Şimdi Ara

2013 CLS 550 ALDIM.... ISTE BOL RESIMLER VE AVRUPA TURUM :) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
16
Favori
21.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kombinasyon süper

formula 1 direksiyonunu andırıyor
  • Kendim gitmediğim halde çok sevindim, mutlu oldum. Tekrar bu tür bir tatil yaparsanız daha fazla resim eşliğinde bir konu açın lütfen.

Paylaşım için çok teşekkür.
  • olurmu o vergileri vermemiz lazım,o vergiler olmazsa sonra suriyeli teröristlere silahları,roketatarları,bombaları nasıl vericez
  • Hayırlı olsun.Arabanın özellikleri fenaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be konunun açıldığı ilk zmanı hatırlıyorum

Bu arabaylada ne gidilir be kardeşim Yol hiç sıkmaz bende böyle bir araba olsa Dünya yı gezerim ciddiyim
  • Fotoğrafları ve verilen parayı görüp ülkeye göre kıyaslayınca içinde bi ürperti oluştu.
  • Cok iyi ya... biz de Fiat Bravo mu alsak yoksa simdilik 307 mi alsak diye düşünüyoruz. Bunu soyleyenlere hep kizarim ama galiba yanlis ulkede yasiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuçta bir AFRİKA nın örnek gençleri değilmiyiz siz ona bakın mersedes bizim neyimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

/>

• Arkadaslar cevaplariniz icin cok sagolun.... Arac su an tam olarak 50.000 km de... alali 1 sene oldu. agustos 15 te almistim 1 sene 2 ay olmus.... tam 50 bin km yapmisim.... her ani her km si benim icin bir zevk....

Su ana kadar arac hicbir ariza yapmadi... Arabanin ECU yusunu modifiye firmasina gonderdim 234 km hiz limiti ni actirmak ve modlamak icin... basit birsey turkiye de chip tuning gibi birsey..

Arac su an 500 beygir, tekerlere akarilan guc 450 bg filan... bugune kadar gordugum en son hiz 186 mph yani 297 km filan... aracin jant ve lastik garantisi var. Eger yollardan dolayi civi batar yada herhangi bir sebepten dolayi lastik patlar yada jantlar yamulursa cukurlardan dolayi. Mercedes Benz bedavaya yapiyor....

Bugune kadar 3 tane yeni lastik taktilar Continental ContiSport 5P tanesi 500 dolar.

yaklasik 3 kere jantlar yamuldu jantlardan dolayi bunlari duzelttiler...

jant duzeltmenin bedeli de yaklasik tanesi 200$

toplam 2100$ yakin para harcadi Mercedes Benz benim araba icin....

Ayrica aracim serviste oldugu zamanlar da kiralik C 300, C250 verdi....

Bunlarin hepsi sirf aracin 4 sene 80.000 km garantisi oldugu icin yapildi...

Servise gittiginizde aracimin lastigine civi girmis patlak dediginizde hicbir zorluk cikarmadan,

Sirf musteri memnuniyeti icin hemen hallettiler....

Inanin her sabahi iple cekiyorum aracimla bi yerden bi yere gitmek icin...

bugune kadar ortalama 90 km hizla maksimum 960 km gittim bir depoyla....

kismet olursa bundan sonra sifir 2014 yada 2015 S 550 4 matik alacagim... full opsiyonlu... ve bu sefer Turkiye`ye getirecegim yaz tatilimi tr de gecirecegim kismet bakalim,.....

Kirmizi plaka Almanya`nin vermis oldugu gecici plaka...

• quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

Ayrica aracim serviste oldugu zamanlar da kiralik C 300, C250 verdi....

Bunlarin hepsi sirf aracin 4 sene 80.000 km garantisi oldugu icin yapildi...

Servise gittiginizde aracimin lastigine civi girmis patlak dediginizde hicbir zorluk cikarmadan,

Sirf musteri memnuniyeti icin hemen hallettiler....

Inanin her sabahi iple cekiyorum aracimla bi yerden bi yere gitmek icin...

kismet olursa bundan sonra sifir 2014 yada 2015 S 550 4 matik alacagim... full opsiyonlu...

Beni vuran kısımlar

Askerlikten soğutma gibi, yaşadığın ülkedeki vergilerden soğutma cezası da olsa bari. Çünkü bayağı soğuyorum böyle şeyleri görünce

• FAZLIKAZAK kullanıcısına yanıt
    Hocam alacağın S serisinde magic body control de olsun da binemesek bile nasıl bir şeymiş yorumlarını okuyalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kazasız binmeyi nasip etsin.

İmkanı olan ve bu imkanını kullanan sizin gibi kişileri tebrik ediyorum. Çoğumuz görmüştür durumu çok iyi olup da bunu kullanmayan, zevksiz bir yaşam süren kişileri.

İkinci elde ne kadara gidecek araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Ben de geçen gün 30 liralık benzinle kaç km yapacağımı hesaplıyordum, bu başlığı görünce kendime geldim Hayırlı olsun.

30 TL mi Nasıl bitirceksiniz o kadar yakıtı hocam.

Ben 20 nin üzerine çıkamadım baya bi zamandır
  • grey-after marketçilerin taktiği bu mu? amerikan mercedeslerini avrupadan alıp, daha amerikaya gitmeden yurda getirmek, artık uçakla,gemiyle orası onların bileceği iş ...
  • 78.000 $
  • Allah kazasız binmeyi nasip etsin.Güle güle kullanın diğer yorumlarada aldırış etmeyin hocam illaki çekemeyenler olacak
  • Chuckly kullanıcısına yanıt
    abi 77 in dolar 154 bin tl yapıyor en pahalı passat cc ise 152 bin tl 2 bin tl daha ucuz alıyoruz şimdi vwciler gelcek katledicek burayı yapma böyle. @Chuckly
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

abi 77 in dolar 154 bin tl yapıyor en pahalı passat cc ise 152 bin tl 2 bin tl daha ucuz alıyoruz şimdi vwciler gelcek katledicek burayı yapma böyle. @Chuckly

Ben o yorumu yazdığımda daha ucuzdu passatlar
  • Chuckly kullanıcısına yanıt
    o zaman abi ekstra yıkarla seni hesabı kapat git bence @Chuckly
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.