Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: fpachulia

quote:

Oha şu anda şoktayım .

ultrAslan pegasus ve opel 1. tribünleri parsellemiş beyler , kendi dağıtım yapacak orda koltuğu olanları diğer bloklara verecekler büyük ihtimal
    yanlız açıkta kalma durumu bile olabilir o zaman yönetimin başı fena ağrır.

pegasus 4.kata dokunmamışsadece 1 ve 2.katı "yönetim" ultrAslana tahsis etmiş ve opel 1.kattada sadece 119 ve 120 no lu bloklar yanlış yönlendirmeyin

aman ne kadar masum yıllardır kombinesi olan insanlar var mağdur olan. onlar adına üzgünüm.
    pegasus 4'teki kombineyi yenileyip yenilememek konusunda kararsızım. seneye pegasus 4'ü de alıp almayacakları belli olmaz, doğu'dan falan denkgetirirsem alırım, yoksa seneye elveda.

4. katın alınma ihtimali yok .
    uA 4. katı istemiyor çünkü hiçbir organizasyon mümkün değil o katta.

bu yenileme dönemi için değil bir sonraki dönem için diyorum, ben kendimi garantiye alayım da, ne olacağı belli olmaz.

• kombinesini yenilemeyecek varsa pm atabilirmi arkadaşlar kombine arıyorum geçen sene alamadım bu sene almak istiyorum.

iyi günler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Bugün başlayacaktı sözde kombine satışı ama site hala yok. Hey allam ya. Madem başaramayacaksınız ileri bir tarik verin 19-20 si deyin.

Kombine satışı yokki?? Sadece yenileme olacak onunda 7 hazirana kadar süresi var neden acele ediyorsun

Konu acele değil. Bahsi geçen tarihte ve saatte işlemin başlamamış olması. Ciddiyetsizlik.
  • pegasus 1-2 veya 3. sırada kombinesi olan var mı yenilemeyecek ? Bana verin la size zahmet. ön tarafa geçicektim yer değişikliği yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

illa geçen sene ki aldığımız yerden mi almak zorundayızben daha iyi bir yerden almayı düşünüyordum.

hocam neresi senin yerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çükütay

quote:

illa geçen sene ki aldığımız yerden mi almak zorundayızben daha iyi bir yerden almayı düşünüyordum.

güney üst
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çükütay

quote:

güney üst

blok kaç hocam
  • 426
  • Pegasus kombine devir edecek varsa takipteyim
  • Pegasus 1. 2. ve 3. katlardan kombinesi olup yenilemeyi düşünmeyen var mı?Bir zahmet bana ulaşırsa sevinirim talibim.
  • Arkadaşlar Pegasus 1. ve 2. katta yenileme yok yazıp yazıp durmayın ayrıca 3. kat diye bi yer yok 4.kat var
  • Arkadaşlar kombine yenilemeyecek olan varsa devralmak istiyorum.. Umarım yardımcı olacak birisi çıkar.. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Pegasus 1. ve 2. katta yenileme yok yazıp yazıp durmayın ayrıca 3. kat diye bi yer yok 4.kat var

Hocam yenileme olmucaksa direk sifirdan satis mi yapcaklar?Yoksa bu kisimin satisi olmucak mi ultraslan mi konumlancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Arkadaşlar Pegasus 1. ve 2. katta yenileme yok yazıp yazıp durmayın ayrıca 3. kat diye bi yer yok 4.kat var

Hocam yenileme olmucaksa direk sifirdan satis mi yapcaklar?Yoksa bu kisimin satisi olmucak mi ultraslan mi konumlancak.

Arkadaşlar dedikodu falan değil. Az önce çağrı merkezi ile de konuşup bilgiyi aldım. Çağrı Merkezi'nden Can Bey'in cümlesi aynen şöyle idi; "Pegasus 1. ve 2. kattan kombine yenilemesi yapılmayacaktır. Siz kombine sahibi olarak ileriki günlerde kulup tarafından aranılacak ve farklı yer seçenekleri önerilecektir. Konu ile ve sebebi ile ilgili daha fazla bilgiye sahip değiliz, resmi siteyi takip edin, gerekli açıklama ileriki günlerde yapılacaktır". İçeriden aldığım bilgi ise ilgili yerlerin Ultraslan'a tahsis edileceği yönünde. Geçen sene de keyfi uygulamalar yapılmıştı, bu sene de devam ediyor. Yeni formanın sloganındaki "Yeni Av" bizleriz sanırım. Kendimi kullanıp atılmış hissediyorum....

• Kombinesi yenilemeyecek olan arkadaşlar ücret karşılığında verebilirse çok iyi olur. İletişim için PM lütfen.
  • Kombine yenileme döneminde kombine devredemiyormuşsunuz :) 7 hazirandan sonra devir oluyormuş.
  • Pegasus üst kombine yenileme hakkım var. Güney alt ile takas edebilirim. Satılık Güney alt da varsa özelden ulaşsın lütfen.

• Doğu Üst 417 de 4 Adet Yenileme Hakkım var

Güney alt 3-4 yer ile takas yapabilirim...

Doğu üstten yer almak isteyen güney altta yeri olanlar pm atarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

geçen sene 450 tl olan kombinenin 630 tl olması ayrı bir saçmalık yrnilemicem genel satışta alabilirim belki tekrardan...

S.a kardes yenilemiceksen benim üstüme alsak onu ben yenilesem gerçekten kombine alamicam bu sezon cunku benimki ek kombineydi bütün masraflarini karsilarim yap bi güzellik

• Arkadaşlar ben de DOĞU tribününden alt katlardan yer arıyorum.
    Devretmek isteyen olursa msj atsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.