Kombinemi almaya gittigimde haftasonu stadin acik olup olmuycaginin belli olmadigini söylediler. Sorun yasayanlar bir an once musteri hizmetlerini arasin bence.pazartesi de 3e kadar gidilip alinabilecekmis kombineler.
Ben simdi aradim yok pazartesi dagitilmayacak fln dendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mng kargoyu aradım kargolanmış 1-2 güne gelcek ins
quote:
Orijinalden alıntı: udolu1905
quote:
Orijinalden alıntı: Turquesa
Kombinemi almaya gittigimde haftasonu stadin acik olup olmuycaginin belli olmadigini söylediler. Sorun yasayanlar bir an once musteri hizmetlerini arasin bence.pazartesi de 3e kadar gidilip alinabilecekmis kombineler.
Ben simdi aradim yok pazartesi dagitilmayacak fln dendi
Tam bir rezalet. Son güne bırakılırsa olacağı bu zaten.
benim hesabımda da satın alınmış basılmamış yazıyor. ayrıca adres güncelleme yapmama rağmen geçen girdiğimde sıfırlanmış buldum. mng kargoyu arayıp sordum adıma kargo görünmüyor. kargo ile alma durumuda yalan oldu böylece. 444 1905 i arıyorum hat düşmüyor bir türlü.
Benimde kombinem elime ulaşmadı. bilet.galatasaray.org üzerinden adres yenilediğim için mng kargo ile yollanacaktı ama henüz yollanmadığı için ( mng kargoyu aradığımda adıma bir kargo olmadığı söylendi. ) bgn stada gittim ve görevlilere en geç cumartesi öğlenden sonraya kadar bütün kombinelerin sahiplerine ulaştırılacağı yönünde bilgi vermişler. Eğer elimize ulaşmazsa pazarda dahil olmak üzere haftasonu stadın açık olacağını ve en kötü ihtimal pazartesi günkü maç için bilet basılacağını ve herhangi bir mağduriyet olmayacağını söylediler. Bilginiz olsun
Beyler şimdi bu Kombine Kart aynı zamanda GSBONUS yerinede mi geçiyor? İçine para yükleyip internet ortamında alışveriş yapabiliyor muyuz? GSBONUS igib kullanıp biletleri 1gün önceden alabiliyor muyuz? Yıllık kart kullanım ücreti 60TL diyor ne demek bu? http://www.galatasaray.org/gsbonus/taraftarkart/haber/9681.php
Bana da bugün gelmiş kapici almiş evde yoktum. Aynı zamanda kredi karti yerine de geçiyor sanırım.
OldWolF3
kullanıcısına yanıt
bana kredi kartı göndermişler.benim garanti gs bonus kartım var niye kk gönderiyorsunuz diye denizbankı aradım.ben bu karta havadan 55 tl vermem dedim.yanlışlık olmıuş dediler.ne imza var ne hesap adamlar kk göndermiş.şikayet etsem sıkıntı yaşarlar.kulübü aradım niye garanti kartı göndermediniz dedim.kartları denizbank bankamatik kartı gibi basıyor dedi. zaten kombine alabilenler gs bonus kartı sahipleri.siz de denizbankı arayın aman ha kartı hemen iptal ettirmeyin maça giremezsiniz
Kartı kullanmazsaniz kredi kartı kullanım ücreti ödemezsiniz diye biliyorum.
Facebooktaki sayfadan yaptıkları duyuru:
KOMBİNE KARTLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
2013-2014 sezonu kombine kart dağıtımlarına hafta sonu da devam edilecektir. Kartlar, 17-18 Ağustos günleri 10:00-17:00 saatleri arasında, Türk Telekom Arena Bilet ve Kombine Satış Ofisi'nden dağıtılacak olup maç günü (19 Ağustos Pazartesi) kesinlikle kart dağıtımı yapılmayacaktır. 1-7 Ağustos tarihleri arasında sitemizden adreslerini güncellemiş taraftarlarımıza ise kargo gönderimi tamamlanmıştır. Kargolar, yarın (16 Ağustos Cuma) mesai bitimine kadar ilgili kişilere ulaştırılacaktır.
