Şimdi Ara

2013 CLS 550 ALDIM.... ISTE BOL RESIMLER VE AVRUPA TURUM :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
16
Favori
21.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araci bir sene boyunca avrupa da tutabilirsin yasal olarak hicbir sikinti yok. Ayrica hangi avrupa ulkesinde ikamet edeceksen o ulkeye vergi filan odemiyorsun. Ama eger 1 seneden fazla kalmasini istiyorsan o zaman vergi odemek zorundasin. Diyelim ben almanya da ikamet edecegim. %20 alman vergisini odeyip, istedigim kadar almanyada arabayi tutabilirim.

serce: benim demek istedigim de buna benzer. Bazi insanlar icin 77 bin cok buyuk paradir. Ama ben bazi insanlar taniyorum bir gecede 77 bin dolar harciyorlar. milyar dolarlarla oynayan insanlar. yani burada emlak sirketinde calistim bir tane turk geldi tanesi bir milyon dolardan 3 tane ev aldi. bende tanesinden yuzde 3 komisyon aldim. yani cevren varsa isini biliyorsan her yerde para kazanabilirsin.

iphone olayinada gelince, benim icin paranin buyugu kucugu yoktur. Ekonomi okuyoruz sonucta. Proflarin ogrettigi sey: 1 penny, 1 penny dir :)

yeri gelir 100 liralik urun satarim 10 lira kar ederim, yeri gelir baska birsey satarim. benim isim satmak bu kadar basit :)

mesela gecen kis 40 tane iphone 4s getirdim 681 dolardan tanesini 850 dolardan sattim, ettigim kar 4000-5000 dolar simdi ben cls ye biniyorum diye, bu paraya burun mu kivirayim hem de bu yasta?

tas atipta kolum yorulmuyor ki aliyorum getiriyorum satiyorum benim sevdigim hosuma giden seyler bunlar...

daha baska para kazandigim seylerde var isterseniz anlatabilirim. mesela basbakanlik koruma daire mudurlugundeki yaklasik 100 yakin korumanin her turlu elektronik ihtiyaclarini ben tedarik ederim.

bir bomba daha vereyim herkesten once basbakan eylul 19-29 arasi new york ve washington dc ye gelecek. maryland de cami temel atma toreni var onun temelini atacak. mesela bunlari haberlerde su an goremezsiniz ama ben 2 hafta oncesinden haber alabiliyorum....

ogrencileri not ortalamalari ne olursa olsun iyi universitelere bir tane egitim danismani sayesinde 3.000-4.000 dolar karsiliginda sokuyorum. ogrenci basina 1.000 dolar aliyorum bugune kadar 13-14 tane ogrenci gondermisimdir egitim danismanina... daha neler neler.... beyler.... haa benim kucuklukten beri ticari zekam vardi ama amerikada acildim. burada amerikan ticaretini ogrendim ve iyi kotu elimden geldigince birseyler yapmaya calisiyorum.

bir tane arkadasim var pizzaci da calisiyordu. 3 gun filan ama cok yoruluyordu sabahtan aksama kadar ayda 1.000 dolar filan aliyordu. ben bir senede ondan fazla para kazaniyordum hem de yorulmadan...

• quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

@19can84

Araci bir sene boyunca avrupa da tutabilirsin yasal olarak hicbir sikinti yok. Ayrica hangi avrupa ulkesinde ikamet edeceksen o ulkeye vergi filan odemiyorsun. Ama eger 1 seneden fazla kalmasini istiyorsan o zaman vergi odemek zorundasin. Diyelim ben almanya da ikamet edecegim. %20 alman vergisini odeyip, istedigim kadar almanyada arabayi tutabilirim.

serce: benim demek istedigim de buna benzer. Bazi insanlar icin 77 bin cok buyuk paradir. Ama ben bazi insanlar taniyorum bir gecede 77 bin dolar harciyorlar. milyar dolarlarla oynayan insanlar. yani burada emlak sirketinde calistim bir tane turk geldi tanesi bir milyon dolardan 3 tane ev aldi. bende tanesinden yuzde 3 komisyon aldim. yani cevren varsa isini biliyorsan her yerde para kazanabilirsin.

iphone olayinada gelince, benim icin paranin buyugu kucugu yoktur. Ekonomi okuyoruz sonucta. Proflarin ogrettigi sey: 1 penny, 1 penny dir :)

yeri gelir 100 liralik urun satarim 10 lira kar ederim, yeri gelir baska birsey satarim. benim isim satmak bu kadar basit :)

mesela gecen kis 40 tane iphone 4s getirdim 681 dolardan tanesini 850 dolardan sattim, ettigim kar 4000-5000 dolar simdi ben cls ye biniyorum diye, bu paraya burun mu kivirayim hem de bu yasta?

tas atipta kolum yorulmuyor ki aliyorum getiriyorum satiyorum benim sevdigim hosuma giden seyler bunlar...

daha baska para kazandigim seylerde var isterseniz anlatabilirim. mesela basbakanlik koruma daire mudurlugundeki yaklasik 100 yakin korumanin her turlu elektronik ihtiyaclarini ben tedarik ederim.

