Şimdi Ara

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
4
Favori
43.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

başka fotolar:

[simage]-[/simage]
    [simage]-[/simage]
    [simage]-[/simage]

TR'ye yine navisiz geleceği için ön konsol yine böyle görünecek:
     2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)

2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)

Honda logolarını çıkarsanız , sıradan bir Çin malı araba , büyük markaların imitasyonu gibi duruyor .
    Konsol ise resmen rezalet
    Renkten kaynaklanıyor sanırım , arabanın dış görünümü ve şasi yüksekliği de resmen göz tırmalıyor

• Orijinalden alıntı: quzman

arabanın dış görünümü ve şasi yüksekliği de resmen göz tırmalıyor

Basarız dertmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

Basarız dertmi

Dert değil tabi , sanayide Kazım usta halleder
    Halleder etmesine de o konsol ne olacak ? Bir arabaya bu kadar para vereceksem gözümün de doyması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quzman -- 30 Kasım 2012; 10:56:17 >
  • arkası bariz daha kötü olmuş, önde de panjur büyümüş. değişiklik basit. zaten euro civic amerikan civic den daha iyi bir görünüşe sahipti. ön farlarının yapısını incelerseniz bariz farklı. avrupa versiyonun yakın zamanda makyajlanacağını düşünmüyorum çnkü amerikanın aksine satışlar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat köse

2012 elegance otomatik almaya tam karar vermişken bu makyaj olayı canımı sıktı. aralık sonuna kampanya olursa alacaktım. Şimdi kararsızım ne yapmalıyım sizce. Bu kasa ülkemize ne zaman gelir ?

Bazı arkadaşlar bu kasanın amerika da ne kadar süredir satıldığını bilmiyor. Yaklaşık 3.5 senedir satılıyordu bu kasa bu haliyle, işte konuyla ilgili bir haberhttp://autos.ca.msn.com/news/article.aspx?cp-documentid=19289891, nisan 2009 a ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: duge86

quote:

2012 elegance otomatik almaya tam karar vermişken bu makyaj olayı canımı sıktı. aralık sonuna kampanya olursa alacaktım. Şimdi kararsızım ne yapmalıyım sizce. Bu kasa ülkemize ne zaman gelir ?

Bazı arkadaşlar bu kasanın amerika da ne kadar süredir satıldığını bilmiyor. Yaklaşık 3.5 senedir satılıyordu bu kasa bu haliyle, işte konuyla ilgili bir haberhttp://autos.ca.msn.com/news/article.aspx?cp-documentid=19289891, nisan 2009 a ait.

Honda Civic 9th Gen Wikipedia Sayfası: http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_%28ninth_generation%29

Ayrıca Civic sedan Avrupa'da birkaç ülke dışında satılmıyor. (Satılan ülkelerden birisi Türkiye)

• @duge

ben biliyorum da sen bilmiyorsun. yukarida arkadasin paylastigi linki iyi oku. nisan 2011 de abd pazarina cikmis. kasim 2012de makyajlanmis. arada tami tamina 1.5 sene var.

zaten elestiriler yuzunden erken makyaj yedigini cumle alem yazmis, bahsettigin gibi 3.5 sene olsaydi kimse buna erken makyaj diyemezdi.

bilmeden uydurma donemi kapandi, baska kapiya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

quote:

Honda Civic 9th Gen Wikipedia Sayfası: http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_%28ninth_generation%29

Ayrıca Civic sedan Avrupa'da birkaç ülke dışında satılmıyor. (Satılan ülkelerden birisi Türkiye)

Kasanın şasesi değişti ama tipi nerdeyse aynı kaldı amerika için.

• quote:

@duge

ben biliyorum da sen bilmiyorsun. yukarida arkadasin paylastigi linki iyi oku. nisan 2011 de abd pazarina cikmis. kasim 2012de makyajlanmis. arada tami tamina 1.5 sene var.

zaten elestiriler yuzunden erken makyaj yedigini cumle alem yazmis, bahsettigin gibi 3.5 sene olsaydi kimse buna erken makyaj diyemezdi.

bilmeden uydurma donemi kapandi, baska kapiya.

sakin ol şampiyon her şey düzelecek. derin nefes al ve ellerini klavyeden yavaşça çek. şasesi değişen modelin tipine bakarsan nerdeyse hiç bir şeyin değişmediğini anlarsın biz burda tasarımdan konuştuğumuza göre olay bitiyor. Son olarak üslubuna da dikkat et ben senin arkadaşın değilim.
  • sınıfının iç dış en kötü tasarıma sahip araçlarından.benim mi gözlerim bozuk yada zevksizmiyim anlamadım ne var bu civic'te beğenilen...
  • Yeni makyaj olayı sadece şuanda sıfır araba alacaklar için değil 2012 yeni kasa alanlar içinde sıkıntı. Henüz arabasını alalı 1 yıl olanlar için arabanın değeri düşecek ve 1 sene içinde makyaj olayı Honda gibi bir firmaya hiç yakışmıyor.

Zaten bu kasa ile müşteri oranı düşen honda Yeni makyaj ile imajını düşürecektir.

ben karar veremiyorum bazı arkadaşlar bahar da gelir diyor bazılarını 2014 diyor.

Sıfır araba alırken karar vermek gerçekten zor...
  • Sonuc olarak honda yeni kasa olarak adlandiriyor ve 1.5 senelik yeni kasa makyaja giriyor. hondanin araci ne kadar degistirip degistirmedigi beni ilgilendirmez.

tersten bir ornek vereyim. misal bu son degisime face-lift diyor. (biz makyaj diyoruz). sen kalkipta "arac cok degismis bu yeni kasadir" diyemesin. honda nasil lanse ediyorsa biz oyle kabullenecegiz.

tartismaya konu olan aracin anavatani abd'de early face-lift (erken makyaj) basligi altinda yazilan yuzlerce makale de beni dogruluyor, seni degil.

