Şimdi Ara

2013 CLS 550 ALDIM.... ISTE BOL RESIMLER VE AVRUPA TURUM :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
16
Favori
21.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

Yapma yav Çarşamba günü hazırlık muafiyet sınavım var peki money talks olsa

Kardeşim o nasıl bir alıntıdır ya, ben yazmışım gibi olmuş Evet doğrusu odur. Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım, sormak istediğin varsa pm ile sorabilirsin.
  • Orijinalden alıntı: bediboy

Yapma yav Çarşamba günü hazırlık muafiyet sınavım var peki money talks olsa

yav money talks diyince de adamın aklına başka şeyler gelir :D
  • Araciniz Hayirli olsun..

2013 CLS 550 ALDIM.... ISTE BOL RESIMLER VE AVRUPA TURUM :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

quote:

Talking money diyesi geliyor insanın. Neyse emeğinize sağlık.

Talking money nedir abi

İşte para konuşuyor gibisinden olmuyor mu

Ah be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sercey35

quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

sercey35

Sercey35 tamam tamam sana da bi tur attiricam

puhahahahaha

Yok Fazlı cım hiç gereği yok. Düşünmen yeter. Bir şey soracağım başından beri, çekiniyorum. Ama artık arkadaşlığı ilerlettik kızmazsın herhalde. Tahminim 77.000 doları hem üniversite okuyup hem çalışarak kazanmamışsındır. Baban ne iş yapıyor. Zira meslek seçimim konusunda şüphelerim oldu. Bir de nacizane tavsiyem başlığı "Bakıııın bobam bona mörsödös aldı. Hem de 2013 cölösö böşşüzelli" şeklinde değiştir. Elimden geldiğince senin telaffuz edeceğin şekilde yazmaya çalıştım. (Kahkaha yok. Hafif gülümseme)

konuda en cok bu arakdasın yorumları ilgimi çekti.
    Arkadaşın babası İnşaat beton boru sanayi bilmem ne işinde.

bkz :http://www.me-ka.com.tr/

FAZLI sende kendi paranla almışsın gibi hava atmasan daha cok saygı görürdün. 1988 doğumlusun, facebookda gördüğüm kadarıyla 2011 yılından beri calısıyorsun (artık ne iş yapıyorsan). 1 yılda nasıl böyle bir araç alabildin ? iş yerinde ne iş yapıyorsun ? Cocoymuş mokoymuş geç o muhabbetleri.
    Babam aldı de geç, bunda ne var ?

edit : arkadaşın bir mesajını gördüm görgüsüzlükle ilgili

Bu ne gorgusuzluktur yaa.... Hakikaten ayip be kardesim... bizim de altimizda cl 55 amg, Audi S5, E 350 ler var... ama biz gelipte burada havasini atmiyoruz... Bende simdi topic mi acayim yani Babam gecen hafta buradan 2 tane E 350 siparis etti... Yani gecen sene yolladigim G 450 yi mi yazayim... Yada sene sonunda sls amg almayi dusunuyorum onu mu yazayim.... Ayip ya gercekten ayip.... Ne kadar da gorgusuzlukmus ya.... Arkadaslar birakin yaa.... Biz drag yapiyoruz Maryland International Speedway de.... burada gorgusuzluk yapmiyoruz. oyle lambolar, ferrariler degil gercek drag araclariyla.... Burada insanlar ayip gozuyle bakiyor boyle seylere araban varsa binersin sessizce gidersin, bu ne be... bide yok x6m diyor sanki araba gibi... kardes biz burada S class in limuzinlerine biniyoruz sen orada ancak ruyanda gorursun....

bmw x6 konusuna yazmış. görgüsüzlüğe laf atmış ama âlasını yapıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rh+ -- 16 Eylül 2012; 17:42:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

bir şeyi gerçekten merak ediyorum eğer durum böyleyse neden komisyonculuk yapıyorsunuz

Doyumsuzluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

bir şeyi gerçekten merak ediyorum eğer durum böyleyse neden komisyonculuk yapıyorsunuz

Doyumsuzluk

hocam yanlış anladınız o tip komisyonculuk değil arkadaşın i phone mac getiriyor amerikadan komisyonla

$100-200 için öyle zengin birinin getireceğini sanmam babasına dese baba hesaba $1000 at babası direk atar mesela
  • Adamı yine yerden yere vurmuşsunuz. Amerika da burssuz öğrenim gören biri için cls almak çokta zor olmamalı.Hemen fake damgası vurmayın.
    Bazı şeylerle ilgili pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 16 Eylül 2012; 17:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Hayırlı olsun kardeşim , kazasız belasız inşallah.

30-35 ülkeyi işim icabı gezip , 2 yıl ingilterede master deneyimimden sonra sana bu forum başlığındaki tepkilerinin sebebinin temelini açıklamaya çalışayım.

