Şimdi Ara

2013 CLS 550 ALDIM.... ISTE BOL RESIMLER VE AVRUPA TURUM :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
16
Favori
21.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu açmamak olur mu arkadaşlar. Adam ferrari alıyor İstanbul da biniyor. Elbette onun lüksünü takip etmekte görevimiz ama konu açmayınca bilemiyoruz. Bence bu ferrari alan arkadaşın kusuru. Halbuki getirip gözümüze sokması lazım. Ferrari için bir konu da yetmez her donanımı için yeni konu açmalı. Fiesta konusu açan arkadaşları ben de kınıyorum. CLS 550 konusunun altında fiesta konusu akıl alır gibi değil. Yanlış anlamayın arkadaşlar ben de sizdenim. 1000-1500 liralık sistem kurdum onu da imzamda belirttim. Sizin kadar olmasa da elbette benim bu lüksümün de takipçileri vardır. Sonuçta 350.000 liralık arabayla 30.000 liralık araba aynı şey sizin gözünüzde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Hayirlisi olsun arkadasim. Fake olmadigin, daha evvel koydugun Mercedes fotolarindan belliydi. Bilmeyenler talihsiz aciklamalarda bulunmuslar. Tabi onlara da hak vermek lazim, malesef forumda fake cok. Bu tarz bir konu acip arkasindan hic cevap gelmeyince insanlar fake diyebiliyorlar. Daha dun, hic ummadigim birisi de fake cikti ya, neyse.

Tekrardan hayirlisi olsun.

hocam sizcede cls 550 alabilecek birinin komisyon karşılığı i phone vs getirmesi mantıklı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercey35

Konu açmamak olur mu arkadaşlar. Adam ferrari alıyor İstanbul da biniyor. Elbette onun lüksünü takip etmekte görevimiz ama konu açmayınca bilemiyoruz. Bence bu ferrari alan arkadaşın kusuru. Halbuki getirip gözümüze sokması lazım. Ferrari için bir konu da yetmez her donanımı için yeni konu açmalı. Fiesta konusu açan arkadaşları ben de kınıyorum. CLS 550 konusunun altında fiesta konusu akıl alır gibi değil. Yanlış anlamayın arkadaşlar ben de sizdenim. 1000-1500 liralık sistem kurdum onu da imzamda belirttim. Sizin kadar olmasa da elbette benim bu lüksümün de takipçileri vardır. Sonuçta 350.000 liralık arabayla 30.000 liralık araba aynı şey sizin gözünüzde.

30 bin lik arabayla 350 bin lik araba benim olmadığı sürece benim gözümde aynıdır. İkisinin sahibine de güle güle binmelerini dilerim.

Dostum yanlış anlama diyeceğim ama dilediğin kadar anlayabilirsin. Seninki bariz kıskançlık. Senin hayal bile edemediğin arabaya başkasının binmesi, zoruna gidenlerdensin.

• ALAK_ kardeşim elbette kıskandım. Kıskanmayayım da arkadaşın 77.000 doları boşa mı gitsin. Sen kıskanmazsan, ben kıskanmazsam o kadar işi arasında Fazlı arkadaşımızın açtığı konu boşa gider. Fazlı yı üzersin başka bir şey olmaz. Bir an önce sende kıskanmaya başla bence. Tatil fotolarını da ekledi zaten tam oldu.
  • değirmenin suyu nereden geliyor ya fazlı, amerikaya yüksek lisansa gittin nereden geldi bu paralar? sen burslu okumuyor muydun ya?
  • yok ya ne bursu... burs almak kolay degil burada genelde amerikan vatandaslarina veriyorlar... Arkadaslar bende bunu anlamiyorum. Mbworld, benzworld gibi forum sitelerinde takiliyorum. Cls 550 aldim diyen onlarca insan var. Kimisinin 8. mercedesi.... Kimisi 15. kere avrupa teslim programi yapmis. Simdi bir kisi bile cikipta seni kiskandim, gorgusuz arabani burada bizimle paylasiyorsun demiyor. Forumlarin amaci zaten bu, insanlar sahip olduklari seyleri birbirleriyle paylasiyorlar. Simdi sokakta, caddede yeni birsey aldiginizda arkadaslariniza paylasmiyor musunuz? Insanlar size gorgusuz mu diyorlar? Ben burada hava atmaktan cok, boyle birsey yapip mutlulugumu sizinle paylasmak istedim. Kacinizin bu program dan haberi vardi? ama artik oldu, yarin birgun Allah sizede nasip eder, siz de aaa boyle birsey vardi, bizde mi yapsak dersiniz. Ben sanki dunyaya CLS ile mi geldim.

