Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 9-10 defa biletli gittim stad açıldıktan sonra. hiç yer sorunu olmadı. ona binaen söyledim. tabii ki istist
  • 105. Blok ultraslan tribününde 1250 tl ye isteyen varsa verilebilir arkadaşlar...
  • doğu üst 417 de 2 adet yanyana kombine mi devir edeceğim.

pm den ulaşabilirsiniz.
     2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor...
  • Devir işi nasıl oluyor?
  • Arkadaslar simdi biz bu kombine kartlarını nasıl edineceğiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Arkadaslar simdi biz bu kombine kartlarını nasıl edineceğiz ?

Kargo ile gelecek telaş yapmayın. Geçen sene de aynı muhabbetler döndü hiç kimse mağdur olmadı. Daha 2 ay var maçlara sakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

quote:

Kargo ile gelecek telaş yapmayın. Geçen sene de aynı muhabbetler döndü hiç kimse mağdur olmadı. Daha 2 ay var maçlara sakin.

Ama benim o gs bilette adresim tam yazmiyor sigmamisti ilk yazarken yarim kalmis :) ondan sordum hani kargo ile olursa adresi yaziyormuyuz diye fln soracaktim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

quote:

Ama benim o gs bilette adresim tam yazmiyor sigmamisti ilk yazarken yarim kalmis :) ondan sordum hani kargo ile olursa adresi yaziyormuyuz diye fln soracaktim

Bilgilerini güncelleyebilirsin. Sıkıntı olmaz.

• Dogu 415 ten kombinemi satiyorum 26. sirada tam ortada 1500 tlye

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanerzurumlu

105. Blok ultraslan tribününde 1250 tl ye isteyen varsa verilebilir arkadaşlar...

aynen bu sayfanın ss ini alıp kulübe mail attım,kombineleri kimlere peşkeş çektiklerini görsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

105. Blok ultraslan tribününde 1250 tl ye isteyen varsa verilebilir arkadaşlar...

aynen bu sayfanın ss ini alıp kulübe mail attım,kombineleri kimlere peşkeş çektiklerini görsünler

Yazik gunah ya madem gitmeyeceksin ne aliyorsun galatasarayimi kullanarak para kazaniyorlar icimden herseyi diyorum ozellikle kombine kiralayanlara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Yazik gunah ya madem gitmeyeceksin ne aliyorsun galatasarayimi kullanarak para kazaniyorlar icimden herseyi diyorum ozellikle kombine kiralayanlara

aslında gayet basit,kulüpten bir yetkili bu adamlarla alıcı gibi irtibata geçecek sonra alışverişi yaparken koltuk numarasını falan öğrenip kombineyi sorgusuz sualsiz iptal edecek

bak bakalım bidaha yapan oluyormu bu tip şeyler...

• Arkadaşlar kombine alacaklısıyım kombinesini satan arkadaş varsa özellikle pegasus dan almaya razıyım.
  • arkadaslar daha önce kombine devri yapanlar varsa yardımcı olabilir mi? kombinesini satan kişinin devir işlemi için stada gelmesine gerek varmı? dilekçeye imza atsa ve kimlik fotokopisini verse yeter diyenler var.
  • Kombine devredecek arkadaşlar özelden iletişime geçebilirler mi?
  • Guney alttan iki tane aldim arkadaslar. Evimize mi kargolanicak nasil gelicek simdi kombineler bize

• Arkadaşlar çıldırıcam bu sezon kombine alamadım pegasus alt arıyorum ama bir türlü bulamıyorum satanlarda çok uçmuş 1750 tl lerden bahsediyorlar
  • özel mesaj attım hocam dönerseniz sevinirim
  • arkadaslar elimde iki adet dogu üst 416 blok 16. sira santra cizgisine yakin kombine var Pegasus alt ile takas yapmayi düsünen varmi veya devdedip Pegasus alttan kombine almayi düsünüyorum...
  • Kombinesi yollanan varmi ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.