Şimdi Ara

2013 CLS 550 ALDIM.... ISTE BOL RESIMLER VE AVRUPA TURUM :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
16
Favori
21.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ll Cpt Price ll

mercedes bayiisinde çalısan konu acıyor yeter ya

+1903 aradan 4 ay geçmiş bide
  • hayırlı sürüşler Allah kaza bela vermesin
  • Bu konudan sonra insanin Amerika'ya tasinasi geliyor.
  • beyler eleman fake bir konuda milyoner bir konuda doğan satıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_2293905/mpage_1/f_/key_//tm.htm#2293905 başka bir konuda amerikadan geliyorum diyip komisyonla mal satıyor http://forum.donanimhaber.com/m_49883471/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49883471 bazı konularda milyonerhttp://forum.donanimhaber.com/m_44158971/mpage_1/f_/key_//tm.htm

edit ayrıca 8 senedir öğrenci olduğunu söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 15 Eylül 2012; 17:19:40 >

• Bu da mı fake ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Bu da mı fake ?

tahminimce mercedeste çalışıyor amerikada yada bir yerlerden foto buldu

edit adı doğru ama kişi farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 14 Eylül 2012; 14:47:49 >
  • sanmıyorum fake olduğunu, ama fake olmadığını düşündüğümüz kimler kimler fake çıktı.
  • Fake ya da değil ne fark eder. Bize mi alıyor sanki aracı. Aldıysa hayırlı olsun, almadıysa da almayı nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Fake ya da değil ne fark eder. Bize mi alıyor sanki aracı. Aldıysa hayırlı olsun, almadıysa da almayı nasip etsin.

şimdi bu aracı alacak biri sorduğunda şöyle kaçıyor böyle uçuyor diyecek parasına değer vs diyecek milleti yanlış yönlendirecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Fake ya da değil ne fark eder. Bize mi alıyor sanki aracı. Aldıysa hayırlı olsun, almadıysa da almayı nasip etsin.

şimdi bu aracı alacak biri sorduğunda şöyle kaçıyor böyle uçuyor diyecek parasına değer vs diyecek milleti yanlış yönlendirecek

Yahu dostum bu aracı forumdan kaç kişi alabilecek sanki, milleti yanlış yönlendirecek. Günlük çerez gibi satılan bir araç değil ki... Alacak kişi sayısı bir elin 5 parmağını geçmez, onlar da zaten sadece buradaki şöyle kaçıyor böyle uçuyor gibi yorumlara bakıp almazlar heralde.

Şahsi yorumum: bence bu araç zaten kaçar da uçar da.

• quote:

quote:

Bu kadar para verip bi kullanıcının lafıyla bu aracı alacaksa bırak yanlış yönlensin adam kimse kusura bakmasın...
  • quote:

quote:

quote:

Yahu dostum bu aracı forumdan kaç kişi alabilecek sanki, milleti yanlış yönlendirecek. Günlük çerez gibi satılan bir araç değil ki... Alacak kişi sayısı bir elin 5 parmağını geçmez, onlar da zaten sadece buradaki şöyle kaçıyor böyle uçuyor gibi yorumlara bakıp almazlar heralde.

Şahsi yorumum: bence bu araç zaten kaçar da uçar da.

doğru aslında onlar da aracı test eder zaten ben arkadaşın aracını hayırlayayım

hayırlı olsun mercedesin iyi günlerde kullanman dileğiyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fıyatını görunce şaşırdım acıkcası ,kazıklandıgımızı bılıyordum da bu kadarını degıl
  • Fazlı kardeşim aldığın araba konusunda bizi bilgilendirdiğin için sağol. Böyle bir konu açman çok yerinde olmuş. Mümkünse yaşadığın ev, cep telefonun, kullandığın bilgisayar, çıktığın kızlar hakkında da konular aç. Görgüsüzlüğün en uç noktalarını bize göster. Nasıl ki Ali Ağaoğlu'nun lüksünü takip etmişsek elbette senin lüksünü de takip etmek bizim görevimiz.
    Ayrıca devletin bizi kazıkladığı konusunda sayende bilgi sahibi olduk. Benim gariban öğrencim o arabaya 3 kat fiyat ödemek zorunda kalıyor. Halbuki 77.000 dolar olsa her öğrenci alır.
    Lütfen aldığın her şeyi bizimle paylaş. Takipçinim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercey35