St. Tropez Nikki Beach e gittigimde 8 tane lambo, 12 tane ferrari yan yana dizilmis sekilde gordum. Ben simdi su gorgusuzlere bak arabalarini gozumuze sokuyorlar mi dedim. Kendimi cok gariban fakir gibi hissettim sahsen.

• Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin

güle güle iyi günlerde kullanın

Bazen kendime soruyorum Avrupa da yaşamak gibi bir imkanım varken

Neden Türkiye diye ama bir türlü cevabını bulamıyorum

Duygusal sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

yok ya ne bursu... burs almak kolay degil burada genelde amerikan vatandaslarina veriyorlar... Arkadaslar bende bunu anlamiyorum. Mbworld, benzworld gibi forum sitelerinde takiliyorum. Cls 550 aldim diyen onlarca insan var. Kimisinin 8. mercedesi.... Kimisi 15. kere avrupa teslim programi yapmis. Simdi bir kisi bile cikipta seni kiskandim, gorgusuz arabani burada bizimle paylasiyorsun demiyor. Forumlarin amaci zaten bu, insanlar sahip olduklari seyleri birbirleriyle paylasiyorlar. Simdi sokakta, caddede yeni birsey aldiginizda arkadaslariniza paylasmiyor musunuz? Insanlar size gorgusuz mu diyorlar? Ben burada hava atmaktan cok, boyle birsey yapip mutlulugumu sizinle paylasmak istedim. Kacinizin bu program dan haberi vardi? ama artik oldu, yarin birgun Allah sizede nasip eder, siz de aaa boyle birsey vardi, bizde mi yapsak dersiniz. Ben sanki dunyaya CLS ile mi geldim.

St. Tropez Nikki Beach e gittigimde 8 tane lambo, 12 tane ferrari yan yana dizilmis sekilde gordum. Ben simdi su gorgusuzlere bak arabalarini gozumuze sokuyorlar mi dedim. Kendimi cok gariban fakir gibi hissettim sahsen.

Amerika'da hangi universite acaba? Bir konuda yardima ihtiyacim var da...

• George Mason Universitesinde Ekonomi 4. siniftayim. Yardimci olabilirim eger sormak istedigin birsey varsa
  • forumda hyundai accent alınca konu açana bir şey yok , cls açan hava atıyor , ne alaka ikisi de yeni aracı paylasıyorlar
  • quote:

yok ya ne bursu... burs almak kolay degil burada genelde amerikan vatandaslarina veriyorlar... Arkadaslar bende bunu anlamiyorum. Mbworld, benzworld gibi forum sitelerinde takiliyorum. Cls 550 aldim diyen onlarca insan var. Kimisinin 8. mercedesi.... Kimisi 15. kere avrupa teslim programi yapmis. Simdi bir kisi bile cikipta seni kiskandim, gorgusuz arabani burada bizimle paylasiyorsun demiyor. Forumlarin amaci zaten bu, insanlar sahip olduklari seyleri birbirleriyle paylasiyorlar. Simdi sokakta, caddede yeni birsey aldiginizda arkadaslariniza paylasmiyor musunuz? Insanlar size gorgusuz mu diyorlar? Ben burada hava atmaktan cok, boyle birsey yapip mutlulugumu sizinle paylasmak istedim. Kacinizin bu program dan haberi vardi? ama artik oldu, yarin birgun Allah sizede nasip eder, siz de aaa boyle birsey vardi, bizde mi yapsak dersiniz. Ben sanki dunyaya CLS ile mi geldim.

