Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdevran

tercih ettiğim koltuk kısmına tıkladığımda birşey gelmiyor.
    bir de kombineyi alırken sadece blok seçtirdi onda da 408 i seçip aldım.
    Sonradan farkettim ki koltuk no filan diyor.
    kombineyi bastırıken kendisi mi koltuk verecek şimdi bana:/

Valla hocam benim dediğim geçen sene için geçerli, şuan sisteme girip nasıl alındığını göremediğim için birşey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdevran

bu arada az önce tekrar girebildim sadece doğu batı dan kombineler var.

bir an açıldı tekrar kuzey-güneyden bir kaç blok fakat 1dk içinde yine kapandı.

denemeye devam etsin derim alacak olan arkadaşlar.

vay anasını ben öğleden beri giremiyorum siteye,sen bi aldın çıktın şimdi bidahamı girdin

tanıdıkmı var hocam sitede
  • akonay kullanıcısına yanıt
    dostum kızma ama 3 bilgisayardan ve 9 browserdan girmiştim 10ar 15er dakika aralıklarla.
    çoğu erken girdi siteye işe yaramadı.
    bi bilet aldığım bir de ondan sonraki girdi siteye.
    diğerlerinden de 1 tanesini tuttum arkadaşım için gerisini kapattım kimsenin hakkını yemeyelim diye.

bu arada az önce mail geldi koltuk ve sıra bilgileri ile birlikte.
  • 1 saat 20 dakikadır bekliyorum hala 1 saat 30 dakika var diyor
  • Ben siteye girdim fakat kombine satış sekmesine tıkladığım zaman 'Server Error in '/' Application.' yazısı çıkıyor.Bir türlü o sayfaya giremedim.
  • Doğu - Batı ne durumda arkadaşlar ?
  • sadece dogu ve batı mı kaldı kesin olarak ?
  • bitmiş kale arkaları
     2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...
  • Rezaletten başka birşey değil, 2 saat bekle sonra sistem hata versin !

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...
  • Kuzey Güney yok. Doğu Batı da çok yüksek fiyatlar. Zaten çoğu yer kapanmış.
  • Kulüp bu mantaliteyle devam ettiği sürece değil kombine almak, forma bile almayacağım. Geçen sene bilet almak ve bu sene de kombine almak için aldığım GSBonus'u da iptal ettireceğim. Resmen dalga geçiyorlar milletle. Aslında birlik olup kombine,bilet almayıp protesto edelim diyecem de boş bir umut olur anca.

Bugün ara ara deneyeceğim siteyi eğer alamazsam bundan sonra 5 kuruş bile harcamam bu kulübe.
  • stadın ordan da verilmiş diyolar dogrumu acaba ?
  • Geçen süre 1 saat 32 dakika , tahmini bekleme süresi 1:30 saat Azalmıyor dakika
  • Yalan olduk yine
  • tahmini bekleme süresi bir dakika oldu ve tekrar 1:30 saate döndü. yazıklar olsun yani. 2 saattir pc başındayım sonuç sıfır
  • Bekleme süresi 1:30 saati geçen arkadaşlar boşuna beklemesin sayfa hataya düşmüş, almak istiyolarsa 1:30 saat daha beklemeleri lazım. Ama ben derim ki boşverin değmez. Ağır konuşacam ama hakediyolar, taraftarına saygısı olmayan bir kulüp için değmez. Resmen gerizekalı konumuna koyuluyoruz. Saat 13:55'te girdim, 10dk süresi yüzünden kaybettim ve 14:05'e kadar biletler satışa çıkmadı. 14:20'de giren arkadaşım son dakikada anca alabilmiş bana almak için süresi yetmedi. Saat 13'ten beri bekliyorum, yazıktır günahtır bu kadar aptal yerine konulmaz insan.
  • 1:27 ye düştü Ben saat 13:55 te sayfayı açmıştım. 14:10 gibi girdim. Şu an satılan etkinlik bulunmamaktadır demişti. Sonra yine sil baştan
  • Çok pis küfrediyorum şuan bu salak sistemi yapana, ona onay verene de, ayrıca staddan kombine satılıyorsa ona izin verenlere de ! Madem oradan satacaksınız gidelim orada sıra bekleyelim..
  • Sayfa açıldı ama zaten en ucuz 1000 lik kalmış sanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 414'ten aldık arkadaşlarla 4 tane.. kale arkalarında kalmamıştı maalesef..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.