• quote:

Yeni makyaj olayı sadece şuanda sıfır araba alacaklar için değil 2012 yeni kasa alanlar içinde sıkıntı. Henüz arabasını alalı 1 yıl olanlar için arabanın değeri düşecek ve 1 sene içinde makyaj olayı Honda gibi bir firmaya hiç yakışmıyor.

Zaten bu kasa ile müşteri oranı düşen honda Yeni makyaj ile imajını düşürecektir.

ben karar veremiyorum bazı arkadaşlar bahar da gelir diyor bazılarını 2014 diyor.

benim tahminim 2013 son ceyrekte, olmazsa 2014 ilk ceyrekte mutlaka gelecektir.

takribi 1 yil bekleyebilirsen bekle ama aracimi sattim demistin, beklemen zor. ancak ikinci el arac alip, sonra satabilirsin.

ben simdilik kullanacagim bir külüstur buldugum icin bekleme yolunu sectim ama olmasaydi 51oooe otm elegance lacivert icin kaporayi verecektim.

• quote:

quote:

Yeni makyaj olayı sadece şuanda sıfır araba alacaklar için değil 2012 yeni kasa alanlar içinde sıkıntı. Henüz arabasını alalı 1 yıl olanlar için arabanın değeri düşecek ve 1 sene içinde makyaj olayı Honda gibi bir firmaya hiç yakışmıyor.

takribi 1 yil bekleyebilirsen bekle ama aracimi sattim demistin, beklemen zor. ancak ikinci el arac alip, sonra satabilirsin.

ben simdilik kullanacagim bir külüstur buldugum icin bekleme yolunu sectim ama olmasaydi 51oooe otm elegance lacivert icin kaporayi verecektim.

Henüz aracımı satmadım. 2-3 gün önce ilan verdim. Ay sonuna kadar satılmazsa zaten takasa vereceğim.

Bayramdan önce Mutluhan dan aldığım fiyat Elegance otomatik için 49500 TL.

Eğer sıkı bir pazarlık yaparsanız 50000 tl ye alırısınız.

• quote:

quote:

quote:

Henüz aracımı satmadım. 2-3 gün önce ilan verdim. Ay sonuna kadar satılmazsa zaten takasa vereceğim.

Bayramdan önce Mutluhan dan aldığım fiyat Elegance otomatik için 49500 TL.

Eğer sıkı bir pazarlık yaparsanız 50000 tl ye alırısınız.

aslında tam olarak şöyle oldu:
    almaya niyetlendiğim hafta istanbul autoshow'a gitmiştim ve istanbul cem oto'dan 50ooo fiyat almıştım.
    sonra 1oooTL için tekrar istanbula gitmeye değmez (ank.da oturuyorum) diye düşünüp ankara efe'ye kapora verecektim kiii, erken makyaj haberini gördüm ve erteledim.

size de Allah yardımcı olsun, nereden bakarsanız bakın zor karar :)

• http://tinyurl.com/d84oua4

yukarıdaki video'da kısa bir inceleme var.
    her abd'li expert gibi sadece 1 sene içinde büyük bir değişime gittiğinden bahsediyor.
    civic sedan'ın, abd'lilerin önem verdiği tüketici raporunda "tavsiye edilen araçlar" listesinden düştüğü için acil bir değişime gittiğini söylüyor.
    ama artık bıktım bu konuyu konuşmaktan.
    önemli olan kısım şurası:
    2012'ye göre tonla değişim yaptığından bahsediyor.
    süspansiyonların tekrar elden geçirildiğini, arabanın gürültülü bulunduğu için kabin içi gürültü önleyici önlemlerin alındığını, direksiyon hassasiyetinin daha keskinleştirildiğini, 2012'de iç mekanın ucuz sert plastikten yapıldığını, şimdi ise ön konsolun görünümü aynı kalırken daha kaliteli duran yumuşak bir malzeme ile kaplandığını söylüyor.

eleştirilere rağmen 2012 civic sedan'ın çok iyi satış rakamlarına ulaştığını, ancak bu aracı alanların 2013 modeli görünce pişman olabileceklerini söylüyor.

videoda ön görünümdeki değişimi foto ile göstermişler.

•  2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)
  • quote:

arkası bariz daha kötü olmuş, önde de panjur büyümüş. değişiklik basit. zaten euro civic amerikan civic den daha iyi bir görünüşe sahipti. ön farlarının yapısını incelerseniz bariz farklı. avrupa versiyonun yakın zamanda makyajlanacağını düşünmüyorum çnkü amerikanın aksine satışlar iyi.

Avrupa'da Civic Sedan hiçbir yerde yok ki ne satışı beyefendi?

2 yıldır Ingiltere'de yaşıyorum bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

arkası bariz daha kötü olmuş, önde de panjur büyümüş. değişiklik basit. zaten euro civic amerikan civic den daha iyi bir görünüşe sahipti. ön farlarının yapısını incelerseniz bariz farklı. avrupa versiyonun yakın zamanda makyajlanacağını düşünmüyorum çnkü amerikanın aksine satışlar iyi.

Avrupa'da Civic Sedan hiçbir yerde yok ki ne satışı beyefendi?

2 yıldır Ingiltere'de yaşıyorum bu arada.

doğu avrupadaki bazı ulkelerde var

•  2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.