Şimdi Ara

2013-2014 Galatasaray Kombine Yenileme Dönemi Başlıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
24.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kombine yenilememeyi düşünen olursa devir için irtibata geçebilir fiyat da konuşuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Koltuk değiştirememek tam bir saçmalık. Bonusa indirimde yok. Bonusu neden kullanayım o halde. Normal karttan farkı yok gibi.

Genel satışta öncelik ve 12 ay taksit imkanı var. Diğer kartlara taksit olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel satışta öncelik olacağından eminmisin.. bu sene sanırım onu da kaldırdılar gibi.. baksana indirim yok bişe yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adelite

Genel satışta öncelik olacağından eminmisin.. bu sene sanırım onu da kaldırdılar gibi.. baksana indirim yok bişe yok..

Her türlü genel satışta Gsbonus'a öncelik tanımak zorundalar kart şartlarında bile bu belirtilmiş yani bir nevi kazanılmış hak.
  • geçen sene 450 tl olan kombinenin 630 tl olması ayrı bir saçmalık yrnilemicem genel satışta alabilirim belki tekrardan...
  • 3 adet yanyana pegasus ust 411 blok kombıne var ve yenılemeyı dusunmuyorum. pegasus alta gecmem lazım. ılgılenen varsa ozelden yazsın lutfen
  • ben twitter dan yardırıyorum yer değişikliğinin olmamasından dolayı sizde abanın bu hesaplara ben 15 twt attım tepki olursa belki ara tarihe sıkışrırırlar belkki

hesaplar şu şekilde @Galatasaray_TTA @GalatasaraySK @tvgalatasaray
  • Yer değiştirme olmaması rezalet be :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksit sadece GS Bonus'a mı?
  • Saçmalık mı? Bence ucuz bile olmuş hocam. Ben rahat 800 e çekerler diyordum. Ki hakkıdır kulübün. CL maçları da var üstüne o kadar başarıdan sonra biraz zam yapılsın kulüp kazansın
  • arkadaşlar kombinesini yenilemeyecek arakdaşlar mesaj atarsa sevinirim. geçen sene öğrenciydik kombine alamadık. bu sene stad'da olmak istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Saçmalık mı? Bence ucuz bile olmuş hocam. Ben rahat 800 e çekerler diyordum. Ki hakkıdır kulübün. CL maçları da var üstüne o kadar başarıdan sonra biraz zam yapılsın kulüp kazansın

Evet bende daha fazlasını bekliyordum. Böyle iyi olmuş tek eksik koltuk değiştirememe. 1 hafta da koltuk değiştirme konusunda yardımcı olsalardı iyi olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Koltuk değiştirememek tam bir saçmalık. Bonusa indirimde yok. Bonusu neden kullanayım o halde. Normal karttan farkı yok gibi.

Genel satışta öncelik ve 12 ay taksit imkanı var. Diğer kartlara taksit olmuyor.

Hocam peki ;

Genel satışa çıkacağı zaman stada mı gitmemiz lazım ? (GS Bonus'lular)
    Yoksa bilet.galatasaray.org'dan satışa çıkarsa gs bonus'lulara öncelik olur mu ?
    Site üzerinden taksit falan yapabilir miyiz ??
  • Fiyat degil de yer degistirememek cok sacmaz Yer degisikligi olur da 20 arkadas toplaniriz pegasus on siralara diyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın akşamki kupa töreni ve maç için batı 103 tribündeki 2 kombineyi satıyorum. İlgilenenler pm atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu02

Yarın akşamki kupa töreni ve maç için batı 103 tribündeki 2 kombineyi satıyorum. İlgilenenler pm atsın.

İmza mesaj uyumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _UETS_

ben twitter dan yardırıyorum yer değişikliğinin olmamasından dolayı sizde abanın bu hesaplara ben 15 twt attım tepki olursa belki ara tarihe sıkışrırırlar belkki

hesaplar şu şekilde @Galatasaray_TTA @GalatasaraySK @tvgalatasaray

Ben de kulübe mail atıyorum bu konuyla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balliba

Ben de kulübe mail atıyorum bu konuyla ilgili.
    "to: gskombine@galatasaray.org
    date: Fri, May 17, 2013 at 12:57 PM
    subject: 2013-2014 Kombineleri Hakkında

Merhaba;

Güney tribün 217. blok kombinesi sahibiyim. Bu sene de kombinemi yenilemek istiyorum fakat gördüğüm ve okuduğum kadarıyla bu sene, diğer seneden farklı olarak, eski kombine sahiplerine yer değiştirme hakkı tanınmamakta. Bir çok arkadaş geçen sene ayrı ayrı yerlerden kombine alarak yer değiştirme sistemine güvenip 2013-2014 sezonunu birlikte izleyeceğimizi planlamıştık. Geçen sene kombine sahiplerine tanınan bu hakkı bu sene kaldırarak, kombineleri yenileme planı yapan çoğunluğun kafasında, kombineleri yenileyip yenilememe hakkında soru işareti yaratıldı. Araştırdığım, gördüğüm ve duyduğum kadarıyla forumlarda da bir çok kişi bu konudan şikayetçi.

Sizden, 2012-2013 sezonu kombinesi sahibi bir Galatasaraylı olarak ricam, geçen sene tanınan yer değiştirme hakkının bu sene de uygulamaya konmasıdır.

Mailimin dikkate alınması dileklerimle..."

• bende mail attım aynen
  • Ayıptır sorması nasıl yer değiştirmeyi planlıyorsunuz ? 42 bin koltuk zaten dolu . Kale arkaları tamamen kombine , sadece yanlara geçmek isterseniz boş koltuk var.Olduğu tribünde yer değiştirmek isteyen nasıl yapacak başkasının koltuğundan adamı mı çıkartacaksınız ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.