Şimdi Ara

2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.693
Cevap
82
Favori
989.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert107

35.000 veriyim tüplüsüne..

yeni elentrada piyasada i30 onun HB versiyonu olacak fiyat kalite gibi değerlendirmeleri yapacak arkadaşlar süpriz beklemesin. elentradan yola çıkılabilir...
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=YpPNVSQmR5c&feature=player_embedded#!]

Frankfurt Motor Show'da Volkswagen Group CEO'su Martin Winterkorn, Hyundai i30'u incelerken yakaladı ve mekanik parçalarını ölçüp biçip, mekanik parçaların çalışma sessizliğinide görünce dayanamayıp dediki : ''Bunu nasıl yapmışlar? BMW bunu yapamaz, biz bunu yapamayız... Bizde bunun çözümü var aslında ama çok pahalı'' diyerek Hyundai-Kia grubunun aslında ne denli hızlı geliştiğini ve Almanlara çok kısa zaman içinde rakip olucağınıda böylece anlamış oluyoruz.
  • çok iyi en azından alırsanız etrafınızda size bakan çok olur ne sade ne sıradışı olmuş
  • gayet güzel olmuş.estetik çizliler spor tasarım ve gözüme abartı bişey batmadı.koreliler baya atakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: concept81

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=YpPNVSQmR5c&feature=player_embedded#!]

Frankfurt Motor Show'da Volkswagen Group CEO'su Martin Winterkorn, Hyundai i30'u incelerken yakaladı ve mekanik parçalarını ölçüp biçip, mekanik parçaların çalışma sessizliğinide görünce dayanamayıp dediki : ''Bunu nasıl yapmışlar? BMW bunu yapamaz, biz bunu yapamayız... Bizde bunun çözümü var aslında ama çok pahalı'' diyerek Hyundai-Kia grubunun aslında ne denli hızlı geliştiğini ve Almanlara çok kısa zaman içinde rakip olucağınıda böylece anlamış oluyoruz.

bu ihtiyar elinde metre ile nereyi ölçüyor...

• öndeki iki direğin görüşü ne kadar kapattığını ölçüyor. biraz fazla kalın gibi geldi bana dönüşlerde çok sıkıntı olur, özelliklede çok virajlı yollarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

işin özeti şu, eski i30 yeni i30 fark etmez, i30 u, astra,golf,leon fiyatlarından satmaya çalıştıkları sürece yine satılmayacaktır.

Leon'dan daha çok satacağına adım gibi eminim.

accent de honda city den çok satıyor. araçların kalite ve özellikleri konusunda ne ifade ediyor, hiç!

madem leon odaklısın ordan cevap vereyim.

leon, i30 ve ceed aynı fiyat iken, leon almamak için mantık yerine kiacı yada hyundaici olmak gerekir.

sen leon aldın diye herkes leon mu alıcak nasıl bir reklam kampanyasıdır bu

leonda donanım olarak ne varmış söyle bakalım ? hala 2000 yılından kalma müzik sistemi ekranı var tuşlar falan 90lı yıllardan kalma , tasarım desen iç mekanda sıfır , ön arka kol dayama usb bağlantısı soğutmalı torpido mercek far 4 cam full otomatiği falan varmı bunlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

quote:

quote:

işin özeti şu, eski i30 yeni i30 fark etmez, i30 u, astra,golf,leon fiyatlarından satmaya çalıştıkları sürece yine satılmayacaktır.

accent de honda city den çok satıyor. araçların kalite ve özellikleri konusunda ne ifade ediyor, hiç!

leon, i30 ve ceed aynı fiyat iken, leon almamak için mantık yerine kiacı yada hyundaici olmak gerekir.

leonda donanım olarak ne varmış söyle bakalım ? hala 2000 yılından kalma müzik sistemi ekranı var tuşlar falan 90lı yıllardan kalma , tasarım desen iç mekanda sıfır , ön arka kol dayama usb bağlantısı soğutmalı torpido mercek far 4 cam full otomatiği falan varmı bunlar ?

herkes leon almayacak. almıyorda zaten. ben iddiamın arkasındayım.

ibiza varken i20,
    leon varken i30, almam. alanada saygı duyarım ama yanlış karar verdiğini düşünürüm. buna itirazın varmı?

2000 yılından kalma müzük sistemi? tuşlar 90 lı yıllardan kalma mı? komedi bir cümle olmuş makyajlı leonda bulunan sistem vw nin birebir aynısı, (ozman passat,golf,jetta,tiguan,passatcc,sricco hakkındada aynı fikirdesiniz) makyajsızı bilmiyorum. ayrıca ses kalitesi mevcut rakiplerinde çok daha üstün...

iç mekan tasarımı, göstergeler, spor direksiyon ve ışıklandırma bence 10 numara... spor koltuklar ve iyi ayarlanmış yan destekler mevcut.

