Şimdi Ara

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
4
Favori
43.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir türlü FD6 yı tutmuyor, fd6 da direksiyon ve kokpit bir uyum halindeydi, bunda direksiyon yine aynı alakasız durumda, kokpitle direksiyonun alakası yok, sırıtıyor, fena değil yine araç güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

O kadar da kötü değil şu anki kasa.

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)

body kit jant alcaltma kiti stop karartma ile koyarsan şahin bile güzel gözüküyor. bu araç sek olarak gerçekten dış görünüşü eski civice göre kötü... ancak böyle mugen le falan güzel oluyor. ama yukarıdaki makyajlı kasa güzelmiş. lakin o da amerika için makyajlandı öünkü yeni civici yani ülkemizde şu an satılmakta olan yeni civic 3 senedir amerikada zaten satılıyordu. bizim için yeni onlar için eski olan civicin makyaj vakti gelmişti. lakin bu durum amerika için gecerlı. türkiyede makyaja en az 2 sene var. kimse hevelenmesin bu araca.... 1.6 dizel motor gelicek ama yakında. o konuda hevelenilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: murat köse

2012 elegance otomatik almaya tam karar vermişken bu makyaj olayı canımı sıktı. aralık sonuna kampanya olursa alacaktım. Şimdi kararsızım ne yapmalıyım sizce. Bu kasa ülkemize ne zaman gelir ?

daha 1 senelik kasa asla makyaj görmez. lütfen inanmayın bu tür haberlere. amerika için geçerli bir durumdur bu. türkiyede en az 2 sene daha makyaj gelmez. gelse bile aracın tasarımında bukadar farklılık olmayacak emin olun. tıpkı önceki kasa civicteki gibi, ön tampon dizaynına hafif bir lip eklenir yada arka stoplarla led eklenir.. daha fazla bir farklılık olmaz. yukardaki araç tam bir makyaj dır. en az 2 sene daha var Türkiyedeki makyaja.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

ABD'de bugün satışa sunuldu.
    bakalım avrupa ve asya pazarına ne zaman girecek.
    FOTOLAR ÇOK SICAK :)

Tiksindim ...
    Bu ne len....

• Bugüne kadarki en güzel Civic bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

2012 elegance otomatik almaya tam karar vermişken bu makyaj olayı canımı sıktı. aralık sonuna kampanya olursa alacaktım. Şimdi kararsızım ne yapmalıyım sizce. Bu kasa ülkemize ne zaman gelir ?

daha 1 senelik kasa asla makyaj görmez. lütfen inanmayın bu tür haberlere. amerika için geçerli bir durumdur bu. türkiyede en az 2 sene daha makyaj gelmez. gelse bile aracın tasarımında bukadar farklılık olmayacak emin olun. tıpkı önceki kasa civicteki gibi, ön tampon dizaynına hafif bir lip eklenir yada arka stoplarla led eklenir.. daha fazla bir farklılık olmaz. yukardaki araç tam bir makyaj dır. en az 2 sene daha var Türkiyedeki makyaja.

bende tam sizin gibi düşünüyorum ancak işte resimleri görünce insan bile bile lades olmak istemiyorum. Sonuç olarak devamlı araba değiştiren insanlar değiliz ve aldığımız zaman en 2-3 yıl kasanın güncel kalmasını bekliyor insan.

• quote:

bende tam aynı durumdayım:s premium otomatik için 46.500 fiyat almıştım bu cuma almayı planlıyodum acaba yeni civicler ne zaman gelir ve ne kadara gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtas -- 29 Kasım 2012; 21:17:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse inanmak istemese de America Civic ile Türkiye'deki Civic neredeyse aynı. Yani bu makyaj bana göre 2013 bitmeden Türkiye'ye de gelecektir.

Ayrıca konsolda ve kapının üst kısımlarında deri kaplama mı görüyorum?
  • ABD versiyonu gayet güzel makyajlanmış ön far dizaynı hariç...Xenon opsiyonu ile halledilir...
    kesinlikle güncel kasadan iyi ama buraya gelir mi belirsiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Kimse inanmak istemese de America Civic ile Türkiye'deki Civic neredeyse aynı. Yani bu makyaj bana göre 2013 bitmeden Türkiye'ye de gelecektir.

Ayrıca konsolda ve kapının üst kısımlarında deri kaplama mı görüyorum?

Evet deri kaplanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı maskaraya çevirdiler ya, toparlamak için yanlış görmüyorsam iç mekanda deli gibi kaliteli malzeme kullanılmış.
  • Sonunda Honda en baştan yapması gerekeni yaptı. İnsanların da öyle kolay kandırılamayacağını görmüş oldu.
  • Arka stoplar gayet hoş duruyor. Dizel motorla aynı anda gelir mi acaba makyajlı kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: dtas

quote:

bende tam aynı durumdayım:s premium otomatik için 46.500 fiyat almıştım bu cuma almayı planlıyodum acaba yeni civicler ne zaman gelir ve ne kadara gelir

Şöyle fiyatları almak için ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Fiyat çok iyi..

Ankara'da iki bayi 3 ay önce Premium manueli 45.750'den aşağı vermediler.

45 bin TL'ye verselerdi alacaktım. Lakin gittim başka araç için kapora verdim. Sonrasında Hondadan bir satış temsilcisi baya uğraştı kararımı değiştirmek için ama geri adım atmadım. Zamanında verseydiniz dedim, kestirip attım.

• ABDde 3 yildir falan satilmiyor. 18 aydir satiliyordu ve ABDde 1.5 yil sonra makyaj yemis oldu.

TRyi ayri dusunup "ulkemize ne zaman gelir?"den ziyade, birbirine paralel yuruyen avrupa ve asya pazarina ne zaman giris yapacagi onemli. O pazarlara girdigi gun ulkemizde de satisi baslayacaktir.

Burada kim ne soylerse ahkam kesmis olur ancak ilk bir sene ABD pazari doyurulduktan sonra, yani gelecek sene bu zamanlarda avrupa ve asyada satisi baslar diye tahmin ediyorum.

Aracta fotograftaki arac olacaktir, ufak nuanslar haric.

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

ABDde 3 yildir falan satilmiyor. 18 aydir satiliyordu ve ABDde 1.5 yil sonra makyaj yemis oldu.

TRyi ayri dusunup "ulkemize ne zaman gelir?"den ziyade, birbirine paralel yuruyen avrupa ve asya pazarina ne zaman giris yapacagi onemli. O pazarlara girdigi gun ulkemizde de satisi baslayacaktir.

Burada kim ne soylerse ahkam kesmis olur ancak ilk bir sene ABD pazari doyurulduktan sonra, yani gelecek sene bu zamanlarda avrupa ve asyada satisi baslar diye tahmin ediyorum.

Aracta fotograftaki arac olacaktir, ufak nuanslar haric.

Bayramdan önce mutluhandan direk aldığım fiyat 49500 tl. Elegance otomatik fiyatı.

• kromaj olmuş
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=4LOV6Ewxub0#!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

İnşallah TR'ye gelen modeli de buna benzetirler.

1.6 dizel + Otomatik (CVT de olabilir) gelse .

ne cvt si kardeş adam yıllardır kullandığı sorunsuz tam otomatiği kullanır sanırım eğer cvt kullanırsada jazzda jatconun cvt sini kullanır o da hem performans olarak katkısı olur gibi geliyor.
  • başka fotolar:

TR'ye yine navisiz geleceği için ön konsol yine böyle görünecek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingUnderpants -- 30 Kasım 2012; 9:48:09 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.