Bakımlı bir avensis dizeli öldüremezsiniz,2017 model Avensis varken içinde tüp var diye 2013 model Avensis alınmaz Arkadaşımız bana yanıt vermemiş ondan tartışmayı uzatmayayım:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2013 Avensis- 2012 Corolla- 2012 Civic hangisini seçmeliyim? (3. sayfa)
-
-
1.4 egea hb ve 1.4 egea crossdan araçlarımızı son kasa makyajlı ve makyajsız aurise çevirdik.1.6 cvt şanzımanlı olarak.2 kere üstüne uzun yol tecrübesi olarak egea yolda beni fazlasıyla yoruyormuş toyota ile gaza yüklendiğimde gayet hızlı bir şekilde hızlanıyor. İnsanlar toyotaya bağrıyor gitmiyor gibi şeyler söylüyor ama alakası yok. 2 aurisin de tüpünü ben taktırdım elmadağ rampası 4 kişi full bagaj ile klima açık şekilde 4.000 devir ile 110 gibi hızlarla rahatlıkla çıkabiliyor beni hiç üzmedi araç. Ayrıca auris için lpg de yaptığım ölçümde sport modda 0-100ü tam olarak 8.8 saniyede ulaştığını gördüm. Son olarak da auris de bağımsız süspansiyon olması ise hem konfor hemde yol tutuş da çok iyi.Toyotanın 132 beygirlik vvti motoru gerçekten çok istekli bir motor. Hondalardan daha istekli ve fazlasıyla atik bir motora sahip. Bagaj ve iç hacim konusuna gelecke olursak 5 kişilik araç için corolla daha uygun olacaktırç
-
2015 üstü dizel elantra veya cerato öneririm. Bundan sonra da tsi Jetta olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 avensis yıllarca kullandım, 2015 auris yıllarca kullandım 2021 de egea cross 1.4 aldım 6 ay onu da deneyimledim sonra sattım.
Avensis bu araçlarla motor hariç kıyaslanacak bir araç değil. Genişlik olsun kalite olsun bariz fark var arada.
Bu araçların motor kullanımı hissi çok farklı değil, gitmesi için devir çevirmek gerekiyor ama egea da devir çevirsen de gitmiyor fark bu sanırım.
Toyota grubunda devir çevirirsen gayet hızlanır ama işte epey gürültülü oluyor, araç içinde diğer yolculuk edenlerde garip tedirginlik oluyor vs.
Konuda bahsedilen araçlardan birini seçecek olursam avensis tartışmasız derim, aynı kasanın 1.8 ve 2.0 otomatik versiyonları da mevcut onların temizini bulursam onları kovalarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum, avensisbir başkadır diğerlerinden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sedan 1.6 cdti veya 1.4 turbo benzinli 2013-2016 arası Astra bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 kişilik aile ise aşağıdaki aracı alın geçin
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-toyota-auris-1156624395/detay -
O yolu sık kullanıyorum hocam peki hızlanabiliyor mu? Sabit 110 4 bin devir atmosferik içinse çok değil gayet iyi? Ara hızlanmalarda nasıl hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
turbolu araç gibi atik değil ancak gayet yeterli hocam. Ben fazlasıyla memnun kaldım. cvt şanzıman ile 4.000 devir de rahatlıkla çıkıypr
-
Avensis’in tavanı çok basık. Benim kafam tavana çarpıyor ve yan yolcu koltuğunda yükseklik ayarı yok -en üst modelinde bile- . Ben civic ya da corolla alırdım. Parçası daha bol, piyasası var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X