Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: redcupid

al bak bunu da şikayet et

https://www.facebook.com/karaborsa

sen merak etme, her hafta süreci takip edeceğim. bu kulübe sizin gibiler kambur olamayacak bundan sonra.

Helal olsun en iğrendiğim insan sekli karaborsaci. Keske su kombinelere tc fln yazilsa kontrolle alsalar. Parmak izine bile raziyim. Yeterki sunlarin soyu tukensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahce li bir adam kendi adina 10 tane kkombine alabiliyorlar kendi sisteminizi sorgulayin. Beni sorgulayacaginiza.

• quote:

Orijinalden alıntı: redcupid

Fenerbahce li bir adam kendi adina 10 tane kkombine alabiliyorlar kendi sisteminizi sorgulayin. Beni sorgulayacaginiza.

Sen bizim kombineleri almaya devam et biz sizin kupalari okey ?

• çekemeyenlere gelsin....
     2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...
  • An itibariyle kargo eve ulaşmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 2 kombinede geldi sonunda

• benimkinden hala ses seda yok son haftaya iş bırakıyorlar yaa
  • Bana da gelen bir şey yok henüz
  • Cuma gününe kadar gelir dediler daha gelen bişi yok yarın geldi geldi gelmedi stada gidiyorum cumartesi günü!
  • Eğer maç gününe kadar gelmezse bir daha kombine falan almayacağım. Hiç bir işi düzgün yapmamaya yemin etmişler sanki. Zaten maç günleri stada gidiş sıkıntı, insan metroda sıcaktan ve kalabalıktan ölüyor, dönüş ayrı sıkıntı, kışın maç izlemek ayrı sıkıntı ne ısıtma var ne bir şey, kapıdan giriş de problemdi geçen sene(3 ayrı kapının girişin tek kapıya vermişler, 5-10 dakika kapıda sırayı bekliyorduk). E ulan bu çağda yeni stad yapıyorsun ama yarım yamalak, zemini hepimiz biliyoruz, dıştan görünüşü tam bir şantiye havasında zaten(neymiş betonları boyamıyorlarmış çünkü daha modern görünüyormuş). Bu kombine işleri de böyle sıkıntılı olunca insan artık maça gitmekten soğuyor.
    Neymiş gidip kimlikle geçici bilet alabilecekmişiz, siz işinizi doğru düzgün yapamayın koskoca aylar geçsin son haftaya sıkıştırın, sonra biz uğraşalım.
    Arenadaki ilk lig maçına da kombinem gelmemişti ve evraklarla gidip orada tüm stadı dolaşıp sorumlu insan aramıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

Eğer maç gününe kadar gelmezse bir daha kombine falan almayacağım. Hiç bir işi düzgün yapmamaya yemin etmişler sanki. Zaten maç günleri stada gidiş sıkıntı, insan metroda sıcaktan ve kalabalıktan ölüyor, dönüş ayrı sıkıntı, kışın maç izlemek ayrı sıkıntı ne ısıtma var ne bir şey, kapıdan giriş de problemdi geçen sene(3 ayrı kapının girişin tek kapıya vermişler, 5-10 dakika kapıda sırayı bekliyorduk). E ulan bu çağda yeni stad yapıyorsun ama yarım yamalak, zemini hepimiz biliyoruz, dıştan görünüşü tam bir şantiye havasında zaten(neymiş betonları boyamıyorlarmış çünkü daha modern görünüyormuş). Bu kombine işleri de böyle sıkıntılı olunca insan artık maça gitmekten soğuyor.
    Neymiş gidip kimlikle geçici bilet alabilecekmişiz, siz işinizi doğru düzgün yapamayın koskoca aylar geçsin son haftaya sıkıştırın, sonra biz uğraşalım.
    Arenadaki ilk lig maçına da kombinem gelmemişti ve evraklarla gidip orada tüm stadı dolaşıp sorumlu insan aramıştım.

• benim kombinem de 2 gün önce geldi Batı 403.

bu arada doğu kombinesi gelen var mı acaba?
  • kombinem ulaşdı benimde şimdi güney alt
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_666

Ben adresimi güncellemiştim, az once girmeyi denedim şifremi unutmuşum neyse mail isteyip tekrar girdim ve adresim güncellenmemiş halde duruyor? acaba bana kargo gelicekmi gelmiciyekmi büyük merak içerisindeyim?

Bende de aynı durum oldu aradım sordum, ellerinde güncellediğim haliyle duruyormuş teyit etti. Ama sitede güncellenmemiş hali duruyordu. Kargoyu ellerindeki güncel adreslere vereceklerini söyledi. Umarım sizin için de sorun olmaz.
    Benim de kombinem henüz gelmedi bu arada. Maç gününe kadar gelecek dediler telefonda, gelmezse de maç günü stadyumdan bu maç için geçici bilet temin edip girebilecekmiş kombine sahipleri. Yaptıkları dev iyilik bu şu an için

• kombinesi gelen arkadaşlar, bilet.galatasaray.org'da sipariş detaylarında bilet durumu nasıl görünüyor?

benim kombineme hala gelmedi, satın alınmıi, basılmamış görünüyor.
  • Benim kombinemde geldi, bazı arkadaşklarımın ki gelmedi hala
  • Kombinemi almaya gittigimde haftasonu stadin acik olup olmuycaginin belli olmadigini söylediler. Sorun yasayanlar bir an once musteri hizmetlerini arasin bence.pazartesi de 3e kadar gidilip alinabilecekmis kombineler.

• budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimboli

budur

Bende de durum bu.
  • Bugün bana da geldi kombine. Kuzey 404
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.