Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonuma bugün gelen mesajda şöyle yazıyor.
    'Kombine kart dağıtımına Temmuz ayi içersinde başlanacak olup ilerleyen günlerde daha ayrıntılı bilgilendirme yapılacaktır.GSStore lardan teslimat olmayacaktır'
  • bu nedir ya takip etmiyordum olaylardan dolayı 1 günde tükendi mi tüm kombineler ? Devir falan olunca yenileri çıkıyor mu satışa ? Max bütçe 1500 1 tane kombine almak istiyorum
  • Bu nedir abicim ya bütün stad kombine mi olucak

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...
  • bilet için kontenjan ayrılmıştır mutlaka. ama kombinesi olanların biletlerini devretmesini de hesaba katarak sayıyı düşük tutmuş olabilir kulüp.
  • Dediğim gibi 5 bin biletlik kontenjan (bin tanesi Uefa ve sponsor biletleri için). 2 bin rakip tribün için ayrılmış. Toplam 45 bin kombine satışa sunulmuş. yaklaşık 41 bini satılmış. 60 milyon euro gelir elde edilmiş (vip ve loca dahil)

Şu an ciddi para yatırdık bir çoğumuz. 2 ay kadar keyfini sürmek için bekleyecek olsak da. 2 ay sonra çok değerli hale gelmeye başlayacak. % 95 imiz iyi ki almışız diyecek. Buraya yazıyorum. Belki yerini beğenmeyenler olacaktır. Ama çoğu zaman isteyen istediği yere oturuyor.

Yine de hepimize hayırlı olsun. Güzel bir sezon yaşarız umarım
  • güney alt orta veya pegasus alt ortadan 2 tane kombinesi olup satmak isteyenler cevaplıyabilir veya mesaj atabilirler mi 2 tane komobineye ihtiyacım var devirli şekilde satmak isteyenler ulaşsın lütfen
  • 216 neden 210 dan 1000 tl daha pahalı
  • Kombinesini devretmeyi düşünen varsa tekliflere açigim :) pmden iletisime geciniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğu üst 417 de 2 adet yanyana kombine mi devir edeceğim.

pm den ulaşabilirsiniz.
  • hepsi tükenmiş. vay bee 2 sene önce kimse yüzüne bakmıyodu bu sene aç kurtlar gibi saldırdık.:) başkan sağolsun...
  • pegasus veya güney alt ve orta katlarda kombinesi olup devretmek isteyenler iletişime geçerse sevinirim ciddi alıcıyım
  • Kombineler tükenmiş, herkezin kesesine bereket
  • Kombine devretmek isteyen varsa alabilirim. Nereden aldığınızı ve mail adresinizi yazmanız yeterli.

Özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.
  • kale arkalarından devirli 2 tane kombine alabilirim satanlar bilgilendirebilir
  • Kulüp kombine sırası yapmalı, dortmund gibi, müthiş talep var
  • Arkadaslar devir isi nasil oluyor?

• beyler devir işini noterde halledebilirmiyim acaba? karşılıklı imzalar atılıcak devir edildiğine dair
  • beyler devir hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olabilirmi? sadece devir alıcak kişi gidip stadda halledebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro333

Dediğim gibi 5 bin biletlik kontenjan (bin tanesi Uefa ve sponsor biletleri için). 2 bin rakip tribün için ayrılmış. Toplam 45 bin kombine satışa sunulmuş. yaklaşık 41 bini satılmış. 60 milyon euro gelir elde edilmiş (vip ve loca dahil)

Şu an ciddi para yatırdık bir çoğumuz. 2 ay kadar keyfini sürmek için bekleyecek olsak da. 2 ay sonra çok değerli hale gelmeye başlayacak. % 95 imiz iyi ki almışız diyecek. Buraya yazıyorum. Belki yerini beğenmeyenler olacaktır. Ama çoğu zaman isteyen istediği yere oturuyor.

Hocam ben hep koltuğumda otururum çünkü biz8 kişilik grubuz genelde digerleri de grupca geldiginden herkes yerine oturacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: çükütay

quote:

Orijinalden alıntı: maestro333

Dediğim gibi 5 bin biletlik kontenjan (bin tanesi Uefa ve sponsor biletleri için). 2 bin rakip tribün için ayrılmış. Toplam 45 bin kombine satışa sunulmuş. yaklaşık 41 bini satılmış. 60 milyon euro gelir elde edilmiş (vip ve loca dahil)

Hocam ben hep koltuğumda otururum çünkü biz8 kişilik grubuz genelde digerleri de grupca geldiginden herkes yerine oturacaktir

Her yerde 8 li guruplar olmuyor eger tek gidersen her zaman istedigin yere oturursun hic bir zaman buyuk bir problem olmaz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.