Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aof liler vat yapamazmis peki bu mevzuati duzenleyen kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e66

aof liler vat yapamazmis peki bu mevzuati duzenleyen kim?

bunun bir mevzuat olduğunu zannetmiyorum. konsolosluk vize vermiyor olabilir, bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

aof liler vat yapamazmis peki bu mevzuati duzenleyen kim?

bunun bir mevzuat olduğunu zannetmiyorum. konsolosluk vize vermiyor olabilir, bilemiyorum.

yükseköğretim kanunu eşit derken konsolosluğa ne? ben bunu anlamıyorum

• quote:

kulağa mantıklı gelmiyor farkındayım ancak konuyla alakalı bir bilgim yok
  • yukardaki tartışmaları büyük bir üzüntüyle okudum.. silinen mesajlarda var.
    kimse wat a laf atmasın arakdaşım. kimse meraklı değil orda amerikan uşaklığı yapmaya.. eşşek gibi çalışmaya afedersiniz..
    ama herkez sırf travela gidemiyor işte maalesef.. fakirlerle dalga geçme hakkını nerden alıyorsunuz
  • quote:

quote:

kulağa mantıklı gelmiyor farkındayım ancak konuyla alakalı bir bilgim yok

tesekkurler
  • @vitor reis biri dalga geçmeye mi çalışmış. yakalayamadım ben
  • arkadaşlar bu sene İnşaallah ilk defa work and travel yapıcam bana tecrübeli bir arkadaş ulaşabilir mi sorularım var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

arkadaşlar bu sene İnşaallah ilk defa work and travel yapıcam bana tecrübeli bir arkadaş ulaşabilir mi sorularım var?

sormak istediklerini burada sorabilirsin. yardımcı olmaya çalışırız
  • 1.Bu iş için kaç TL lazım ortalama?
    2.Ne zaman başlayıp ne zaman biter?
    3.Ortalama kaç TL kazanırız?
    4.Hangi şirketler güvenilirdir?(Pm atarsanız iyi olur)
    5.Orda tek başına mı çalışıyorum yani Tek Türk ben mi oluyorum etrafımda?
    6.Nerede kalıcağımı hangi işte kalıcağımı ben mi ayarlıcam?
    7..Ben 19 yaşındayım uçak teknolojisi okuyorum,bu sene hazırlık okuyorum,meslek lisesi mezunuyum sizce ben yapabilir miyim?
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

1.Bu iş için kaç TL lazım ortalama?
    2.Ne zaman başlayıp ne zaman biter?
    3.Ortalama kaç TL kazanırız?
    4.Hangi şirketler güvenilirdir?(Pm atarsanız iyi olur)
    5.Orda tek başına mı çalışıyorum yani Tek Türk ben mi oluyorum etrafımda?
    6.Nerede kalıcağımı hangi işte kalıcağımı ben mi ayarlıcam?
    7..Ben 19 yaşındayım uçak teknolojisi okuyorum,bu sene hazırlık okuyorum,meslek lisesi mezunuyum sizce ben yapabilir miyim?

1. Benim hesabıma göre cep harçlığı dahil ortalama 2500-3000$ civarı para lazım.
    2. Haziran başında, üniversitelerin bahar dönemi bitince başlar, okullar açılıncaya kadar devam eder. (Daha erken başlayan ya da daha geç biten işler de mevcuttur)
    3. Bu yapacağın işe göre değişir ancak (Alaska işleri, yüksek tip veren işler ve 2. işi hesaba katmazsak) yaptığım hesaba göre masrafları çıkmadan 4 ayda kazanılabilecek ücret 6000$ civarı. Eksiği olur ama fazlası olacağını sanmıyorum.
    4. Her şirketten şikayetçi olan da var memnun kalan da. Bu biraz da kişisine göre değişiyor. Ne beklediğin, ne istediğin çok önemli.
    5. WAT işleri genelde öğrencilerin toplu çalıştığı işlerdir ancak ben uğraştım, didindim ve sadece bir tane WAT öğrencisinin gönderileceği işi seçtim (ayrıntıları uzunca yazacağım)
    6. Firmaya "full placement" ödeme yaptıysan işi ve konaklamayı firma ayarlıyor. Diğer türlü işi kendin ayarlayıp firmaya az ücret ödeyerek gitme imkanın da var.
    7. Yaparsın, güzel de bölümün var