bir bomba daha vereyim herkesten once basbakan eylul 19-29 arasi new york ve washington dc ye gelecek. maryland de cami temel atma toreni var onun temelini atacak. mesela bunlari haberlerde su an goremezsiniz ama ben 2 hafta oncesinden haber alabiliyorum....

ogrencileri not ortalamalari ne olursa olsun iyi universitelere bir tane egitim danismani sayesinde 3.000-4.000 dolar karsiliginda sokuyorum. ogrenci basina 1.000 dolar aliyorum bugune kadar 13-14 tane ogrenci gondermisimdir egitim danismanina... daha neler neler.... beyler.... haa benim kucuklukten beri ticari zekam vardi ama amerikada acildim. burada amerikan ticaretini ogrendim ve iyi kotu elimden geldigince birseyler yapmaya calisiyorum.

bir tane arkadasim var pizzaci da calisiyordu. 3 gun filan ama cok yoruluyordu sabahtan aksama kadar ayda 1.000 dolar filan aliyordu. ben bir senede ondan fazla para kazaniyordum hem de yorulmadan...

allah daha çok versin de, yazdıklarından edindiğim izlenim; evlat olsan sevilmezsin...hayırlı sürüşler...

izlenimlerini sadece araba ve tatil yörelerini anlatmakla sınırlı tutma..her konuda detaylı izlenimlerini bekliyoruz.

• @superegoid

niye oyle dedin haci
  • konuyu hortlatmak gibi olmasin ama Ray Donovan da ayni araci kullaniyor.Karizmatik bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun, çok şanslısınız çok
  • Masallah hocam hayirli olsun.

Kiskanmadim ama inanin cok imrendim.Amerikadaki hayatla buradaki hayatin alakasi yok.

Neyse biz de afrika ulkelerine bakip halimize sukredelim

• hocam hiç yanladın mı?

• hani türkiyeye gelişmekle olan ülke deyip saçmalarlar ya.

işte bu konu ne kadar geri kaldığımızın yegane göstergesi.
  • Valla hocam çok kıskandım ama adına da bir o kadar sevindim.
    Valla şu Crytek'e iş başvurusunda bulunucam artık
  • İlk resimdeki sağ kenarı kırmızı plaka geçici plaka mı oluyor ? Çünkü bu yaz 3-4 tane gördüm bu şekilde hangi ülkeye ait bulamadım

• biz burda 316i ye 78 bin dolar veriyoruz adamlar cls55 alıyor bu ülke talihsizliktir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

bu ülke talihsizliktir...

beterin beteri var diyeceğim ama yok arkadaş gerçekten büyük talihsizlik...
    ülkenin batısında alım gücü senin minumum 3 katın, ülkenin doğusunda benzin senden 50 kat daha ucuz.
  • HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN .
  • adam bin tane fotoğraf atmış hala inandırıcı gelmedi diyo evine gelip bi tur alsın mı napsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

şu 77bin dolar işi aklımdan çıkmıyor yemin ederim 2 gündür düşünüyorum.

insanlar gavurland da 70bin dolara uzay mekiği alıyor. biz neyin mücadelesini yapıyoruz anlamıyorum kendimi o.coçuğu üvey evlat gibi hisseediyorum.

mesela şu araba 2. el cls 350

148.000 euro yani 340 milyar yani 190.000 dolar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-tam-dolu-4-matic-cls-83646107/detay

adam bunun sıfırını, full oğlu fullunu, cls 550 olanını,kaskolusunu 77bin dolara alıyor.
    yurtdışında yaşasam bunlara bineceğim düşüncesi beni farklı dünyalara sevk ediyor...

Aynen oyle biz daha zenginiz bence

• Şunu bilen birisi açıklayabilir mi lütfen, bizden sömürülen o paraları hükümetimiz mi alıyor (vergi); yoksa örneğin mercedes mi türkiye'de satacağı arabanın fiyatını böyle yüksek tutuyor?
  • daha gelmedi mi kendinden çok hükümeti düşünen biri..çıkıp desin "ama vergi yüksek olmazsa yollarda çok araba olur trafik sıkışır" diyen..

ya da "türkiye de bu fiyat olsa herkes bu arabayı alır cari açık büyür" diyen..

varoş ak ekonomistler.
  • Daha dün haberi vardı erdoğan'a süper lüks helikpter alınmış, içi deri döşeme bonyosu bile var özel güvenlikli vs. Bu adamın zaten uçakları yok mu, ülkenin ordusunun helikopterleri emrine amade değil mi? Ne bu açlık? Bu zat yakın zamanda porsche'ye binmeyin fiat' a binin dememişlermiydi? Senin yaptığın ne diye sormazlar mı adama? Milletin parasıyla kebap yap, millet sefil yaşasın. Bunlar değil bunlara hala oy verenler sorun bu ülkede.

http://haber.gazetevatan.com/erdogana-ultra-luks-skorsky/563088/1/gundem

2013 CLS 550 ALDIM.... ISTE BOL RESIMLER VE AVRUPA TURUM :)

Merak etmeyin biliyorum dh yönetimi -hemencecik- kaldırır bu yorumumu..... Gören görsün bari...

• doğan slx satıyomuşun almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.