını içerim artık.Hem parti de varmış.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.