Türkü , İran , Irak , Arabistan , Suriye , Fas , Hindistan , kısaca arap kökenli insanlar diyelim ama hepsini işin içine katmıyalım , forumdaki istisna arkadaşlarıda.

Dedikodu , kıskançlık , içten pazarlılık , çalışmadan kazanma hırsı , doymak bilmemek , bu toplumlara has birşey

İngilterede 2 yıl ne arabam vardı , ne lüks yaşantım. Sinir stres yoktu çünkü dedikodu ve içten pazarlıklı arkadaş grubum ve çevrem yoktu.

Memlekete geldik , q7sinden tutta bmw aracına kadar oldu. sinir stres eksik olmadı.

Herkez kendi işine bakmadıkça yada yoluna memleketimizden hiçbirşey olmaz.

1. Saydıklarına Arap kökenli diyorsun, bu nasıl okumuşluk? Bir daha düşün bakalım saydıklarından hangileri Arap kökenli.

2. Saydıklarını ülke olarak ele alıyorsan hiçbiri monolitik bir topluma sahip değil; farklı etnik gruplar, farklı topluluklar, farklı ideolojilerin takipçileri, farklı dinlerin inananları ve binbir türlü farklı yaşam tarzını barındırıyor bu ülkeler. (Bu ülkelerin bazılarının yöneticileri ülkelerini tektipleştirmeye çalışıyor olabilir, o ayrı.) Hepsini birden nasıl böyle kolaylıkla genelledin de bir de dedikoducu, kıskanç, bilmem ne diye analizini yaptın?

3. Ben bir Türk olarak beni böyle genellemenden alındım ve acaba bana karşı nefreti olan biri misin merak ettim: Sen kimsin? Kökenin ne?

4. Biz bu ülkede Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez olarak hep beraber yaşamaya devam edeceğiz, sana layık olmayabiliriz. Dilerim İngiltere'ye gidip o güzel yaşantına devam edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boz Yele -- 16 Eylül 2012; 17:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rh+

quote:

quote:

sercey35

puhahahahaha

Yok Fazlı cım hiç gereği yok. Düşünmen yeter. Bir şey soracağım başından beri, çekiniyorum. Ama artık arkadaşlığı ilerlettik kızmazsın herhalde. Tahminim 77.000 doları hem üniversite okuyup hem çalışarak kazanmamışsındır. Baban ne iş yapıyor. Zira meslek seçimim konusunda şüphelerim oldu. Bir de nacizane tavsiyem başlığı "Bakıııın bobam bona mörsödös aldı. Hem de 2013 cölösö böşşüzelli" şeklinde değiştir. Elimden geldiğince senin telaffuz edeceğin şekilde yazmaya çalıştım. (Kahkaha yok. Hafif gülümseme)

FAZLI sende kendi paranla almışsın gibi hava atmasan daha cok saygı görürdün. 1988 doğumlusun, facebookda gördüğüm kadarıyla 2011 yılından beri calısıyorsun (artık ne iş yapıyorsan). 1 yılda nasıl böyle bir araç alabildin ? iş yerinde ne iş yapıyorsun ? Cocoymuş mokoymuş geç o muhabbetleri.

Bu ne gorgusuzluktur yaa.... Hakikaten ayip be kardesim... bizim de altimizda cl 55 amg, Audi S5, E 350 ler var... ama biz gelipte burada havasini atmiyoruz... Bende simdi topic mi acayim yani Babam gecen hafta buradan 2 tane E 350 siparis etti... Yani gecen sene yolladigim G 450 yi mi yazayim... Yada sene sonunda sls amg almayi dusunuyorum onu mu yazayim.... Ayip ya gercekten ayip.... Ne kadar da gorgusuzlukmus ya.... Arkadaslar birakin yaa.... Biz drag yapiyoruz Maryland International Speedway de.... burada gorgusuzluk yapmiyoruz. oyle lambolar, ferrariler degil gercek drag araclariyla.... Burada insanlar ayip gozuyle bakiyor boyle seylere araban varsa binersin sessizce gidersin, bu ne be... bide yok x6m diyor sanki araba gibi... kardes biz burada S class in limuzinlerine biniyoruz sen orada ancak ruyanda gorursun....

Oha

Bu yazdıkların gerçek mi gardaş? Sen nasıl bir zenginsin öyle ya, yazdıkların gerçekse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rh+

quote:

quote:

sercey35

puhahahahaha

Oha

Bu yazdıkların gerçek mi gardaş? Sen nasıl bir zenginsin öyle ya, yazdıkların gerçekse

yok kardeş amerikadan komisyonla iphone getiriyor ikinci el öyle zengin değil

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

quote:

Talking money diyesi geliyor insanın. Neyse emeğinize sağlık.