Hayırlı olsun kardeşim , kazasız belasız inşallah.

30-35 ülkeyi işim icabı gezip , 2 yıl ingilterede master deneyimimden sonra sana bu forum başlığındaki tepkilerinin sebebinin temelini açıklamaya çalışayım.

Türkü , İran , Irak , Arabistan , Suriye , Fas , Hindistan , kısaca arap kökenli insanlar diyelim ama hepsini işin içine katmıyalım , forumdaki istisna arkadaşlarıda.

Dedikodu , kıskançlık , içten pazarlılık , çalışmadan kazanma hırsı , doymak bilmemek , bu toplumlara has birşey

İngilterede 2 yıl ne arabam vardı , ne lüks yaşantım. Sinir stres yoktu çünkü dedikodu ve içten pazarlıklı arkadaş grubum ve çevrem yoktu.

Memlekete geldik , q7sinden tutta bmw aracına kadar oldu. sinir stres eksik olmadı.

Herkez kendi işine bakmadıkça yada yoluna memleketimizden hiçbirşey olmaz.

• quote:

Ben bu açıdan düşünmemiştim Fazlı kardeşim. Ne bileyim insanlar genelde facebooktan felan paylaşıyorlar böyle şeyleri. Arkadaş listesindekiler görebiliyor. Ama sen bizi de arkadaşın olarak görmüşsün, mutluluğunu paylaşmışsın çok sağol. Artık bende Fazlı diye bi arkadaşım var CLS 550 si var diye hava atabilirim.
    Ayrıca St. Tropez Nikki Beach te karşılaştığın durum çok korkunç. Keşke bir arkadaşın olarak o an yanında olabilseydim. Sonuçta kimsenin sana böyle bir şey hissettirmeye hakkı yok. Peki bu durum karşısında ne yaptın. Bir an gözümde canlandırıyorum. CLS 550 nin içindesin garibanlık ve fakirlik dayanılmayacak düzeyde. Neyse o korkunç anı tekrar yaşatmak istemem sana. Umarım böyle talihsiz bir olayla tekrar karşılaşmazsın.

• Maddi durumdan dolayi komisyon karsiligi iphone getirtmeye kalk sonrada 78 bin dolara araba al cok garip isler bunlar benim kafam almadi yinede hayirli olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

30-35 ülkeyi işim icabı gezip , 2 yıl ingilterede master deneyimimden sonra sana bu forum başlığındaki tepkilerinin sebebinin temelini açıklamaya çalışayım.

Türkü , İran , Irak , Arabistan , Suriye , Fas , Hindistan , kısaca arap kökenli insanlar diyelim ama hepsini işin içine katmıyalım , forumdaki istisna arkadaşlarıda.

Dedikodu , kıskançlık , içten pazarlılık , çalışmadan kazanma hırsı , doymak bilmemek , bu toplumlara has birşey

İngilterede 2 yıl ne arabam vardı , ne lüks yaşantım. Sinir stres yoktu çünkü dedikodu ve içten pazarlıklı arkadaş grubum ve çevrem yoktu.

Memlekete geldik , q7sinden tutta bmw aracına kadar oldu. sinir stres eksik olmadı.

Okan kardeşim bilgilendirme için çok sağol. Yaşadığım duygulara anlam veremiyordum. Sayende suçun bende olmadığını anladım. Bu hisler, yaşadığım coğrafya ve sahip olduğum genetik kökenle ilgiliymiş demek ki. Ayrıca yeni bir şey öğrendim. Türkler, Persler (İran) ve Hindular arap kökenliymiş meğersem. Biliyordum bu ülkede bize hep yanlış öğretiyorlar. Keşke bende Avrupa da master yapsaydım. 30-35 ülke gezip, İngiltere de master yaptıktan sonra böyle bir dünya görüşüne sahip olan kişiye hayranlığımı gizleyemiyorum.

