Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu sene Çağlar'ın da yerini satarak kombinelerden elde edilen geliri arttırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Kombineler yine birilerine peşkeş çekildi. Tamamen staddan satış işini gizli yaptılar ve twitter'dan da yalanladılar bir de. Hakkımı yedirtenlere, yiyenlere haram olsun diyorum.

yine büyük maçlarda kombinemi şu fiyata satıyorum diye ilanlar görürüz sağda solda,resmen karaborsacılara çalıştı bu işi organize edenler

aynen katılıyorum sana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Kombineler yine birilerine peşkeş çekildi. Tamamen staddan satış işini gizli yaptılar ve twitter'dan da yalanladılar bir de. Hakkımı yedirtenlere, yiyenlere haram olsun diyorum.

yine büyük maçlarda kombinemi şu fiyata satıyorum diye ilanlar görürüz sağda solda,resmen karaborsacılara çalıştı bu işi organize edenler

aynen katılıyorum sana..

Ben aldim ama karaborsaya sonuna kadar karsiyim maca girmek icin kimlik + kombine ismi uyumlulugu felan aransin su isin onune gecilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o iş yalan valla adamlar gişelerin önüne kadar gelip " abi nolur beni de al bilmemne muhabbeti yapıyorlar" bu insanları oraya nasıl sokuyorlar anlamış değilim. keşke kimlik+kombine işi olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

o iş yalan valla adamlar gişelerin önüne kadar gelip " abi nolur beni de al bilmemne muhabbeti yapıyorlar" bu insanları oraya nasıl sokuyorlar anlamış değilim. keşke kimlik+kombine işi olsa

Gişelerin önüne gelene kadar 2 defa bilet kontrolü yapıyorlar.Önceleri ilk geçiş noktasında bilet kontrolü ikincisinde üstbaş araması yapıyorlardı.Son zamanlar 2. kontrol noktasında da bilet sormaya başladılar.Onlar aradan nasıl kaynıyorlar bende anlmış değilim.
  • aldığımız kombineyi adresimize mi gönderiyolar ? bilgisi olan var mı ?
  • güney'den kombine satmak isteyenlerden PM bekliyorum
  • 1500luklerden alsam mı karar veremedim.

• 429 Blok 1500 TL liklerden aldım mecburen 1 adet...
  • Aldım 1500e bakalım.Hayırlısı olsun.402 blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes105

quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

o iş yalan valla adamlar gişelerin önüne kadar gelip " abi nolur beni de al bilmemne muhabbeti yapıyorlar" bu insanları oraya nasıl sokuyorlar anlamış değilim. keşke kimlik+kombine işi olsa

Gişelerin önüne gelene kadar 2 defa bilet kontrolü yapıyorlar.Önceleri ilk geçiş noktasında bilet kontrolü ikincisinde üstbaş araması yapıyorlardı.Son zamanlar 2. kontrol noktasında da bilet sormaya başladılar.Onlar aradan nasıl kaynıyorlar bende anlmış değilim.

Iceri giren simit sarayinin ordaki demirlerden karti veriyo boylece digeride giriyo buna benzer seyler :)

• peki tecrübeliler cevaplayabilirmi;

kartlar adresemi geliyor yoksa stadta falanmı dağıtılıyor,

kartların üzerinde isim yazıyormu,

yanımızda çocuk sokma durumu falan oluyormu,çokmu katılar bu konuda
  • 110 D aldım. Hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıPaşa1938

Aldım 1500e bakalım.Hayırlısı olsun.402 blok.

403 deyim bende komşu :)

• kaç tane satılmış şimdiye kadar.ulan normal koltukta maç izleyemecek mi dışarıdan gelen taraftar
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Orijinalden alıntı: SarıPaşa1938

Aldım 1500e bakalım.Hayırlısı olsun.402 blok.

403 deyim bende komşu :)

Bende pegasus 404 :)
  • quote:

quote:

aynen katılıyorum sana..

geçen sene şu an 700 lira olan kombine madrid maçı için tek maçlık yani 500 liraya gitti.çok ucuz kombineler kim ne derse desin.o kadar çok koltuk satılmışki normal biletle gidecek vatandaş maçlarda ordan burdan bilet arayacak yine

• quote:

Orijinalden alıntı: malum kişi

quote:

quote:

aynen katılıyorum sana..

geçen sene şu an 700 lira olan kombine madrid maçı için tek maçlık yani 500 liraya gitti.çok ucuz kombineler kim ne derse desin.o kadar çok koltuk satılmışki normal biletle gidecek vatandaş maçlarda ordan burdan bilet arayacak yine

geçen sene 700 lük biletin fb maçında 300,madrid maçında 500,schalke maçında 200 bjk maçındada 200 tl ye satıldığını biliyorum

sırf bu 4 maçtan 1200 tl aldılar,ve bu işin içinde ultraslan içinden olanlarda var,o kadar söyleyeyim

yönetim buna nasıl önlem almaz ve bu sene ultraslana pegasus 1 ve 2 nasıl tahsis edildi inanamıyorum...

bizim gibi bu işi takım sevdası için almak isteyenlerde mecburiyetden 1500 tl den aşağı alamadı kombineyi maalesef...

• geçen sene kombine için seçenek vardı adrese veya stadtan teslim diye ama bu sene öyle birşey olmadı ilerde açıklama yaparlar bilet dağıtımı ile ilgili
  • koltuk numaralarıyla gösteren bir görsel varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.