Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enes105

quote:

Orijinalden alıntı: ygt1905

quote:

İki tane yanyana kombine satın aldım fakat dün kombinelerimden bir tanesi elime ulaştı. Bende 4441905 i aradım ve ayrı ayrı paketlenmiş olabileceğini ve bügün elime ulaşacağı söylendi.Acaba benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu?

benim 3 tane vardı öyle bişi olmadı fakat twitterda 3 tane alan fakat 1 tanesi gelen bir adam vardı

Şimdi kargo şirketini aradım gelecek olan bir gönderi gözükmüyor dedi. 4441905 i arıyorum düşmüyor.
    Hayır birde kombinelerim yanyana.Farklı tribünlerden olsa ayrı paketlenmiştir diyeceğim ama.

yönetim sınıfta kaldı bu mevzuda

• quote:

quote:

quote:

quote:

İki tane yanyana kombine satın aldım fakat dün kombinelerimden bir tanesi elime ulaştı. Bende 4441905 i aradım ve ayrı ayrı paketlenmiş olabileceğini ve bügün elime ulaşacağı söylendi.Acaba benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu?

benim 3 tane vardı öyle bişi olmadı fakat twitterda 3 tane alan fakat 1 tanesi gelen bir adam vardı

Şimdi kargo şirketini aradım gelecek olan bir gönderi gözükmüyor dedi. 4441905 i arıyorum düşmüyor.
    Hayır birde kombinelerim yanyana.Farklı tribünlerden olsa ayrı paketlenmiştir diyeceğim ama.

Zaten bu dağıtım işi son haftaya sıkıştırılırsa olacağı buydu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten bu dağıtım işi son haftaya sıkıştırılırsa olacağı buydu.

kombinen illaki eline gelicekte pazartesi biletle ugrastırcaklar senı

• quote:

kombinen illaki eline gelicekte pazartesi biletle ugrastırcaklar senı

Pazartesi işimiz olduğu için 2 kombineyide dün internetten devrettikBir sonraki iç saha maçıda nerdeyse bir ay sonra ama gitmeye kalksak bayağı uğraştıracaklardı.
    Şimdi twitterdan araştırdım adamın birine fazladan iki kombine gitmiş.Adam tekrar klübe iade etmiş kombineleri.Böyle saçmalık mı olur ya
  • banada 2 kombine yerine 1 kombine gönderildi. kargoda başka paket gözükmüyo. acaba sonradan gönderirlermi. aramak gerekirmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

banada 2 kombine yerine 1 kombine gönderildi. kargoda başka paket gözükmüyo. acaba sonradan gönderirlermi. aramak gerekirmi.

Ben aradım ama benim hakkımda bir şikayet kaydı falan yapılmadı.Ne kombine numaramı ne tc kimlik numaramı sordu? Sadece kombinelerin gönderiminde sorun çıktığını ve pazartesi gününe kadar gelmez ise stattan geçici bilet alarak Gaziantep maçına girebileceğimi söyledi. Zaten antep maçını atlattıktan sonra bir sonraki iç saha maçı bir ay sonra. O zamana kadar bir şekilde hallolur.Ama gene 4441905 i arayarak daha detaylı bilgi alabilirsin.Ama bağlanması bayağı bir zor.Ben bugün rahat 25-30 kere denemişimdir.Birkere anca düşürdüm.
  • kombinelerle hediye falan gelmiyormu? adamlar kombineyi taraftar kart olarak yolluyor ayrıca taraftar kart isteyene forma veriyorlar ama kombine olarak gelene hiçbirşey yok.
  • Arkadaşlar merhaba ben kombinemi devretmeyi düşünüyorum. Lütfen beni karaborsacı olarak değerlendirmeyin. evim daha önce mecidiyeköy deydi. metroyla gider gelirim diye düşünüyorum. şimdi işim gereği tuzlaya taşındım. büyük bir hevesle aldım ama istemesem de geliş gidişler çok sıkınıtılı olacağı için devretmek daha makul görünüyor. Hem 2-3 ay sonra nişanlanmayı düşünüyorum. İlgilenenler PM'den ulaşabilir. Kombine Batı 403 ten 2000'e bırakıyorum.
  • Arkadaşlar Askerde olduğum için kombineyi zamanında alamadım. Elinde fazla olup satacak olan varsa konuşalım anlaşalım..
    İzmirden gelip gideceğim lütfen Faiş fiyatlar istemeyin...
  • arkadaşlar kombine satıcak olanlar var ise iletişime geçebilirlerse sevinirim, tercih kale arkası
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.