Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kart bilgilerini giriyorum ERROR veriyor.
  • Kombinesini yenilemeyecek varsa ücreti karşılığı devir alabilirim,ilgilenenler pmden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Neden hala alim yapamiyoruz anlamadim.

Kart bilgilerini giriyorum ERROR veriyor.

Bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba arkadaşlar?

Herkes alabiliyorken ben neden alamıyorum Güney Alt 121 sıra 109
  • YENİLEMEYECEK olan varsa ben de devir alabilirim. PM veya Mail ile ulaşabilirsiniz.
  • Ben mesela kombine almak istiyorum nasıl alırım bi yardımcı olabilirmisiniz bilgisayar ortamında alınabiliyormu peki
  • aynen kombinesini yenilemeyecek olan arkadaş varsa bana mesaj atsın bu barada kocaelinde oturuyorum kombine almak istiyorum
  • ben de 119 dan kombine almak istiyorum arkadaşların yanına yenilemeyecek olan varsa özelden ulaşabilir mi..

Kendisine sordum gruptan almayacak olan var mı olursa haber ver diye.aşağıdaki mesajı attı bana. bazı yerleri komple kapatacak ua sanırım

tamamdır abi haberleşiriz. ama ua bazı blokları kapattığı için iş biraz zora girecek gibi
  • Arkadaşlar kombinesini yeniletmeyecek varsa uygun bir fiyat karşılığında devralmak istiyorum.. Bana ulaşırsanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

geçen sene 450 tl olan kombinenin 630 tl olması ayrı bir saçmalık yrnilemicem genel satışta alabilirim belki tekrardan...

Hocam oynanan sadece 5 şampiyonlar ligi maçı biletinin fiyatı 80*5=400 lirayken, 430 liraya kombine istemek biraz yüzsüzlük. Geçen sene kombine alanlar büyük kara geçti, bence gözleri kapalı yenilemeleri lazım.
  • Bilmeyenler icin bilgilendirme olsun; pegasus 1 ve 2.kat tamamen, guneyde ise orta blok ultrAslan'a ayrildi. Pegasus tribunu(yeni adi ultrAslan tribunu) sadece 90 dk bagircak kisilere satilacak. ultrAslan tribununden kombinesi olan cekirdekci tayfaya yonetim guney tribununden kombine alma onceligi verecek buyuk ihtimalle.

Kisaca suan butun pegasus alt ve guney orta blok kombineleri iptal edildi.

Eger 90 dk susmadan takimi desteklemek istiyorsaniz ultrAslan temsilcilikleriyle gorusup ultrAslan (pegasu) tribunden kombine talep edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

Genel Satışta GsBonusa Satış Önceliği Olurmu??

Bunu bende merak ediyorum ? bilgisi ya da tahmini olan ?

Bilgisi olan yok mu?
  • Bu yıl kombinesi olup da gelecek yıl için yenileme hakkını devretmek isteyen varsa PM.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpachulia

Arkadaşlar Pegasus 1. ve 2. katta yenileme yok yazıp yazıp durmayın ayrıca 3. kat diye bi yer yok 4.kat var

çok bilmiş arkadaş :) bana da söyledin bu lafını galiba ?

dikkat ettiysen pegasus 1,2,3. sıralardan yazmışım ben. Kombine yenilenen tek yer pegasus üst. yani pegasus üst 1,2,3. sıralardan biri var mı demeye çalıştım.

İçeriden bilgi almana gerek yok geçen sene de bu böyleydi. Pegasus 1.ve2. kat ultraslan referansları ile satıldı. Bu sene güney alt orta blok da eklenmiş.

Üstelik kombine devri yapılamıyor yenileme dönemi bitmeden dediler bana.
  • Güney 219 veya 220 bloklarında kombinesi olan ve yeni sezonda yenilemeyi düşünmeyen arkadaşlar; benle iletişime geçerseniz çok sevinirim :)
  • Kombınelerımı yenıledım. eger pegasus alt kattan da kombıne bulabılırsem yenıledegım 3 kombıneyı satısa cıkaracagım. karaborsa degıl bu arada. altı kac lıraya alırsam o fıyata
  • Pegasus alt kombinesini yenilemeyecek ve bana devredebilecek olan bana ulasabilir mi?

• quote:

quote:

Genel Satışta GsBonusa Satış Önceliği Olurmu??

Bunu bende merak ediyorum ? bilgisi ya da tahmini olan ?

Bilgisi olan yok mu?

Genel Satışlarda GSbonusa Satış önceliği yokmuş sadece taksit imkanı varmış. ( kesin bilgi )

GsBonus'un pek bi espirisi kalmamış gibi
  • Pegasus ya da opel kombine yenilemeyecek arkadaşlardan devir alabiliriz 2 kombine. PM atınız
  • OPEL (GÜNEY) TRİBÜNÜ 1. veya 2. KATTA ;
    Kombinesini yenilemeyecek varsa ücreti karşılığı devir alabilirim,ilgilenenler pmden.. veya
    makbaba1977@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cataflam62

Pegasus ya da opel kombine yenilemeyecek arkadaşlardan devir alabiliriz 2 kombine. PM atınız

Kardes kombine devrediyor musun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.