Bildirim
2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI) (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: JacKSparrow12
Bu arabanın eski kasası daha güzeldi ya ben bunu pek beğenemedim
Civic efsanesi budur arkadaş..
2012 yılında aracı batırdılar, 2013 de bir daha makyaj yerse ki bu dahada beter olmuş bence, Honda tasarımcılarını değiştirsin..
Neden yeniden eski tipsiz model tasarımlarına geri döndüler anlamadım..Ne güzel Avrupayi kasa tasarlıyorken yeniden Uzak Doğu pazarına göre tasarımlara döndüler..
-
Makyajlı civic i galeride inceledim ama zamanım olmadağından test sürüşüne çıkamadım. içi kesinlikle öncekine göre çok daha kaliteli ve güzel. müzik kontrollerinin etrafındaki malzeme yeni accord da kullanılanla aynı. göstergelerin üstüdeki parçada deri kaplamaydı. ancak araç full olan değildi ama bazda değildi. baz model aynı kalitedemi bilemiyorum. ama kesinlikle çok daha iyi olmuş. ama ben accord du çok beğendim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ertandogann
Makyajlı civic i galeride inceledim ama zamanım olmadağından test sürüşüne çıkamadım. içi kesinlikle öncekine göre çok daha kaliteli ve güzel. müzik kontrollerinin etrafındaki malzeme yeni accord da kullanılanla aynı. göstergelerin üstüdeki parçada deri kaplamaydı. ancak araç full olan değildi ama bazda değildi. baz model aynı kalitedemi bilemiyorum. ama kesinlikle çok daha iyi olmuş. ama ben accord du çok beğendim :)
nerede incelediniz amerikadasiniz herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasada,Cıvıc'te budur!
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakan0403
quote:
Orijinalden alıntı: ertandogann
Makyajlı civic i galeride inceledim ama zamanım olmadağından test sürüşüne çıkamadım. içi kesinlikle öncekine göre çok daha kaliteli ve güzel. müzik kontrollerinin etrafındaki malzeme yeni accord da kullanılanla aynı. göstergelerin üstüdeki parçada deri kaplamaydı. ancak araç full olan değildi ama bazda değildi. baz model aynı kalitedemi bilemiyorum. ama kesinlikle çok daha iyi olmuş. ama ben accord du çok beğendim :)
nerede incelediniz amerikadasiniz herhalde
Kanada da -
Arkadasim şu konuyu isitip isitip durmayın. Türkiye civicle ilgili verilmiş bir karar yok
quote:
Orijinalden alıntı: duge86
Arkadasim şu konuyu isitip isitip durmayın. Türkiye civicle ilgili verilmiş bir karar yok
insanlar burada fikirlerini, bilgilerini paylaşıyor. Honda TR karar vermedi diye kimse konuşmayacak mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: atnakol712
abi makyaj degilde yeni kasa gibi olmuş çok hoş. Adamlar 1 yılda rekor satış adetlerine ulaştılar bizimkiler türkiyede 42 bini lineaya veriyorlar, fluence veriyorlar komedi resmen. Dizelide avrupada satışa sunuldu satışları yine katlayacaklar. 5 yılda bir yeni kasa çıkartıyorlardı adamlar artık 2 yılda 1 yeni kasa çıkartacaklar nerdeyse. Aşmışlar artık 7 yıllık benzinli motoru bile değiştirme gereği duymuyorlar çünkü hala öyle performanslı motora sahip rakipleri yok. Rakipleri artık benzinli motora turbo koyup 0-100 hızlanmasını eşitlediler. Honda milletin turboyla yaptıgını atmosferik motorla yapıyor.
