Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün başlayacaktı sözde kombine satışı ama site hala yok. Hey allam ya. Madem başaramayacaksınız ileri bir tarik verin 19-20 si deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Bugün başlayacaktı sözde kombine satışı ama site hala yok. Hey allam ya. Madem başaramayacaksınız ileri bir tarik verin 19-20 si deyin.

Kombine satışı yokki?? Sadece yenileme olacak onunda 7 hazirana kadar süresi var neden acele ediyorsun
  • Genel Satışta GsBonusa Satış Önceliği Olurmu??

Bunu bende merak ediyorum ? bilgisi ya da tahmini olan ?
  • arkadaşlar an itibari ile site açıldı. 3 kombinem var. birini kesin yenileyeceğim.2. şüpheli, 3. sünü yenilemeyeceğim. ilgilenen varsa pm atabilir.

pegasus üst 405 8. sırada...
  • yenileyebilen oldumu benim 120. blokta 3 adet kombinem var ama birşey gözükmüyor şu anda
  • ayıptır sorması 3 tane kombineyi ne yapıyorsunuz?
    @DewilBurak @atalay3650
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

ayıptır sorması 3 tane kombineyi ne yapıyorsunuz?
    @DewilBurak @atalay3650

3 kişi maça gidiyoruz başka ne yapılırki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

quote:

@DewilBurak @atalay3650

Birini kullanıp diğer 2si karaborsa yapılabilir ki yapan çok var .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

quote:

@DewilBurak @atalay3650

Birini kullanıp diğer 2si karaborsa yapılabilir ki yapan çok var .

Neyse galiba ortada kaldık 119-120. Blok olarak

• genel satışta kombine alma hakkı kaç tane oluyo. 2 tane alabiliyomuyuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar Pegasus 1 ve 2 . Katlarda kombinesi bulunan arkadaşlar yenileme yapamayacak.

Sanırım UltrAslan yeniden 0 licak tribünü ve yeni kişilere satıcaklar 1. ve 2.kat kombinelerini

Pega 1 ve 2.katda kombinesi olup yenilemeyenlere başka yerlerden kombine yenileme hakkı verilcek diye duydum ama emin değilim
  • Arkadaşlar Doğu 210-216 blokları arasındaki koltuklara kombine satışı yokmu,ilk sayfadaki fiyat tablosunda gözükmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Arkadaşlar Doğu 210-216 blokları arasındaki koltuklara kombine satışı yokmu,ilk sayfadaki fiyat tablosunda gözükmüyor..

Oralar vip biletler galiba hocam

• Oha şu anda şoktayım .

ultrAslan pegasus ve opel 1. tribünleri parsellemiş beyler , kendi dağıtım yapacak orda koltuğu olanları diğer bloklara verecekler büyük ihtimal
    yanlız açıkta kalma durumu bile olabilir o zaman yönetimin başı fena ağrır.
  • quote:

Oha şu anda şoktayım .

ultrAslan pegasus ve opel 1. tribünleri parsellemiş beyler , kendi dağıtım yapacak orda koltuğu olanları diğer bloklara verecekler büyük ihtimal

pegasus 4.kata dokunmamışsadece 1 ve 2.katı "yönetim" ultrAslana tahsis etmiş ve opel 1.kattada sadece 119 ve 120 no lu bloklar yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpachulia

quote:

Oha şu anda şoktayım .

pegasus 4.kata dokunmamışsadece 1 ve 2.katı "yönetim" ultrAslana tahsis etmiş ve opel 1.kattada sadece 119 ve 120 no lu bloklar yanlış yönlendirmeyin

Aman ne yanlış. Zaten 119-120 yarısı ediyor alt katın.
  • EDİT:

Güneyde 119 ve 120 nin bir kısmı ayrılmış . Bazı koltuklar yenileme yapabiliyor. Ben yenileme yapabiliyorum mesela.
  • Kombinesini yenileyenler en son nasıl bir sayfa geldiğini yazabilir mi ?
    Çok kolay oldu sanki benim
    Kart bilgilerini girdim , tamam dedim , ödemeyi teyit ederiz yazdı o kadar . Herkeste böyle mi oldu?
  • quote:

quote:

Oha şu anda şoktayım .

aman ne kadar masum yıllardır kombinesi olan insanlar var mağdur olan. onlar adına üzgünüm.
    pegasus 4'teki kombineyi yenileyip yenilememek konusunda kararsızım. seneye pegasus 4'ü de alıp almayacakları belli olmaz, doğu'dan falan denkgetirirsem alırım, yoksa seneye elveda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

quote:

Oha şu anda şoktayım .

aman ne kadar masum yıllardır kombinesi olan insanlar var mağdur olan. onlar adına üzgünüm.
    pegasus 4'teki kombineyi yenileyip yenilememek konusunda kararsızım. seneye pegasus 4'ü de alıp almayacakları belli olmaz, doğu'dan falan denkgetirirsem alırım, yoksa seneye elveda.

4. katın alınma ihtimali yok .
    uA 4. katı istemiyor çünkü hiçbir organizasyon mümkün değil o katta.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.