Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takipde olalım
  • yukarı
  • Hocam cok yararli bir konu acmissin, universitede wat fikrim vardi, eline saglik ..
  • sağolun. philadelphia'daki işi kabul ettim. şuan evrak işleriyle uğraşıyorum. ondan pek güncelleme yok
  • İş neydi hocam :D
  • Vize gorusmesıne gıtcekler ıcın , bana 3 soru sordular toplamda 1 dakka sürmedı , hangı okulda okuyosun , bolumun ne , amerıkadan donuste napmayı dusunuyorsun , mezun olunca vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_metu

İş neydi hocam :D

pardon burayı baya ihmal ettim arkadaşlar. iş filedelfiyadaki bi otelde resepsiyonistlik. front desk
  • güzel konu mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

pardon burayı baya ihmal ettim arkadaşlar. iş filedelfiyadaki bi otelde resepsiyonistlik. front desk

O işi nasıl kaptın yav

Bizim şirkette bana iş bulacak da bende görücem durumundayım şu anda bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

quote:

quote:

O işi nasıl kaptın yav

dostum millet bırak işini ayarlamayı uçak biletlerini bile aldı. sen cidden çok geç kalmışsın. her gün firmayı arayıp rahatsız et derim ben sana
    çalıştığım firma önerdi bu işi bana. konaklama problemi vardı ama onu da çözmüş gibi görünüyor şimdilik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O işi nasıl kaptın yav

dostum millet bırak işini ayarlamayı uçak biletlerini bile aldı. sen cidden çok geç kalmışsın. her gün firmayı arayıp rahatsız et derim ben sana
    çalıştığım firma önerdi bu işi bana. konaklama problemi vardı ama onu da çözmüş gibi görünüyor şimdilik.

Valla yarın bir kapılarına dayanıyım otel motel giriyim bir yere geç kaldım farkındayım ama gidecem her türlü kaçarı yok yoksa keserim şirketi

• Gittim şirkete görüştüm sövdüm biraz tamam abi dediler verdiler texasta bi lokanta da garsonluk hemde üni partilerinin gözde mekanıymış

• Takipteyim, önümüzdeki sene için ben de düşünüyorum.
  • quote:

yukarı

Hocam bu arada ortak konu olsun mu bende anlatıyım maceralarımı ilk sayfaya ekle sende üşeniom şimdi yeni konu açmaya

• quote:

quote:

yukarı

Hocam bu arada ortak konu olsun mu bende anlatıyım maceralarımı ilk sayfaya ekle sende üşeniom şimdi yeni konu açmaya

olur da sürekli benim güncellemem gerekir zor olur. istersen sen yazmaya başla direk ben ilk mesajda senin mesajına link veririm
  • 31.03.2012 Ufak güncelleme geldi! -https://twitter.com/batuWAT
  • Öncelikle böyle bi konu çok faydalı olucaktır saolasın takipteyiz .Seneye bende work and travel programına katılmayı planlıyorum.Şimdiden bilgiler edinmek faydalı olur.Çalışabilicek meslekleri hafiften araştırdım.Kafama housekeeping yattı diğer işlere göre daha rahat geldi.Housekeeping tam olarak ne iş yapar zorlukları kolayları nedir? İngilizce geliştirmek konusunda katkı sağlayabilir mi ? Bide amerikada wat programını yapabiliceğimiz tatil yerlerine örnek verir misiniz?
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bY_MaSSeY

Öncelikle böyle bi konu çok faydalı olucaktır saolasın takipteyiz .Seneye bende work and travel programına katılmayı planlıyorum.Şimdiden bilgiler edinmek faydalı olur.Çalışabilicek meslekleri hafiften araştırdım.Kafama housekeeping yattı diğer işlere göre daha rahat geldi.Housekeeping tam olarak ne iş yapar zorlukları kolayları nedir? İngilizce geliştirmek konusunda katkı sağlayabilir mi ? Bide amerikada wat programını yapabiliceğimiz tatil yerlerine örnek verir misiniz?

rica ederim. housekeeping işleri, otelde, müşteriler gelmeden ya da gittikten sonra odaları temizleyen görevlilere deniyor. bu işte çalışarak ingilizceni çok fazla geliştirebileceğini sanmıyorum. bana da teklif etmişlerdi. denver'da, doğası çok güzel ama en yakın şehir merkezine 200 km uzak bir otelde :) böyle bir yerde çalışırsan parayı harcayamazsın. 2 ay çalışman yeterli olur. sonraki 1 ay gezebilirsin. tatil yörelerine örnek dersen, genelde doğu kıyısında işler mevcut. virginia beach, delaware gibi yerlerde wat dahilinde çok iş var. batıda ise california'da pedicap işini duydum. onun haricinde bir bilgim yok. umarım yardımcı olabilmişimdir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.