Tüm taraftarlarımıza duyurulur.
quote:
Orijinalden alıntı: Weezer
Haklısınız hocam, deaktif durursa yıllık ücret gönderemezler.
Ancak tecrübeli kombine sahibi arkadaşlara bir sorum var, gidemeyip kulübe devrettiğimiz maçlarda yerimiz satılırsa yüklenen puan bilet.galatasaray.org'daki kullanıcı hesabına mı yükleniyor yoksa bu gönderilen karta kredi kartı puanı olarak yükleme uygulamasına geçilmiş olabilir mi?
arkadaşlar benimde kombine kartım geldi
gelen kartın yanındaki broşürde bu kart hem türk telekom arenaya giriş biletiniz,hemde içerisine yüklediğiniz para kadar alışveriş yapmanıza olanak sağlayan önödemeli kartdır yazıyor
yani anladığım kadarıyla bu kart kredi kartı değil,yada bana gelen öyle
ayrıca kart ücretinden falan bahsedenler olmuş,bana gelen de öyle bir ibare göremedim ben..
Bana da sonunda geldi kredi kartı değil, Debit card.
sıcak sıcak 3 kombinem geldi cok sukur
quote:
Orijinalden alıntı: merthum
quote:
Ancak tecrübeli kombine sahibi arkadaşlara bir sorum var, gidemeyip kulübe devrettiğimiz maçlarda yerimiz satılırsa yüklenen puan bilet.galatasaray.org'daki kullanıcı hesabına mı yükleniyor yoksa bu gönderilen karta kredi kartı puanı olarak yükleme uygulamasına geçilmiş olabilir mi?
Öyle bişey olursa 10 numara olur ancak, Atıyorum Kombineniz 6.Kategori, 6.Kategori maç bileti 70Tl, Siz devrederseniz biletin yarısı hesabınıza geçiyor,yani 35TL, Bu Puanlarıda bildiğim kadarıyla ne yazik ki sadece seneye kombine yenilemede kullanabiliyorsunuz Dediğiniz gibi karta yüklense hem biz kazanırız hem kulüp kazanır,hemde bilet alıcak arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: OldWolF3
quote:
Orijinalden alıntı: merthum
quote:
Öyle bişey olursa 10 numara olur ancak, Atıyorum Kombineniz 6.Kategori, 6.Kategori maç bileti 70Tl, Siz devrederseniz biletin yarısı hesabınıza geçiyor,yani 35TL, Bu Puanlarıda bildiğim kadarıyla ne yazik ki sadece seneye kombine yenilemede kullanabiliyorsunuz Dediğiniz gibi karta yüklense hem biz kazanırız hem kulüp kazanır,hemde bilet alıcak arkadaşlar
Evet bence de sadece bilet için kullanılması büyük handikap. Atıl bir puan yükleniyor sistemde ve sadece bir sonraki yıl için işe yarama ihtimali var. En azından gsstore'da kullanılabilse o bile güzel olurdu...
İki tane yanyana kombine satın aldım fakat dün kombinelerimden bir tanesi elime ulaştı. Bende 4441905 i aradım ve ayrı ayrı paketlenmiş olabileceğini ve bügün elime ulaşacağı söylendi.Acaba benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: enes105
İki tane yanyana kombine satın aldım fakat dün kombinelerimden bir tanesi elime ulaştı. Bende 4441905 i aradım ve ayrı ayrı paketlenmiş olabileceğini ve bügün elime ulaşacağı söylendi.Acaba benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu?
benim 3 tane vardı öyle bişi olmadı fakat twitterda 3 tane alan fakat 1 tanesi gelen bir adam vardı
quote:
Orijinalden alıntı: ygt1905
quote:
Orijinalden alıntı: enes105
benim 3 tane vardı öyle bişi olmadı fakat twitterda 3 tane alan fakat 1 tanesi gelen bir adam vardı
Şimdi kargo şirketini aradım gelecek olan bir gönderi gözükmüyor dedi. 4441905 i arıyorum düşmüyor. Hayır birde kombinelerim yanyana.Farklı tribünlerden olsa ayrı paketlenmiştir diyeceğim ama.