Fazlı kardeşim aldığın araba konusunda bizi bilgilendirdiğin için sağol. Böyle bir konu açman çok yerinde olmuş. Mümkünse yaşadığın ev, cep telefonun, kullandığın bilgisayar, çıktığın kızlar hakkında da konular aç. Görgüsüzlüğün en uç noktalarını bize göster. Nasıl ki Ali Ağaoğlu'nun lüksünü takip etmişsek elbette senin lüksünü de takip etmek bizim görevimiz.
    Ayrıca devletin bizi kazıkladığı konusunda sayende bilgi sahibi olduk. Benim gariban öğrencim o arabaya 3 kat fiyat ödemek zorunda kalıyor. Halbuki 77.000 dolar olsa her öğrenci alır.
    Lütfen aldığın her şeyi bizimle paylaş. Takipçinim.

Ben de bu mesajları anlamakta güçlük çekiyorum.. Adam FIESTA aldım diye konu açınca sorun yok, CLS 550 aldım deyince görgüsüzlük oluyor. Bu görgüsüzlük neyle alakalı parayla doğru orantılı mı?

Ben de ferrariyle gezenleri anlamıyorum, insan biraz mütevazı olur... Aldıysan aldın kardeşim sokakta dürmek zorunda mısın. Kendine özel pist kirala sür, biz de görüp kıskanmayalım.. çık çık çık

Bence bu kadar fesat ve kıskanç olmayın ya

• Ben de konu açacaktım. Daha bugün CLS 550 (2009) aldım. Yukarda olumsuz tepkileri görünce açsam mı açmasam mı tereddüte düştüm şimdi. Halbuki yaptığımın ya da yaptığımızın görgüsüzlükle bir alakası yok. Neticede tecrübelerimizi paylaşacağız, varsa merak ettikleriniz bildiğimiz ölçüde cevaplandıracağız.
    Bu arada fake konu açanları da anlamakta ciddi olarak zorluk çekiyorum. Ellerine ne geçiyor, niçin kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar? O kadar düşündüm, mantıklı bir açıklama bulamadım bir türlü!
  • beyler ana sayfada 4. sayfaya tikliyorum ama bu mesaj ya silindi yada kilitlendi mi ne oyle birseyler diyor...
  • Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız uzun yollara gidip gelmeye Ama ne yalan söylüyeyim çok kıskandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

Ben de konu açacaktım. Daha bugün CLS 550 (2009) aldım. Yukarda olumsuz tepkileri görünce açsam mı açmasam mı tereddüte düştüm şimdi. Halbuki yaptığımın ya da yaptığımızın görgüsüzlükle bir alakası yok. Neticede tecrübelerimizi paylaşacağız, varsa merak ettikleriniz bildiğimiz ölçüde cevaplandıracağız.
    Bu arada fake konu açanları da anlamakta ciddi olarak zorluk çekiyorum. Ellerine ne geçiyor, niçin kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar? O kadar düşündüm, mantıklı bir açıklama bulamadım bir türlü!

yaz hocam kiskananlar catlasin.. onlarda olsa yapmayacaklar sanki. milletin imzalarina bak mal beyani gibi, sen cls alip konu acmissin cok mu. herkes kendine baksin.
  • Hayirlisi olsun arkadasim. Fake olmadigin, daha evvel koydugun Mercedes fotolarindan belliydi. Bilmeyenler talihsiz aciklamalarda bulunmuslar. Tabi onlara da hak vermek lazim, malesef forumda fake cok. Bu tarz bir konu acip arkasindan hic cevap gelmeyince insanlar fake diyebiliyorlar. Daha dun, hic ummadigim birisi de fake cikti ya, neyse.

Tekrardan hayirlisi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.