Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanustun

Kombınelerımı yenıledım. eger pegasus alt kattan da kombıne bulabılırsem yenıledegım 3 kombıneyı satısa cıkaracagım. karaborsa degıl bu arada. altı kac lıraya alırsam o fıyata

Kombine alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasus 4.kat kombinem var. Ben arkadaşın kombinesini yenileyeceğim için boşa çıktı. İsteyen varsa pm atsın bana.
  • Doğu üstten kombine yenileme hakkım var fakat ben güney üste(alt da olur) geçmek istiyorum.İlgilenen pm atabilir
  • Doğu-Batı tribunden Güney üste geçmek isteyen varsa takas yapabilirim.(2 kombine)
  • Arkadaşlar PEGASUS GÜNEY alt veya üst kombine arıyorum devretmek isteyenler PM atması yeterlidir
  • pegasus üstden GS bonusla kombinesini yenileyen ne kadar ödüyor 630 liramı yoksa daha düşüyormu
  • Sadece yenileme indirimi var yani 630 lira
  • Pegasus üstteyim. Doğu üstle takas düşünen varsa PM atabilir.

• 3 adet Pegasus ust Kat var bende dogu Ile takas yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Kombinesini yenileyenler en son nasıl bir sayfa geldiğini yazabilir mi ?
    Çok kolay oldu sanki benim
    Kart bilgilerini girdim , tamam dedim , ödemeyi teyit ederiz yazdı o kadar . Herkeste böyle mi oldu?

Aynen bende de öyle oldu. Fakat geçen sene kombine kargo ile veya stattan teslim alınacak diye seçmiştik.Bu sefer öyle bir seçenek olmadı.Kombinelerin dağıtımı ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • Dogu ust 417

2 adet kombine icin özel mesaj atabilirsiniz

Cuma son gun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 adet Pegasus üst var doğu alt veya üst Ile takas yapmak istiyorum bilginize

• kombine yenileme dönemi bitti, % kaç yenileme oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

kombine yenileme dönemi bitti, % kaç yenileme oldu acaba?

ben sisteme girdim hala satış devam ediyor görünüyor bu nasıl iş anlamadım sanırım ciddi şekilde ilgilenen bir yetkili yok şu an itibariyle
  • Bende Kombinemi yeniledim ama yer değiştirme olmadığı için 2. kombineyi almayı düşünüyorum, bilgisi olan varmı bu konuda ? Yenileyenler aynı karttan genel satışta alabiliyor mu ? ve ya indirimi oluyor mu?
  • benim çok merak ettiğim ama net bir şekilde belli olmayan bir durum var o da:
    yenileme döneminde (yani "17 mayıs -7 haziran"da) kendi koltuğunu satın almayıp ta başka bir yerden koltuk satın almak üzere genel dönemi bekleyen kişilere eğer geçtiğimiz sezonda kulübe gitmedikleri maçlar için bilet devrederek bilet devir sisteminden puan kazanmış iseler bu kazandıkları puanlar genel satış döneminde de kombine satın alma esnasında sistem tarafından yeniden kullanılmak üzere tanımlanacak mıdır? bilgisi olan var mıdır?
  • Arkadaşlar kombine devir işlemleri başladı mı Ve Devir işlemleri için neler gereklidir ? kısaca bilgi verebilecek olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anti7576

benim çok merak ettiğim ama net bir şekilde belli olmayan bir durum var o da:
    yenileme döneminde (yani "17 mayıs -7 haziran"da) kendi koltuğunu satın almayıp ta başka bir yerden koltuk satın almak üzere genel dönemi bekleyen kişilere eğer geçtiğimiz sezonda kulübe gitmedikleri maçlar için bilet devrederek bilet devir sisteminden puan kazanmış iseler bu kazandıkları puanlar genel satış döneminde de kombine satın alma esnasında sistem tarafından yeniden kullanılmak üzere tanımlanacak mıdır? bilgisi olan var mıdır?

Arkadaşım sen en iyisi 444 1905 i ara :)
  • Pegasus kombinesini satmak isteyen pm atsin

• pegasus üstte 405. blok 7. sırada kombinem var. bunu satıp doğu yada batı tribünlerinden bilet almayı düşünüyorum. Almak isteyen arkadaşlar pm atabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.