• ben 2010 yazında yaptım Orleans,MA'de çalıştım 3 ay kadar kaldım 2 ay çalışıp 1 ay NY'da tatil yaptım, size tavsiyem gitmiş birisi olarak sakın korkmayın açık olun iş bulmak kolay emin olun, ben gittim full placement'tım fakat kendim onun dışında 3iş daha buldum ve iyi para kazandım.. tek tavsiyem çekinmeyin korkmayın çalışın.. son 1 ay benim gibi tatilin dibine vurun..şu an etrafımdaki herkes imrenerek bakıyor yaşadıklarıma..
  • wyoming e giden,gidecek olan var mı?
  • buraya yazan ban yiyor hayırdır lanetli topic oldu resmen
  • Bende bu yaz gidiyorum oxfordla caddylik işi yapicam inşallah bulabilirsem 2 yillik caddylik tecrübesi bi işe yarasin biraz tip toplayalim

Bir de çalişacağim yer kalacak yer vermezse bi karavan alip onda kalmayi düşünüyorum ama çokmu absürt olur çalişcağim yerin otoparkina koysam sonrada onla travel kismina da geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifci -- 25 Şubat 2012; 0:54:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Bende bu yaz gidiyorum oxfordla caddylik işi yapicam inşallah bulabilirsem 2 yillik caddylik tecrübesi bi işe yarasin biraz tip toplayalim

Bir de çalişacağim yer kalacak yer vermezse bi karavan alip onda kalmayi düşünüyorum ama çokmu absürt olur çalişcağim yerin otoparkina koysam sonrada onla travel kismina da geçerim

caddy'lik işinde iyi tip varmış diğer topicte yazmıştı bi arkadaş. ancak çok sıkıcı olabilir. ben yapamam çatlarım orda milleti izlerken
    karavan fikri de çok ütopik geldi bana. yapabilirsen mükemmel olur gerçi. yolun açık olsun

• quote:

quote:

Bende bu yaz gidiyorum oxfordla caddylik işi yapicam inşallah bulabilirsem 2 yillik caddylik tecrübesi bi işe yarasin biraz tip toplayalim

caddy'lik işinde iyi tip varmış diğer topicte yazmıştı bi arkadaş. ancak çok sıkıcı olabilir. ben yapamam çatlarım orda milleti izlerken
    karavan fikri de çok ütopik geldi bana. yapabilirsen mükemmel olur gerçi. yolun açık olsun

Yok ya Antalya da yaptim 2 yil boyunca bayir aşagi buggy sürmek gibisi yok

Valla güzel olur karavan bi de hippi moduna girerim zaten saçlar uzun

Bir de gidince oraya bir iki türkle beraber empire states çatisinda raki sofrasi kurma hayalim var bakalim birisi 'somebody call 911! 'demeden kaç duble devircez

• quote:

Valla güzel olur karavan bi de hippi moduna girerim zaten saçlar uzun

Bir de gidince oraya bir iki türkle beraber empire states çatisinda raki sofrasi kurma hayalim var bakalim birisi 'somebody call 911! 'demeden kaç duble devircez

eylül başı gibi ben de gidebilirim. irtibatı koparma sofraya yancı çıktı
    benim saçlar da uzun da bilmiyorum ne yapacağıma karar veremedim. işveren saçlarımı kestirmemi falan isterse orada rezil olurum. şebeğe dönerim. 5 yıldır saçlarım uzun kısa saça şekil vermeyi bile unuttum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.