Şimdi Ara

2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.693
Cevap
82
Favori
989.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O direksiyon resmini paylaşıp gülüyorsun bide siz gülünç durumdasınız asıl

2012 Yeni Hyundai İ30 Klübü

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: AvalancHe_86

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

yahu gören leonu matah bir araç sanacak golf o zaman yedi yıldız leonuda ona böler bir çarpışma sonucunda

tabi canım leon beş para etmez diye kastediyoruz bizde bunu çıkartabiliyosun demek doktor vay be 8 sene nelere kadirsin :d

sen bu anlayışa yaşın kaç bilmiyorum ama sahip olmuşsun ya ...daha da birşey demiyorum

senin dediklerini destekledim sonuçta leon i30'dan daha iyi bu kesin ama bir kazada o tokluk hissi adamı korumaz

aynı şeyleri savunuyoruz

anlatamadıysam tekrar anlatayım

sen beni anlamamışsın ki ben seni anlamak için çaba sarf ediyim :) birincisi sonuçta leon neye göre i30 dan daha iyi. buna kim karar verdi sen mi. sen otorite misin? ne hakla buna kesin diye cevap verebiliyorsun. ikinci dediğine katılıyorum tokluk hissi elbette adamı korumaz. aynı şeyleri tam savunmuyoruz aslında değil mi? bence yazacağın şeyi bir kere daha düşünüp öyle yazmalısın.

ayrıca ben foruma pek takılamıyorum vakit bulamadığımdan dolayı o yüzden s.dik yarışımıza geç cevap yazabilirim lütfen kusuruma bakma

• Hyundai on ve arka farlari yakinda.birlestirecek.
    Bu kadar iddiali ve abartili tasarimlari.sevmiyorum.
  • Tamam konu açalım hadi =) benim adımıda ver senin adınıda görüşlerimizi belirtelim. Birde aynı aracı kullananlar kazalarını görenler yazsınlar bakalım kaç yıldız vericekler. Ben iki aracıda kullandım kazalarınıda gördüm. Ben baz bir leon diyorum full olmasın yeterki leon olsun.
  • Diğer markalarla aynı fiyata aldıkdan sonra ne anlamı kaldı bu markaya binmenin.Sonuçda burda amaç daha az paraya aynı kaliteye yakın araç almak değil mi?Yoksa Vw le aynı paraya hyundaiye kimse binmez.
  • kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvalancHe_86

sen beni anlamamışsın ki ben seni anlamak için çaba sarf ediyim :) birincisi sonuçta leon neye göre i30 dan daha iyi. buna kim karar verdi sen mi. sen otorite misin? ne hakla buna kesin diye cevap verebiliyorsun. ikinci dediğine katılıyorum tokluk hissi elbette adamı korumaz. aynı şeyleri tam savunmuyoruz aslında değil mi? bence yazacağın şeyi bir kere daha düşünüp öyle yazmalısın.

ayrıca ben foruma pek takılamıyorum vakit bulamadığımdan dolayı o yüzden s.dik yarışımıza geç cevap yazabilirim lütfen kusuruma bakma

neye göre mi daha iyi ahahah

söyliyeyim

1. sürüş pozisyonu, tokluk-güvenlik hissi, yol tutuş olarak daha iyi; nisbeten sert süspansiyonları sayesinde virajları daha güveli alabiliyorsun en kısa zamanda gidip bir leon test et sana tavsiyem

2. benzinli ve dizel motor seçeneklerinde seat leon daha fazlasını daha ekonomik olarak sunabiliyor

3. dsg denilen bir şanzıman var hyundai'nin çift kavraması daha yeni veloster'le çıktı piyasaya

4. janjan kısmı seni bağlayan tarafıysa fiat bravo al hepsinden daha iyi

neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 9 Ekim 2011; 10:45:43 >

• adanlar her markadan bişeyler almış koreliler kadar taklitçi yoktur hyundaiye para verilmez arabaları hiçbir zaman güvenli ve kaliteli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Bana full otomatiği anlatma mertcan.

Donanımlı güvensiz bir araca binmektense. Donanımsız güvenli bir araca tercih ederim. Arkadaş sana güvenlikten bahsetmiş sen cam otomatiğinden bahsetmişsin. Seni kazada full cam otomatiği kurtarmaz yalnız.

full otomatiği anlattım çünkü anlamamıştın camları kollu sanıyorsun leonun

seni kazada ne kurtarır peki? 6 havayastığı olan leonmu 10 havayastığı olan i30 mu , neyse nasılsa anlamıyosun anlatmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Onu bunu bilmem ama 90 lı yılların sonundan itibaren hundai çok sağlam işler çıkarıyor çok fazla amerikan filmi izleyen birisi olarakta hemen şunu hatırlatayım 2008 sonrası filmler de amerikan sokakların da hyundai otomobilleri haddinden fazla görüyorum tabi buna toyota ve honda araçlar da dahil yani bir opel bir passat bir renault göremiyorum sebibi zaten açık aslında amerikada belirli bir kaliteye sahip olamayan otomobiller sınırdışı ediliyor ve kabul görmüyolar, hyundai marka ve imajı çok iyi yerlere getirmiş gibi görünüyor benmi yok hyundai binmiyorum ama sempatim var doğrusu bana göre diğer avrupa araçlardan çok üstün ve daha sağlam

güzel tespit etmişsin arkdasım artık izledigimiz yabancı filmlerde bende en cook hyundai,toyota ve honda görüyorum vw ve renault yada bir pejo hiç görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

belki idam edileceğim ama yine de söylemek isterim

bu aracı logosuz karşıma çıkarsalar ve logosunu ben takacak olsam direk peugeot logosunu takardım

birebir kopyası veya ondan araklamış eli uzunlar demiyorum

sadece stilini benzettim

şunu unutmayın insan insana benzer

hadi ben kaçtım

sizinle aynı kanıdayım ilk bakışta bende peugeot gibi sandım. ama güzel araç buda bi gerçek. 2011 model 110 beygir olanı sürme fırsatım olmuştu. bence harikaydı. bu dahada delidir. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Bana full otomatiği anlatma mertcan.

