Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

ilk sıralardan yerimizi alalım.Gece bakacağım.

ulan ikinci sayfaya düşmüşüz

gece bakacağım dediğin saat sabah 3 zaten. senin biyolojik saatin fena cortlamış anlaşılan
    bu arada, bu yüzden twitter var zaten. ilerde burada sayfalarca yazı olabilir. twitter'dan önemli linkleri, mesaj linklerini paylaşacağım. burası çorba olacak çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Aerokutan

ben gittigimde bana maliyeti

2500 Dolardı Her Seyin.

4 Ay Kaldım

2500 Dolar Nakit Para
    İphone 4 450 USD
    Acer Laptop 750 USD
    Nikon L110 Fotograf Makinesi 230 USD

Giysiler Saat Ayakkabı Vs 400 USD

Ve Ivır Zıvırla Donustum.

İphone ' u 1850 TL ye Satmıstım.

-hangi şehre gittiniz
    -hangi firma
    -ne iş yaptınız
    -memnun kaldınızmı

bu soruların cevaplarını rica etsem cokmu olur :D

Missouri - Saint Louis
    Embassy Suites Saint Louis Airport Hotel
    Barboy

Memnun Kaldım Otelde Konakladım :) Normal Suit'de
    Kalp seklinde yatagım vardı.
    Odadan işe işten odaya..

Zenci kızlar cabası :P :D Minibar içki dolu.
    Odaya haftalık 100 USD para veriyordum ama oda cok normal cunku normalde günlügü 100 150 USD :D

ben stajer oldugum icin bana böle bir kıyak yapmıstı General Manager.

Cok kral 1 yaz gecırmıstım

barman abiler ablalar evlerinde partiler vs...

ayrıca 2-3 sehır gezdım onlarla beraber ve newyork da 1 hafta tatil yaptım oda indirimli fiata gene kendi otelimde newyork subesinde yani :)

sanslıydım diyebilirim

bu da bir bir 2 ss sizler icin

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA!

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerokutan
    Missouri - Saint Louis
    Embassy Suites Saint Louis Airport Hotel
    Barboy

St. Louis!!
    orada görüşmem gereken biri var. acil iletişime geçelim dostum
  • Reserve
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

ilk sıralardan yerimizi alalım.Gece bakacağım.

ulan ikinci sayfaya düşmüşüz

gece bakacağım dediğin saat sabah 3 zaten. senin biyolojik saatin fena cortlamış anlaşılan
    bu arada, bu yüzden twitter var zaten. ilerde burada sayfalarca yazı olabilir. twitter'dan önemli linkleri, mesaj linklerini paylaşacağım. burası çorba olacak çünkü.

Aynen, biyolojik saatim mahvoldu.Mesela şu anda Fifa'dayım, birazdan çıkacağım.Yemek falan.Sonra Bf3'e devam.O da bitince yarım saat kitap okurum.6 gibi de bu konuya döneceğim tekrar.Artık kaçta yatarım bilemem.

• çok güzel gayet açıklayıcı +akıcı uslup

çok yararlı olacağına inanıyorum Amerika'dan da bildir :D
  • Rezerve
  • arkadasim wat ile bazi sorularim var bildigim kadari ile bi ailenin yaninda yasiyorsun bu aileye herhangibi odeme yapiyomusun ve egitim yilin uzuyor mu o sure zarfinda nasil bisey yani ? cv de cok pozitif bisey olsa gerek.... uni 1 muhendislik ogrencisiyimhangi yil basvurabilirim ve inter seviye ingim var yeterlimi sence
    cok basit sorular biliyorum ama bilgilendirirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhawkmilan31 -- 3 Şubat 2012; 6:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawkmilan31

arkadasim wat ile bazi sorularim var bildigim kadari ile bi ailenin yaninda yasiyorsun bu aileye herhangibi odeme yapiyomusun ve egitim yilin uzuyor mu o sure zarfinda nasil bisey yani ? cv de cok pozitif bisey olsa gerek.... uni 1 muhendislik ogrencisiyimhangi yil basvurabilirim ve inter seviye ingim var yeterlimi sence
    cok basit sorular biliyorum ama bilgilendirirmisin

1. seçtiğin işe göre konaklama seçenekleri değişiyor. ben wat yapıp da bir ailenin yanında yaşayan kimseyi görmedim henüz. ancak full placement ödeme yaptığın koşulda firma senin konaklamanı da çözmek, bulmak zorunda. ancak konakladığın yere de para veriyorsun. minimum haftalık 100$ kesintin oluyor. geçen sene giden arkadaşım karavanlar için bile haftalık 75$ kesinti olduğunu söylemişti.
    2. CV'de çok pozitif bir şey mi orası tartışılır. Yani CV'in için daha farklı şeyler deneyebilirsin ancak watın en güzel özelliği fiyat/performans açısından. Yani 3000$ verip Amerika'da 4 ay kalmak imkansız. Ancak bu program sayesinde bunu yapabilirsin. 4 ayda da İngilizce'ni baya geliştirme imkanın olur.
    3. Work&Travel yaz dönemi yapılır. Eğer yazın, yaz okulun, büt'ün vs. yoksa eğitim yılın uzamaz.
    4. Üniversite öğrencisi olduğun sürece her yaz gidebilirsin. İster 1. sınıf ol ister 4. sınıf.
    5. Intermediate ingilizce seviyesi oraya gitmek için yeterli. Ancak bazı işler advance ingilizce seviyesi arıyor.

kolay gelsin.

• Takip
  • rez.
  • Reserved.
  • arkadaşlar bugün amerika'da ev ararken neler yapıyorum, nasıl ev arıyorum onlardan bahsedeceğim. takipte kalın
  • reserve.
  • rezervet
  • Favorilere ekledim takipteyim.
  • Güncelleme Geldi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 3 Şubat 2012; 13:03:08 >
  • Hocam twitterı olmayan ve açmak istemiyenler nolcak
  • Bu sene çok geç kaldım sanırım seneye kalacak. Takibe alalım yinede.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.