Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013-2014 sezonu için kombine yenilemeleri 17 Mayıs 2013 Cuma günü saat 14:00 itibariyle başlayacaktır.

Resmi bilet sitemiz, http://bilet.galatasaray.org üzerinden yapılacak yenilemeler 17 Mayıs - 7 Haziran arasında gerçekleştirilecek olup sisteme giriş yapmak için gerekli olan taraftar numaraları ve şifreler kombine sahiplerine mail olarak yollanmıştır.

Kombinesini yenileyen taraftarlarımız, %10 yenileme indiriminden ve GS Bonus’a 6 ve 12 ay taksit seçeneklerinden yaralanabilmektedir.

ÖNEMLİ! Kombine yenileme döneminde sadece 2012-2013 sezonu kombine kart sahipleri yenileme yapabilmektedir.

2013-2014 sezonunda kombine ek koltuk satış ve koltuk değiştirme dönemi olmayacaktır.

Genel satış 15 Haziran 2013’de başlayacaktır.

Kombinelerde öğrenci indirimi olmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: 444 1905 / gskombine@galatasaray.org

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...

• arkadaşlar kombine almak için gs bonus karta gerek yok değil mi yani şimdi benim bu sezon kombinem var maximum kart ile öğrenci indirimiyle almıştım şimdi yine aynı kredi kartıyla girip alabilirmiyim.
  • GS bonusa % 10 indirim olayı yoksa hiç bir olanağı kalmadı zaten önemli maçlarda GS BONUS OLSA DAHİ bilet alamıyoruz. Ayrıca site üzerinden gitmediğimiz maçlarda koltuğu satma olayı var mı ?
  • @Cém Evet koltuğunu satabilirsin.

Bu arada ek hak verilmemiş, bu benim gibiler için iyi oldu, genel satışa umarım kale arkası kombine kalır. Bir de koltuk değiştirme imkanı yokmuş bu seneki kombine sahiplerinin, bu kötü oldu.
  • Tahmin ettiğim gibi geçen seneki fiyatların üzerine +200 TL civarı eklenmiş. Fiyatlar çok ideal bu senede stad dolacak
  • illa geçen sene ki aldığımız yerden mi almak zorundayızben daha iyi bir yerden almayı düşünüyordum.
  • Gs bonus kartı olanlara taksit imkanın verilir tahminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

illa geçen sene ki aldığımız yerden mi almak zorundayızben daha iyi bir yerden almayı düşünüyordum.

Koltuğunu yenilemeyip genel satışta başka yerden alabilirsiniz.
  • Yer değiştirememe muhabbeti çok kötü oldu Benim Doğu Batı Kuzey alt Güney Alt Orta Üst tirübünlerde arkadaşlarım var ve yeni geliceklerle hep beraber biryerde toplanmayı düşünüyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

illa geçen sene ki aldığımız yerden mi almak zorundayızben daha iyi bir yerden almayı düşünüyordum.

Peki ben 3 kere site üzerinden devir yapmıştım ve bu devir karşılığı puan birikti bu puanı genel satışta kullanabiliyormuyum.Bir de son olarak gsbonus olmadan öncelikli satıştan yararlanılabiliyor mu?
  • gs bonusun anlamı kalmadı?
  • Malesef sadece taksitlendirmeye yarıyor. Bari store'da gs bonusa bol bol özel indirimler olsa..

Ek olarak duyumlara göre Yeni sezon formaları 129 Tl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Malesef sadece taksitlendirmeye yarıyor. Bari store'da gs bonusa bol bol özel indirimler olsa..

Ek olarak duyumlara göre Yeni sezon formaları 129 Tl olacak.

bişeyler yapmaları lazım yoksa gs bonus kullanıcıları artacağına azalacak...
  • Koltuk degisimi olmamasi cok sacma olmus.

Baska yerden almak istesem yenileme indirimi gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar bu sene kombine sahipleri isterse kombinelerini kulup tarafından maclık satabilecek diye bi duyum geziniyodu bi ara o durumu bu sezon için?

• Güney 423 89-90 2 kombinem var. Yanyana 2 kombinesi olupta yenilemeyecek olan veya benim koltuklarımla takas etmek isteyen olursa 100 TL fark verebilirim. PM atabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Peki ben 3 kere site üzerinden devir yapmıştım ve bu devir karşılığı puan birikti bu puanı genel satışta kullanabiliyormuyum.Bir de son olarak gsbonus olmadan öncelikli satıştan yararlanılabiliyor mu?

Puanlarınızı kullanabilirsiniz tabiki. Öncelikli satıştan tahminim gs bonus olmadan yararlanamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

arkdaşlar bu sene kombine sahipleri isterse kombinelerini kulup tarafından maclık satabilecek diye bi duyum geziniyodu bi ara o durumu bu sezon için?

2. Yarıdan itibaren bu özellikten faydalanıyor zaten kombine sahipleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

gs bonusun anlamı kalmadı?

Büyük ihtimal kombineler genel satışa çıkınca gsbonus sahiplerine öncelik ve taksit imkanı sunarlar.

• Koltuk değiştirememek tam bir saçmalık. Bonusa indirimde yok. Bonusu neden kullanayım o halde. Normal karttan farkı yok gibi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.