Donanımlı güvensiz bir araca binmektense. Donanımsız güvenli bir araca tercih ederim. Arkadaş sana güvenlikten bahsetmiş sen cam otomatiğinden bahsetmişsin. Seni kazada full cam otomatiği kurtarmaz yalnız.

full otomatiği anlattım çünkü anlamamıştın camları kollu sanıyorsun leonun

seni kazada ne kurtarır peki? 6 havayastığı olan leonmu 10 havayastığı olan i30 mu , neyse nasılsa anlamıyosun anlatmaya gerek yok

bravo

• seat-audi ortaklığında üretiliyor. lazer kaynak ve bir çok mekanik üretim mantığında audi ile aralarında fark yok. zaten fabrikalarda temek üretim mantığı ve kullanılan malzemeler değişmiyor. sadece işçilik ve iç aksam kalitesi donanım kaliteleri değişiyor. yukarda bir arkadaşın dediği gibi. alman menşeili bir araç dururken (bu skoda içinde geçerli) aynı fiyata kore aracı alamk aşırı saçmadır.

ve kimse bu satınalmayı(misal superb yerine sonata almak) güvenliğe, donanıma, dış tasarıma bağlayamaz tek sebep hyundaici olmak olabilir. bulunduğu ilde skoda servisi olmayabilir. vs. bunlar istisnaidir.

işin özeti bu, bir tarafta vw,audi,bentley,bugatti,lombargini,seat, skoda,scania kalitesi, tecrübesi (frenleme,yoltutuş,kaza senaryolarına ilişkin yazılımsal algoritmalar ile çalışan esp,xds, gibi sistemler)d,ğer tarafta hyundai,kia bu durumda neden kore aracı alınır... cevap; fiyatı daha ucuz olursa!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seatı alman yaptınız ya bravo , opel de fiat motoru kullanıyor italyan mı olması lazım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

seat-audi ortaklığında üretiliyor. lazer kaynak ve bir çok mekanik üretim mantığında audi ile aralarında fark yok. zaten fabrikalarda temek üretim mantığı ve kullanılan malzemeler değişmiyor. sadece işçilik ve iç aksam kalitesi donanım kaliteleri değişiyor. yukarda bir arkadaşın dediği gibi. alman menşeili bir araç dururken (bu skoda içinde geçerli) aynı fiyata kore aracı alamk aşırı saçmadır.

ve kimse bu satınalmayı(misal superb yerine sonata almak) güvenliğe, donanıma, dış tasarıma bağlayamaz tek sebep hyundaici olmak olabilir. bulunduğu ilde skoda servisi olmayabilir. vs. bunlar istisnaidir.

işin özeti bu, bir tarafta vw,audi,bentley,bugatti,lombargini,seat, skoda,scania kalitesi, tecrübesi (frenleme,yoltutuş,kaza senaryolarına ilişkin yazılımsal algoritmalar ile çalışan esp,xds, gibi sistemler)d,ğer tarafta hyundai,kia bu durumda neden kore aracı alınır... cevap; fiyatı daha ucuz olursa!!!

Okusunlar i30'u tercih edenler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

seat-audi ortaklığında üretiliyor. lazer kaynak ve bir çok mekanik üretim mantığında audi ile aralarında fark yok. zaten fabrikalarda temek üretim mantığı ve kullanılan malzemeler değişmiyor. sadece işçilik ve iç aksam kalitesi donanım kaliteleri değişiyor. yukarda bir arkadaşın dediği gibi. alman menşeili bir araç dururken (bu skoda içinde geçerli) aynı fiyata kore aracı alamk aşırı saçmadır.

Okusunlar i30'u tercih edenler.

i30 da abs esp ebd yok mu niye tercih etmeyelim

• renkler ve zevkler tartısılmaz diye bi söz var :) ben aracı begendim açıkçası ama elantradadaki gibi ust donanımda bile bluetooth ve navigasyon olmucaksa hiç getrmesnler . birde işin fiyat konusu var . .

bu sınıfta bence en guzel tasarım hala yeni astradadır . .
    benm sıralamam şöyle tasarım olarak

yeni astra
    yeni i30
    yeni c4
    golf ( kasası değişince eminim listenin başına geçer ) yani umarm
  • kazalı otomobilin resimlerini tam olarak koyan arkadaşa teşekkürler. bu kadar büyük kazaymış meğer. harika güçlü sağlam güvenli bir kabini varmış bu arabanın.

ya arkadaşlar. şunu anlamıyorum ben. biz insanların güvenliğimi önemli, yoksa taraftar gibi yapışıp kaldığımız marka fanatikliğimi? yapmayın. bu marka fanatikliğini bırakın. bu paraları siz kazansanız anlarım. ama alakası yok.
  • Bu fiyatlarla değil i30,dacia loğana bile binemeyeceğiz uçtu gitti fiyatlar.
    Şimdi bu yeni i30 dizel orta donanımı en az 45bin tl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 10 Ekim 2011; 10:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Bu fiyatlarla değil i30,dacia loğana bile binemeyeceğiz uçtu gitti fiyatlar.
    Şimdi bu yeni i30 dizel orta donanımı en az 45bin tl olur

Bence baz donanım 45 olur.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.