ön ve arka koldayama hariç diğerleri mevcut...

ayrıca xenonsuz mercekli far kesinlikle iyi aydınlatmıyor... daha önceki aracım olan passat 1.6 ile kıyaslıyorum, ve passat şuanda k.pederimde, bu düşüncem geçen hafta sonu kesinlik kazandı...

•  2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü

bir önceki nesil böyleydi
  • Hyundai en çok emeği İ30 modeline veriyor sanki.Araç güzel olmuş.

Yalnız 128 hp olmasına rağmen
    i30 128 hp 0-100 10.9 saniye 197 km son hız
    Focus 115 hp 0-100 10.9 saniye 193 km son hız

Sürüş dinamikleri ve kabin sessizliği ayrıca arka süspansiyon sistemide çok kollumu merak ettiklerim bunlar
  • tasarımı pıyasadaki bircok araca gore cok guzel bir tasarımı var aracın fiyatıda uygun olursa avrupalılardan cok muşteri calar bu araba benım tahmınım dızel otomatık olanı golf e gore cok daha hesaplı olucaktır buda arabayı almak ıcın en buyuk etken devır ekonomı devrı cunkı en uygun fıyata en donanımlısını kım verıyosa en makbulu odur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

Hyundai en çok emeği İ30 modeline veriyor sanki.Araç güzel olmuş.

Yalnız 128 hp olmasına rağmen
    i30 128 hp 0-100 10.9 saniye 197 km son hız
    Focus 115 hp 0-100 10.9 saniye 193 km son hız

Sürüş dinamikleri ve kabin sessizliği ayrıca arka süspansiyon sistemide çok kollumu merak ettiklerim bunlar

Arka süspansiyon, şimdiki i30'larda olduğu gibi tam bağımsız olacakmış...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

herkes leon almayacak. almıyorda zaten. ben iddiamın arkasındayım.

ibiza varken i20,
    leon varken i30, almam. alanada saygı duyarım ama yanlış karar verdiğini düşünürüm. buna itirazın varmı?

2000 yılından kalma müzük sistemi? tuşlar 90 lı yıllardan kalma mı? komedi bir cümle olmuş makyajlı leonda bulunan sistem vw nin birebir aynısı, (ozman passat,golf,jetta,tiguan,passatcc,sricco hakkındada aynı fikirdesiniz) makyajsızı bilmiyorum. ayrıca ses kalitesi mevcut rakiplerinde çok daha üstün...

iç mekan tasarımı, göstergeler, spor direksiyon ve ışıklandırma bence 10 numara... spor koltuklar ve iyi ayarlanmış yan destekler mevcut.

ön ve arka koldayama hariç diğerleri mevcut...

ayrıca xenonsuz mercekli far kesinlikle iyi aydınlatmıyor... daha önceki aracım olan passat 1.6 ile kıyaslıyorum, ve passat şuanda k.pederimde, bu düşüncem geçen hafta sonu kesinlik kazandı...

Yani bende katılıyorum açıkçası i30 alana kadar daha sağlam bir aracım olmasını yani leon olmasını tercih ederim. Sağlam olsun sorunsuz olsun varsın arka camlar açılmasın.

• Güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Yani bende katılıyorum açıkçası i30 alana kadar daha sağlam bir aracım olmasını yani leon olmasını tercih ederim. Sağlam olsun sorunsuz olsun varsın arka camlar açılmasın.

Seat leon'un arka camlarının açılmadığını zanneden birisinin sağlamlık kıyaslaması yapması çok ilginç
  • quote:

quote:

Seat leon'un arka camlarının açılmadığını zanneden birisinin sağlamlık kıyaslaması yapması çok ilginç

Mertcan hayırdır ya Donanım seviyesinin düşük olduğunu söyledin ( arka camlar elle diye ). Bende aracım sağlam olsun arka camların otomatik olmasına tercih ederim demek istedim anladın mı ?

• quote:

quote:

quote:

Mertcan hayırdır ya Donanım seviyesinin düşük olduğunu söyledin ( arka camlar elle diye ). Bende aracım sağlam olsun arka camların otomatik olmasına tercih ederim demek istedim anladın mı ?

ben leonda arka camlar kollu diye bişey söylemedim

• quote:

quote:

arkadaşın leon un n-cap ta 4 yıldız i30 un 5 yıldız aldığından pek haberi yok galiba :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben leonda arka camlar kollu diye bişey söylemedim

Soruyosun 4 cam otomatik mi diye. Herneyse mertcan hyundai fanaktikliğine devam

• ön far dizaynı-direksiyon ve konsol yapısı arka çizgiler vs....
    tüm hyundai araçları neredeyse aynı banttan gibi çıkıyor...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.