Açıkçası hondanın benzinli motorda aşmış bir durumu yok Tersine oldukça geri kaldı. Rakiplerinin ancak yeni ulaştı dediğiniz 0-100 için 10'larca çürütecek örnek verilebilir. Eskilerden verecek olursak 2000 model 1.6 110 bg megane 1 0-100: 9.8 sn (13 yıl önce ulaşmışlar). Yenilerden Golf 7 1.4 140 bg 8.4 sn, Giulietta 1.4 170 hp 7.8 sn. Şu anki civic bu 2 aracın dikiz aynasında nokta olacak kadar performans gösterebiliyor. Yakıt tüketiminin 1 lt kadar fazla olması da cabası.
-
-
Arabalar git gide birbirlerine benzemeye başladılar. -
Hondanın gerçek ruhu olmadıktan sonra yemişim makyajı. Nerde o s2000 ler vti ler 1.6 ies ler 1.5 ex ler 1.6 si ler. Yolda görsem gözden kaybolana kadar bakardım. -
ek eg ef kasaları özledim. Neguzeldı eskıden her marka aracın bır ruhu vardı. Şimdi sadece tasarım... Otomobıl tasarımı 90 yıllardan sonra bitmiştir. 90 ların ustune araç tanımam -
eh biraz bi şeye benzemiş -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan74
Kasada,Cıvıc'te budur!
Aynen kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: the.professor
quote:
Orijinalden alıntı: atnakol712
abi makyaj degilde yeni kasa gibi olmuş çok hoş. Adamlar 1 yılda rekor satış adetlerine ulaştılar bizimkiler türkiyede 42 bini lineaya veriyorlar, fluence veriyorlar komedi resmen. Dizelide avrupada satışa sunuldu satışları yine katlayacaklar. 5 yılda bir yeni kasa çıkartıyorlardı adamlar artık 2 yılda 1 yeni kasa çıkartacaklar nerdeyse. Aşmışlar artık 7 yıllık benzinli motoru bile değiştirme gereği duymuyorlar çünkü hala öyle performanslı motora sahip rakipleri yok. Rakipleri artık benzinli motora turbo koyup 0-100 hızlanmasını eşitlediler. Honda milletin turboyla yaptıgını atmosferik motorla yapıyor.
Açıkçası hondanın benzinli motorda aşmış bir durumu yok Tersine oldukça geri kaldı. Rakiplerinin ancak yeni ulaştı dediğiniz 0-100 için 10'larca çürütecek örnek verilebilir. Eskilerden verecek olursak 2000 model 1.6 110 bg megane 1 0-100: 9.8 sn (13 yıl önce ulaşmışlar). Yenilerden Golf 7 1.4 140 bg 8.4 sn, Giulietta 1.4 170 hp 7.8 sn. Şu anki civic bu 2 aracın dikiz aynasında nokta olacak kadar performans gösterebiliyor. Yakıt tüketiminin 1 lt kadar fazla olması da cabası.
açıkcası turbo motor örneklerinize bayıldım. 1996 yılındaki honda civic vti modelinin motorlarına bir göz atın isterseniz:
http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_(sixth_generation)
İşte siz ancak pahalı modelleri kıyaslayabiliyorsunuz bu aracın standart motorlarıyla gördüğünüz gibi Aynı fiyatlı rakiplerindeki motorları araştırmanızı tavsiye ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
İşte şimdi 10 numara olmuş.
aynen öyle -
Bu araç Türkiye ye gelecek mi?
Aracımı değiştirme arifesinde kala kaldım.
Temmuz a kadar bir araç alacağım ama bu civic i görünce, mevcut civic itici (lütfen kızmasın kimse) gelmeye başladı.
Eğer gelmezse civic yerine yeni auris seçimi nasıl olur sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: mmmpower
asagıda gorecegınız resımler uzerıne konusmak gerekırse :) fotograflar aldatıcıdır.
gordugunuz gıbı degısen bısı yok :)))
Kesinlikle resimler aldatıyor. Değişen hiçbirşey yok.
-
önü resmen eskı accord
accord tuttu dıye yapmaları da şart mıydı...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X