Şimdi Ara

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
4
Favori
43.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu da konsoldaki değişim, sağ-2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

TR'ye yine navisiz geleceği için ön konsol yine böyle görünecek:

Navigasyonsuz geldiğini kim söyledi ayrıca gelmiyor Gebze'den çıkıyor bu araçlar.

Navigasyon için ekstra para ödüyorsunuz.Navigasyon taktırmak isteğe bağlı tıpkı vw'deki gibi.

Ayrıca bu arabayla 300km yol yaptım izolasyon sorunu kesinlikle yok.Çok yakıyor sert virajlarda esp devreye girebiliyor o kadar.Başka kötü bir özelliği yok.
  • quote:

@duge

ben biliyorum da sen bilmiyorsun. yukarida arkadasin paylastigi linki iyi oku. nisan 2011 de abd pazarina cikmis. kasim 2012de makyajlanmis. arada tami tamina 1.5 sene var.

zaten elestiriler yuzunden erken makyaj yedigini cumle alem yazmis, bahsettigin gibi 3.5 sene olsaydi kimse buna erken makyaj diyemezdi.

bilmeden uydurma donemi kapandi, baska kapiya.

Bilmeden uydurma dönemi kapandı mı?

Hocam biz bu arabayı yıllardır bekliyoruz.Arkadaşın söylediği gibi yaklaşık 3 senedir amerika'da var bu araba.Bu makyajda amerikada'ki versiyonu için.Zaten Amerika'daki arabalar bizimkilerden biraz daha farklı handsfree özelliği arkadaki reflektörler ve öndeki farlar farklı.Dediğim gibi bu makyaj amerikan versiyon civic için ülkemizdeki için değil.Tr'deki civic'in makyaj yemesi için en azında 2 sene daha geçmesi gerekir.Bence makyajlı hali çok kötü.

• Arkaya bi el atmışlar en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=RU7irtnhjss&feature=youtube_gdata_player
    Test sürüsü.
    Arka güzel olmuş.

• Honda civic 1.6 dizel cvt çıkarsın ilk ben alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

https://www.youtube.com/watch?v=RU7irtnhjss&feature=youtube_gdata_player
    Test sürüsü.
    Arka güzel olmuş.

Oldukça fazla değişiklik var makyajdan öte yeni civic gibi ancak tr de satılmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

https://www.youtube.com/watch?v=RU7irtnhjss&feature=youtube_gdata_player
    Test sürüsü.
    Arka güzel olmuş.

Oldukça fazla değişiklik var makyajdan öte yeni civic gibi ancak tr de satılmayabilir

Konsoldaki malzeme kalitesi Makyajsıza dair daha kaliteli gözüküyor arka taraf güzelce toplanmış,Amerikada satılıyor galiba bu kasa bizim ülkemize 2013 de gelir satılır.

• direksiyon ofsayt resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

quote:

Navigasyonsuz geldiğini kim söyledi ayrıca gelmiyor Gebze'den çıkıyor bu araçlar.

Navigasyon için ekstra para ödüyorsunuz.Navigasyon taktırmak isteğe bağlı tıpkı vw'deki gibi.

Ayrıca bu arabayla 300km yol yaptım izolasyon sorunu kesinlikle yok.Çok yakıyor sert virajlarda esp devreye girebiliyor o kadar.Başka kötü bir özelliği yok.

Ne kadar meraklisiniz milleti yanlis yonlendirmeye.

En ust donanimda bile dokunmatik ekranli navigasonlu zimbirti gelmiyor, resmini paylastigim sekilde geliyor.

servisine 2000tl bayilirsaniz Honda'nin ABD'de default olarak kullandigi navi degil, bir cin mali navi takiyorlar.

1500tl ye de disaridan kendiniz taktiriyorsunuz.

olay bu.

ses izolasyonu kismi benim fikrim degil, tanitim videosundaki araci inceleyen ve abd musterisinde bu tur bir sikayet oldugunu bilen kisinin fikri.

• Accord'a benzemiş.
    Selefine göre Makyajsız Civic arasında genişlik farkı varmı?
  • quote:

quote:

@duge

ben biliyorum da sen bilmiyorsun. yukarida arkadasin paylastigi linki iyi oku. nisan 2011 de abd pazarina cikmis. kasim 2012de makyajlanmis. arada tami tamina 1.5 sene var.

zaten elestiriler yuzunden erken makyaj yedigini cumle alem yazmis, bahsettigin gibi 3.5 sene olsaydi kimse buna erken makyaj diyemezdi.

bilmeden uydurma donemi kapandi, baska kapiya.

