Şimdi Ara

2013 Caddy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende 2011 eski kasa Caddy var. Bunu satıp yeni kasa almayı düşünüyorum ama 1,6 motorlarla ilgili şüphelerim var.Çekişi nasıl acaba veya hızlanması 1,9'a göre nasıl...
    Bir diğer ihtimal de Ağustosa kadar bekleyip 2013 almak, 2013 modellerde ekstradan neler olacak bilgisi olan var mı? Arka makaslar bağımsız süspansiyon olacak mı acaba veya kasa değiştirmelerine rağmen bir türlü kesemedikleri rüzgar sesi için hızlandıkça çalan bir fon müziği felan koyacaklar mı?
    Bir arkadaşım da Transporter Camlı Van al diyor, Caddy ile kıyaslarsak hangisi daha mantıklı?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Valla Bizim Bi arkadaşta vardı 10 Numara Araba Çok atik eskisi kadar deil ama..
  • Arkadaşlar yeni kasa t6 2013 yılında çıkacak acaba resimlerini bulan varmı?
  • ben caddy sahibiyim ışıklarda beklerken yeşil yandığı an çok atik ama benim araç dsg olma avantajı ile fena kaçıyor tavsiye ederim ama 2013 de var işin içinde yenilik gelirmi bilmem ama gelirsede aşırı bi değişiklik olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 29 Nisan 2012; 15:04:57 >
  • http://www.turkeycarblog.com/2011/09/yeni-vw-caddy-edition-30-duyuruldu/
    Yukarıdaki linkte enteresan bilgiler var.
    30. yıl içün 180 hp yapacaklarmış.
  • Sanmıyorum yeni kasanın 2013'de geleceğini sanmıyorum. En az 5 Sene kullanırlar.
  • Volkswagen AG binek modellerinde 5 yıl içinde ticari modellerinde 7 yıl içerisinde kasa değişimi yapar
    Caddy 2004 yılında kasayı yeniledi ve 2011'de 3. jenerasyonla kasayı yeniledi, bir diğer kasa yenileme
    muhtemelen 2018 yılında olur boşuna kasa yenileme beklemeyin derim :)))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.