Talking money nedir abi

İşte para konuşuyor gibisinden olmuyor mu

Ah be hocam

Ben bir ingilizce katiliyim Allah benim belamı versin

• Neyse üzmeyelim birbirimizi. Ortada buluşmamız zor. Ben anlatsam fakir fukara edebiyatı dersin. Sen anlatınca görgüsüz zengin derim. Bakış açılarımız farklı. Refleks olarak sen bu arabaya bakınca ısıtmalı koltuklar, 5500 motor aklına gelir. Benim refleksimde 77.000 doları TL ye çevirip bir kişinin kaç yıllık maaşı, kaç emekli ikramiyesi hesabı yapmak oluyor. Kızmayalım birbirimize. Yetiştiğimiz çevre, hayat şartları, bulunduğumuz ortamla ilgili bir durum. Sen burada sadece bir araba paylaşmıyorsun. Tatil resimlerini, gittiğin yerleri paylaşıyorsun. Kısaca zenginliğini paylaşıyorsun. Sen de bir sene önce üniversite öğrencisiydin ben de yıllar önce üniversite öğrencisiydim. İster istemez kıyaslıyorum. Liseden kısa bir durum paylaşayım. Tenefüste kimisi kantine iner kimisi sınıfta otururdu. Kantine inen yemeğini orada yer sınıfta da ne yediğini paylaşmazdı. Sınıfta oturan da kantine gidene ne yediğini sormaz merak da etmezdi. Herşeyin bir yeri var. Fazlıcım, güzel kardeşim bundan bir ders çıkarmanı isterim. Sen şanslı azınlıktasın. Biz şanssız çoğunluğuz. Bu ne senin, ne de benim suçum. Ama ben durumu kabullenip sınıfta oturmasını biliyorsam sen de yemeğini kantinde ye.

• quote:

Ama ben durumu kabullenip sınıfta oturmasını biliyorsam sen de yemeğini kantinde ye.

sözün bittiği yer.
  • Bimmerpost sitesinde harika tatil konuları oluyor. Aynı bu konudaki gibi aracını fabrikadan teslim alıp ilk 5-10 bin km lik Avrupa tatillerini paylaşıyor insanlar. Okumak oldukça keyifli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aracin cok guzelde asil Nikki beach e gitmissin,iste asil rafine kalite budur,seni tebrik ettim nikki beach olayin bittigi yerdir... Hele david dee caliyorsa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porsche 911 almayi dusundunuz mu? Bu araci neden elediniz acaba? Sizin gibi genc birine bu tarz bir aracin daha cok yakisacagini dusundugum icin soruyorum yanlis anlamayin.
  • Şu aracın satıldığı paraya bak .

Tr bu fiyata imkansız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Böyle hayatın ızdırabını... :P

Ama ne olursa olsun canım Türkiye mi hiç biryere değişmem....

Ben hemen ibiza ve amsterdam ile bir değiş tokuş yapabilirim. Dayım avusturalyadan geldi zaten, 3 gündür soru yağmuruna tuttum, adama gına geldi anlatmaktan. Son sorduğum soru, yağmur yıl içinde ne kadar yağıyor ve herhangibir alt geçitte boğulma ihtimali var mı dedim. O ne demek lan öyle dedi. Okyanusun yanındayız devamlı yağar bir yerde de su kalmaz, tır genişliğinde boru koyuyorlar dedi. 3 senede 30 defa kornaya bastıysam adam değilim dedi. Daha neler neler, sıyırdım kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Siz bakmayın bazı forumdaşlara, hayırlı olsun güzel aracınız, kendim valla seviniyorum birisi yeni araç alınca. Bu Amerikan Pazırana hayranlık duymak elde değil, Alman üreticilerini bile dize getirip ucuza araç alma imkanı var

Amerika'da zaten ucuza satıyorlar, Bir de Avrupa teslim olunca %7 daha indirim yapıyorlarmış.

Arabayı bu şekilde Amerika'dan alıp Avrupa'da trafiğe tescil ettirilmesine ne engel olabilir acaba?

Ayrıca üstüne benzinine kadar veriyorlar.

What's Included
    7% discount on total vehicle MSRP on eligible models
    One night hotel accommodation in one of 14 luxurious hotels
    MBUSA personal travel concierge service for hotel and airline reservations
    Two taxi vouchers for use within Stuttgart
    Breakfast or lunch at the Sindelfingen Delivery Center restaurant
    Sindelfingen Factory Tour
    Two tickets to Mercedes-Benz Museum
    Full tank of fuel
    Fifteen (15) days of European road insurance
    Vehicle destination and delivery charge waived
    Conveyance from 10 European drop-off points to port of shipment
    Marine Insurance
    Return shipment to U.S. port
    Customs duty and clearance
    European and U.S. Wharf and handling fees
    Mercedes-Benz Vehicle Preparation Center processing
    Transportation to the selected U.S. Dealer

http://www.mbusa.com/mercedes/european_delivery_program/what_is_included

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.