Bildirim
2012 Yılı Ocak Ay'ı Yeni Ylın İlk Ayı Nasıl Geçti.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Berbat'ın ötesi , her şey ters gidiyor ama her şey. -
oha lan sadece bende oluyor sanıyordum. hayatımın en berbat ayıydı -
benimde her zamanki gibi ne iyi ne kötü normal. birde yeni yılı girdikten sonra yakınımız öldü ardından ünlülerden birkaç gitti. valla daha önümüzde 11 ay var nasıl geçecek bilmiyorum valla... -
Yok hocam yok 2012'ye girdiğimizden beri hatta 2011'den beri hayatımda böyle kötü seneler geçirdiğimi hatırlamıyorum . Hep bad trip. -
Sıkıntılarla geçti. -
Hayatımdaki en kötü ilk 3 e girer. Yeminle ilk 3 yani.. Bu kadar berbat bir ay geçirdiğimi hatırlamıyorum. Allah bir daha yaşatmasın -
Burdakilerin aksine benim iyi gitti ocak ayı bütün dersleri geçtim,evdekilerle aram biraz limoniydi onu düzelttim fena değil yani
Yanlız şubat kötü başladı umarım böyle devam etmez. -
Karne aldığımız İçin babama çok mahcup oldum öle böle değil yalakalık bile işe yaramadı -
Berbat. -
Yatıştayım .
Hazırlığı geçtim 2. dönemden izinli sayılabilmek için dilekçe verdim . Anlayacağınız 2012'nin tek hoş yanı bu .
Ama genel bakacak olursak ailenin kredi borcu,hastalık filan yakamızı bırakmıyor gerçi Allah'a şükür ciddi bir sağlık problemi olmasada yinede insan bi kötü oluyor . -
Ara tatil dolayısıyla 1 ay dana gibi yattım. gündüz 3 te kalkıp kahvaltı yaptım, televizyon karşısına geçip bütün spor programlarını izledim. Akşamları maç izledim, gece tekrarlarını yine izledim. Sabaha karşı NBA izledim sonra yattım. Ertesi gün yine 3 te kalktım falan filan aynı geçti. Halada devam ediyor bi 10 gün daha böyle geçecek sanırsam. -
Ilk defa sömestir geçemicem... -
İş başvurularımada cevap gelmedi -
Yeni yila kotu girdim ama oyle gitmedi. Iyi bir ay gecirdim diyebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X