Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

quote:

Gittim şirkete görüştüm sövdüm biraz tamam abi dediler verdiler texasta bi lokanta da garsonluk hemde üni partilerinin gözde mekanıymış

hocam texasın neresine gideceksin

Galveston hocam San Antonionun karşısında bir ada
    Restoranın adı da bubba gump bekleriz

İddaa'dan parayı vurursak gelirim ben, bi çayını içerim artık.Hem parti de varmış.

Gel hocam gel partide ankaralı namık çalarım gelirsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

quote:

Gittim şirkete görüştüm sövdüm biraz tamam abi dediler verdiler texasta bi lokanta da garsonluk hemde üni partilerinin gözde mekanıymış

hocam texasın neresine gideceksin

Galveston hocam San Antonionun karşısında bir ada
    Restoranın adı da bubba gump bekleriz

İddaa'dan parayı vurursak gelirim ben, bi çayını içerim artık.Hem parti de varmış.

Gel hocam gel partide ankaralı namık çalarım gelirsen

Birde kebap söyleriz tam olur.

• işte bu yukardaki muhabbetten dolayı tek başıma gideceğim lafım meclisten dışarı beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

işte bu yukardaki muhabbetten dolayı tek başıma gideceğim lafım meclisten dışarı beyler.

Sende haklısın hocam bende o yüzden tek gidiyorum ama muhabbetini yapmak güzel
  • biliyorum. benim de bi arkadaşım olsaydı yanımda aynı muhabbeti yapardım kesin, eminim.
  • Amerika New York eyaletlerinden birine giden varmı acaba bana bilgilendirebilir mi bide vize sırasında neler soruyorlar ?
  • quote:

Bende bu yaz gidiyorum oxfordla caddylik işi yapicam inşallah bulabilirsem 2 yillik caddylik tecrübesi bi işe yarasin biraz tip toplayalim

Bir de çalişacağim yer kalacak yer vermezse bi karavan alip onda kalmayi düşünüyorum ama çokmu absürt olur çalişcağim yerin otoparkina koysam sonrada onla travel kismina da geçerim

biraz geç cevap ama caravanda kalma kısmı mükemmel. bu caddy lik işi tam olarak nedir getir götür işi gibi birşey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: senvo1

quote:

Bende bu yaz gidiyorum oxfordla caddylik işi yapicam inşallah bulabilirsem 2 yillik caddylik tecrübesi bi işe yarasin biraz tip toplayalim

Bir de çalişacağim yer kalacak yer vermezse bi karavan alip onda kalmayi düşünüyorum ama çokmu absürt olur çalişcağim yerin otoparkina koysam sonrada onla travel kismina da geçerim

biraz geç cevap ama caravanda kalma kısmı mükemmel. bu caddy lik işi tam olarak nedir getir götür işi gibi birşey mi?

Valla evet hala da düşünüyorum karavanda yaşamayı caddylik işi gelmedi keşke gelseydi şöyleki golfçülerin sopa çantasını taşıyorsun istediği sopaları veriyorsun topları yıkıyorsun buggy sürüyorsun bolca tip topluyorsun

• takip
  • new york civarına giden yok galiba. her forum dolup taşıyor dh'den kimse yok. hayret
  • quote:

new york civarına giden yok galiba. her forum dolup taşıyor dh'den kimse yok. hayret

bende bu sene orayı düşünüyorum
  • quote:

new york civarına giden yok galiba. her forum dolup taşıyor dh'den kimse yok. hayret

dostum bizim tanidik da gidiyor amerikaya , birsey sormak istiyorum telefon alcak ordan , kac tane getirebilir bize? 2 tane birisi kendine birisi bana , 2 iphone dan bisey olur mu sorun cikar mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

dostum bizim tanidik da gidiyor amerikaya , birsey sormak istiyorum telefon alcak ordan , kac tane getirebilir bize? 2 tane birisi kendine birisi bana , 2 iphone dan bisey olur mu sorun cikar mi?

Ben 6 tane almayı düşüyorum malum ticaret sorun olmaz yani

Bu arada benim hala işim belli değil çıldırcam ya

• 6 tane mi ciddi misin :)

2 tane getirirse sorun olmaz dmi?
  • Beni büyük ihtimalle çekerler kenara ama 2 taneden bir şey olmaz tecrübem yok bu arada ama çevremden giden herkes korkmana gerek yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

buraya yazan ban yiyor hayırdır lanetli topic oldu resmen

evet, sende yemişsin.
  • quote:

Beni büyük ihtimalle çekerler kenara ama 2 taneden bir şey olmaz tecrübem yok bu arada ama çevremden giden herkes korkmana gerek yok diyor

aynen oyle , 2 taneden birsey olmaz diyorlar ama +5 ten sonra sanirim sorun cikiyormus
  • Texasa gidiyorum 18 haziran'da yolculuk, var mi buraya giden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 8 Kasım 2012; 14:05:14 >
  • Tum konuyu okudum. Acayip heves yaptim, gelecek sene gitmek icin ugrasicam.
  • Arkadaşlar bende gitmeye karar verdim ama size sorum şu. 1 ay içinde pasaport ve vize işlemlerimi halledebilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.