Bilmeden uydurma dönemi kapandı mı?

Hocam biz bu arabayı yıllardır bekliyoruz.Arkadaşın söylediği gibi yaklaşık 3 senedir amerika'da var bu araba.Bu makyajda amerikada'ki versiyonu için.Zaten Amerika'daki arabalar bizimkilerden biraz daha farklı handsfree özelliği arkadaki reflektörler ve öndeki farlar farklı.Dediğim gibi bu makyaj amerikan versiyon civic için ülkemizdeki için değil.Tr'deki civic'in makyaj yemesi için en azında 2 sene daha geçmesi gerekir.Bence makyajlı hali çok kötü.

Bu konuda da soylediklerimin arkasindayim. THE ALL NEW 2012 HONDA CIVIC SEDAN. ABD de lansmani, musteri tarafindan algisi, elestirmenler tarafindan ele alinis bicimi olarak bu arac 1.5 sene sonra cok ciddi bir makyaj yemis oldu ve er ya da gec ulkemize gelecek. hem de ayni bu sekilde, yemisim reflektor farkini, donanim farkini. boyle farklar oldugunu ilkokul 5. sinif ogrencileri bile biliyor, kendinizi yormayin.

• quote:

quote:

quote:

En ust donanimda bile dokunmatik ekranli navigasonlu zimbirti gelmiyor, resmini paylastigim sekilde geliyor.

servisine 2000tl bayilirsaniz Honda'nin ABD'de default olarak kullandigi navi degil, bir cin mali navi takiyorlar.

olay bu.

ses izolasyonu kismi benim fikrim degil, tanitim videosundaki araci inceleyen ve abd musterisinde bu tur bir sikayet oldugunu bilen kisinin fikri.

Alıntıları Göster
    edit:iki mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 2 Aralık 2012; 12:34:53 >

• quote:

quote:

quote:

olay bu.

Benim yazdığım ne?Tıpkı vw gibi para ödeyip alıyorsunuz dedim bunu ilk okul çocukları bile parayla alınacağını anlar.

Ayrıca civic 1.5 sene içinde makyaj yemedi 3 senede yedi.Türkiye'de makyajlı hali görünmesi için 2 sene daha geçer.Tüm arabalar Türkiye'ye sonradan geliyor.Ama siz hala burnunuzun dikine gidiyorsunuz.Makyaj dediği zaman buradan alıntı yapacağım ve kaç sene geçtiğini beraber göreceğiz.Sizin gibi 1.5 sene içinde mi yoksa 3 sene içinde mi makyaj yiyor?

• Bir şeyi anlayamıyorum. Bu araba önce Amerika'da satışa çıktı. Kimse beğenmedi,buradaki bazı kişiler yok kardeşim bu Amerika versiyonu bize başka gelecek dedi. Donanım ve reflektör dışında aynı araba geldi. Şimdi Amerika'da makyaj yedi (Bülent ERSOY gibi ne kadar yerse yesin),bariz daha güzel,daha kaliteli,genel hatları korumak zorunda olsalar da biraz simetri gelmiş konsola,birleşim yerlerindeki uyum şahane zaten! Dışarıdan ne derseniz deyin, benim eski 2006'city'nin abisi gibi duruyor, her gün gözümün önünde. Hatta bir kaç kişinin" Abi Honda'lar hep aynı, bak yıllar sonra yapılan model bile öncekine çok benziyor" lafını arabadan anlamayan tonla insandan duydum. Ama gene başlamışlar bu Amerika versiyonu. Ne olacak arkadaş ufak farklarla aynısı gelecek işte kaçarı yok. 1.5 yılda makyaj "Olmadı"nın ilanıdır.
  • quote:

edit:iki mesaj

Ben TR ye su zamanda gelir diye birsey iddia etmedim ki alinti yapasin.. Ben sadece tahminimi yazdim onceki mesajlarda, o da 2013 son ceyrek, 2014 ilk ceyrek dedim.

