Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 haziran pazartesi genel satışa çıkacakmış kombine yenilemesi ne kadar oldu acaba
  • Yer değiştirmek için 2. kombineyi alırsam Pegasus 408 7. sırada ki koltuğumu 700 TL'den yani genel satış fiyatından satabilirim.
  • Pek zannetmiyorum ama pegasus 4.katla yer değiştirmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir :) bizde 3 adet kombine yeniledik lakin değiştirme olmamasından dolayı bu durumda kaldık.İlgilenen olursa bana mesaj atabilirler.
  • keşke stad biraz daha büyük olsaydı
  • pegasus 1. kattan kombine almak istiyorum ancak oraya ultraslan mı konuşlandı?Ultraslandan olmadan oradan kombine alabilir miyim bana kalır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

pegasus 1. kattan kombine almak istiyorum ancak oraya ultraslan mı konuşlandı?Ultraslandan olmadan oradan kombine alabilir miyim bana kalır mı?

Ora için ua ya başvurman lazım. Opel 1-2 almaya çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzey - Güney 2 adet kombine alabılırım. satmak isteyen varsa PM arkadaşlar.
  • Beyler dogu 415 26. siradan kombinem var. Tam orta saha cizgisi hizasinda yerim. Almak isteyen varsa eger genel satista daha iyi bir yerden alabilirsem 1500 tlden birakirim

• Pegasus 1. kattan kombine alıcsıyım satanlara alıp da devretmek isteyenlere duyurulur.

Bu arada kombineler yarın satışa çıkıyor.GS Bonus kartım gelmediği için yarın alamıcam kombineyi.Yarın Pegasus 1. kat tüm kombineler tükenir mi acaba?
  • kuzey-guney min 2 adet kombine ariyorum olan arkadaslar irtibata gecerlerse cok sevinirim

• Siteye girilmiyor? Neden acaba
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    kuzey komple kapandı.
    güneyden 426 ve 422 açıktı sadece.

ben 408den alabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Siteye girilmiyor? Neden acaba

Yoğunluktan dolayı site çökmesin diye siteye girenleri beklemeye alıyor ve sıra onlara gelince 10 dakikalık bir işlem hakkı tanıyor. Bu site kurulduğundan beri yapılan bir uygulamadır.
  • Kuzey bitti mi yoksa açılmadı mı hocam?
  • kuzey ve güney alt bitane bile çıkmaz mı herkes mi yeniledi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes105

quote:

Yoğunluktan dolayı site çökmesin diye siteye girenleri beklemeye alıyor ve sıra onlara gelince 10 dakikalık bir işlem hakkı tanıyor. Bu site kurulduğundan beri yapılan bir uygulamadır.

Bekleme sürem 1:30 saat ve yakşalık 50 dkdır bekliyorum...
  • AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    kuzey komple bitti dostum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enes105

quote:

Bekleme sürem 1:30 saat ve yakşalık 50 dkdır bekliyorum...

Aynı şey bendede oldu.Bende bir arkadaşa almaya çalışıyorum şuan.Siteye saat 12.50de girdim tahmine süre 48 dakika diyince çıktım.Çünkü kombine satışı 2de başlıyacaktı.Daha sonra saat 13.30da girdim siteye tahmini süre aynen sizde olduğu gibi 1.30 saatti. Saat 14:10 den sonra süre azalmaya başladı. Şuan ise 34 dakika kaldı. O tahmini 1.30 saat sanırım üst sınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdevran

kuzey komple bitti dostum.

güney de bitti sanırım, siteye girebildim ama hemen atti betti, atmadan önce bakabildiğim kadar sadece doğu-bati geliyordu...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.