Şimdi Ara

2013 CLS 550 ALDIM.... ISTE BOL RESIMLER VE AVRUPA TURUM :) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
16
Favori
21.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam linke bakarsaniz fiyatlarin amerikada 72.000$ dan basladigini gorursunuz :) yani biz almanyadan ucuza biniyoruz.
  • sercey35

Sercey35 tamam tamam sana da bi tur attiricam

puhahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAZLIKAZAK

sercey35

Sercey35 tamam tamam sana da bi tur attiricam

puhahahahaha

Yok Fazlı cım hiç gereği yok. Düşünmen yeter. Bir şey soracağım başından beri, çekiniyorum. Ama artık arkadaşlığı ilerlettik kızmazsın herhalde. Tahminim 77.000 doları hem üniversite okuyup hem çalışarak kazanmamışsındır. Baban ne iş yapıyor. Zira meslek seçimim konusunda şüphelerim oldu. Bir de nacizane tavsiyem başlığı "Bakıııın bobam bona mörsödös aldı. Hem de 2013 cölösö böşşüzelli" şeklinde değiştir. Elimden geldiğince senin telaffuz edeceğin şekilde yazmaya çalıştım. (Kahkaha yok. Hafif gülümseme)
  • Talking money diyesi geliyor insanın. Neyse emeğinize sağlık.
  • tadını çıkart dostum hayırlı olsun forumda kıskanç çok boşver takma kendilerinde olmayınca kimsede olmasın istiyorlar

serhat abinin konusuna bakıyordum araba babasının cayenne alınca kullanmıyor bi süre sonrada serhat abi arabayı adam etmeye çalışıyor birisi yazmış vay milli servet niye arabayı kullanmıyorsun diye çekememezlik var forumda bariz şimdi sizede iphone getirttiğiniz için laf sokmaya çalışıyorlar neyse uzatmayayım araban çok güzel güle güle bin

bu arada serhat abinin adam etmeye çalıştığı araba cls idi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 16 Eylül 2012; 4:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Talking money diyesi geliyor insanın. Neyse emeğinize sağlık.

Talking money nedir abi
  • Ya size ne ? İsterse teyzesi alsın isterse lotodan çıkan parayla alsın size ne ? Neyin peşindesiniz ?

Adam güzel güzel yazmış, tatilini samimi bir şekilde yazmış, harika bir aracın incelemesini yazmış. Gerisi bizi ilgilendirmez.

Aracınız da hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
  • tekrar maşallah çok yakışılı araba Allah tekerine taş değdirmesin. Forum nazarına karşıda bir nazar boncuğu şart.
  • Hocam araçta çok güzel , Amsterdam'da Sadece aktarmayla gidebilme şansım oldu . Hollanda'dan tütün getirmeti düşünüyorum . Ot kokulu ve hafif
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun , Ot muhabbetine girmeseydiniz bence daha iyi olurmuş , Bu forumu 12 - 17 yaş arası gençlerde okuyor ve o ince çizgiyi muhakeme edebilme yetisi daha gelişmemiş çoğunda, bence ağabeyleri olarak daha dikkatli davranmalısınız. Araç güzel iyi günlerde kullanın.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Türkiye'de bir arabaya 250.000$ vereceğine, 200.000$'ı eğitimine ve diğer giderlere harcayıp bir şekilde Amerika'ya yerleş. Daha sonra da o arabayı 50.000$'a Amerika'dan al. Hem geleceğin sağlam olur hem de enayi gibi 5-6 kat daah fazla vermezsin arabaya.
  • Beyler degerli yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Allah`tan SLS AMG filan almamisiz. Hos isteseydim cls ye verdigim parayi pesinat olarak verip, yine taksitle alabilirdim ama. Iyi ki de yapmamisim bazi arkadaslarin yorumlarini gorunce. Kimisi de baba parasi demis. O arkadasa sormak istiyorum. Ananin karnindan dogdugunda seni leylekler mi besledi? Ki sen nerden biliyorsun benim ne yapip yapmadigimi. Belki columbia lilarla silah ticareti yapiyorum. Belki buradaki zencileri baglamisim college lardaki cocuklari coco ya alistiriyorum. Yani kimin ne oldugunu ne yaptigini bilemezsin ki. Beni gercekten yakindan tanisaniz inanin cok seversiniz. Arkadaslarim icin herseyi yapan biriyim. Ama lutfen yargisiz infaz yapmayin.
  • seni sevmeyen ölsün fazlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi künefeci -- 16 Eylül 2012; 13:12:02 >
  • quote:

Siz bakmayın bazı forumdaşlara, hayırlı olsun güzel aracınız, kendim valla seviniyorum birisi yeni araç alınca. Bu Amerikan Pazırana hayranlık duymak elde değil, Alman üreticilerini bile dize getirip ucuza araç alma imkanı var
  • quote:

Beyler degerli yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Allah`tan SLS AMG filan almamisiz. Hos isteseydim cls ye verdigim parayi pesinat olarak verip, yine taksitle alabilirdim ama. Iyi ki de yapmamisim bazi arkadaslarin yorumlarini gorunce. Kimisi de baba parasi demis. O arkadasa sormak istiyorum. Ananin karnindan dogdugunda seni leylekler mi besledi? Ki sen nerden biliyorsun benim ne yapip yapmadigimi. Belki columbia lilarla silah ticareti yapiyorum. Belki buradaki zencileri baglamisim college lardaki cocuklari coco ya alistiriyorum. Yani kimin ne oldugunu ne yaptigini bilemezsin ki. Beni gercekten yakindan tanisaniz inanin cok seversiniz. Arkadaslarim icin herseyi yapan biriyim. Ama lutfen yargisiz infaz yapmayin.

Hocam konuyu okuyunca kendimiz almış kadar sevindik

Kazasız belasız kullanırsınız inş .

yalnız Barcelona da Mercedes yok demişsinizde Ben de Bayramda gittim 2 sene önce çoğu taksi Mercedes E200-220 idi .

Vay be Monaco ya gitmişsiniz sizin Araba sönük kaldıysa bizim Arabanın dizel olduğunu görünce Linç falan ederlerdi heralde

• bir şeyi gerçekten merak ediyorum eğer durum böyleyse neden komisyonculuk yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Talking money nedir abi

İşte para konuşuyor gibisinden olmuyor mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Talking money nedir abi

İşte para konuşuyor gibisinden olmuyor mu

Hayır olmuyor

• Orijinalden alıntı: ALAK_

Yapma yav Çarşamba günü hazırlık muafiyet sınavım var peki money talks olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediboy -- 16 Eylül 2012; 16:11:50 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.