Konumuz ABD de isin nasil ele alindigi. ABD menseli onlarca tanitim videosu izledim ve oto haber sitelerinde makaleler okudum civic sedan ile ilgili. hicbiri ama hicbiri "bu arac son degisimde cok degismemisti zaten 3 yildir piyasadaydi" diye sacma bir yorum getirmedi. aksine hepsi bir senede ciddi makyaj yedigini yazmis, cizmis, soylemis. sebeplerini de siralamislar.

ama siz ve sizin gibi bazi cok bilmisler, okyanus otesinden karar veriyor: "Bu araba 3 senedir piyasadaydi zaten."

Valla bravo. bence vakit kaybetmeden "oto ombudsmani" ilan edin kendiniz. ne de olsa abdli sektor uzmanlarindan daha iyi biliyorsunuz.

• @FlyingUnderpants hocam uğraşmayın. Yani olay ortada. Aracın hangi tarihte satışına başlandığı vs her şey ortada fakat kişiler nedense internetteki belgelere değil, kendi fikirlerine inanıyorlar. Ama nafile. Bu araç Türkiye Civic Sedan'ın neredeyse aynısı. Ve makyajlanan kasa Türkiye'de Amerika'dan 6 ay sonra satışa sunulduysa makyajlı olanı da benzer şekilde satışa sunulacaktır diye tahmin ediyorum. Sanırım arkadaşlar yeni aldıkları aracın bu kadar kısa sürece makyajlanacak olmasını kabul etmek istemiyorlar ama olacak olan maalesef budur.

@ccecy kesinlikle haklısınız ama bu makyaj olayı hala kabul edilmek istenmiyor. Ama sonuçta olacak olanı da yazmışsınız.

Ses izolasyonu konusunda ise Honda bile izolasyonun yetersiz olduğunu ve geliştirdiklerini belirtmişken fazla yoruma gerek duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 2 Aralık 2012; 14:00:51 >
  • motor şanzıman dışında honda genelde 10 yılda bir atak yapıyor ve durumu kurtarıyor. son kasa ve makyajlı kasa 2-3 sene böyle gider sonra süper bir kasa tasarımı ile satışları zıplatırlar. ama bu kasa ve makyajlısıyla olmaz bu iş. ben 98 tek kapı-2001 sedan-2002 sedan ve 2008 sedan civic kullandım kullanıyorum.. bu son kasadan 5 kat daha güzel hepsi.

dizeli otomatikle gelirse millet kia ya da hyundai almaktan vazgeçebilir. ama sağlam bir yeni nesil spor araba kasasına ihtiyacı var civicin.
  • İç mekana simetrik havalandırma ızgaraları şart.
    Direksiyon şekilsiz malesef. Yuvarlak düğmeler olmamış. CRZ tarzı dreksiyon olmalıydı.
    Orta konsola VW, Clio tarzı ekranlı radyo teyp koymalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

@FlyingUnderpants hocam uğraşmayın. Yani olay ortada. Aracın hangi tarihte satışına başlandığı vs her şey ortada fakat kişiler nedense internetteki belgelere değil, kendi fikirlerine inanıyorlar. Ama nafile. Bu araç Türkiye Civic Sedan'ın neredeyse aynısı. Ve makyajlanan kasa Türkiye'de Amerika'dan 6 ay sonra satışa sunulduysa makyajlı olanı da benzer şekilde satışa sunulacaktır diye tahmin ediyorum. Sanırım arkadaşlar yeni aldıkları aracın bu kadar kısa sürece makyajlanacak olmasını kabul etmek istemiyorlar ama olacak olan maalesef budur.

@ccecy kesinlikle haklısınız ama bu makyaj olayı hala kabul edilmek istenmiyor. Ama sonuçta olacak olanı da yazmışsınız.

Ses izolasyonu konusunda ise Honda bile izolasyonun yetersiz olduğunu ve geliştirdiklerini belirtmişken fazla yoruma gerek duymuyorum.

İste benim anlatmak istedigim bu 6 ay once degil.Çok daha uzun suredir satiliyor. tsunami yuzunden bir cok ulkeye gec gitti modeller.ben burda bu olayi savunurken hondadan bir para almiyorum.sonucta amerikada ne kadar sure icerisinde makyaj yerse burdada ayni surede yer bunu söylemek istiyorum.Sonuç olarak haklıda olabilirsiniz bir iki mesajdan dolayı çok uzun süredir satılıyor sandım, haklısınız ama dediğim gibi abd'de toplamda kaç ay sonra makyaj yemişse buradada aynı zamanda yer.

Edit:telefondan yazmıştım şimdi düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 2 Aralık 2012; 20:21:42 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.