• @ sercey35

Her mesajın laf sokma sanatına dayalı. Nedir bu kompleks?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

@ sercey35

Her mesajın laf sokma sanatına dayalı. Nedir bu kompleks?

Bilmem. Belki o da Arap kökenli Türk olmamla ilişkili bir durumdur. Ama senin ne yapmak istediğini biliyorum. Herkesi yıldırıp Fazlı ile tek başına arkadaş olmak istiyorsun. Yıllar sonra mecedesi olan (model farketmez) arkadaşım olmuş kolay vazgeçmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercey35

quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Okan kardeşim bilgilendirme için çok sağol. Yaşadığım duygulara anlam veremiyordum. Sayende suçun bende olmadığını anladım. Bu hisler, yaşadığım coğrafya ve sahip olduğum genetik kökenle ilgiliymiş demek ki. Ayrıca yeni bir şey öğrendim. Türkler, Persler (İran) ve Hindular arap kökenliymiş meğersem. Biliyordum bu ülkede bize hep yanlış öğretiyorlar. Keşke bende Avrupa da master yapsaydım. 30-35 ülke gezip, İngiltere de master yaptıktan sonra böyle bir dünya görüşüne sahip olan kişiye hayranlığımı gizleyemiyorum.

Sen kafa bulmaya devam et.

Ağzımdan üç ırk aynı kökenli diye birşey çıkmadı. Söylenmemişleride söylemek bizim topluma has , tabirinizce okuduklarını yorumlamak ( köşe yazarı , şair değilim , okuyup yorumlamak yerine direk yazılanları kavrayın)

Ayrıca dünya görüşüne sahip olduğumuda yazmadım bunlar benim görüşlerim.

Ha sizinde görüşleriniz varsa buyrun yazın , kimse kimseye yazma demiyor.

Malesef memleketin eğitim durumunu mükemmel gören bir yorumcuyla , polemiğe girmiyorum.

• Ben Arap kökenli değilim de gerisini bilmem. Arap kökenden kastın, Arap kültürünün toplumuza yüzyıllardır din vb. kisvesi altında empoze edilmesiyse; ben Arap kökenli degilim gerisini bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ağzımdan üç ırk aynı kökenli diye birşey çıkmadı." demişsiniz. Doğru ama cümleniz aynen şöyle: "Türkü , İran , Irak , Arabistan , Suriye , Fas , Hindistan , kısaca arap kökenli insanlar diyelim" Sanırım ben yanlış anladım.
    "okuyup yorumlamak yerine direk yazılanları kavrayın" Okuyup yorumlamayı tercih ederim.
    "Ayrıca dünya görüşüne sahip olduğumuda yazmadım bunlar benim görüşlerim."
    Dünya görüşü: halk arasındaki kullanımıyla edinilmiş bilgi, veya bir insanın hayat görüşü veya bir şeye erişmenin arkasındaki yöntem veya prensipler olarak da kullanılmaktadır. Buna aynı zamanda bu anlamda o kişinin hayat felsefesi de denilir. (kaynak wikipedi) Dünya görüşüne sahip değilseniz bir an önce edinmelisiniz.
    "Ha sizinde görüşleriniz varsa buyrun yazın , kimse kimseye yazma demiyor." Biraz kinayeli olsa da görüşlerimi ifade ettiğimi düşünüyorum.
    "Malesef memleketin eğitim durumunu mükemmel gören bir yorumcuyla , polemiğe girmiyorum." Ben de memleketin eğitim durumunu mükemmel görmüyorum. Ama sizle yaptığım fikir alışverişinden sonra İngiltere'nin eğitim durumu hakkında da şüphelerim oluştu.

• Almanyada 80.000 euro olan aracı siz nasıl 77.000$ a aldınız acaba
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.