Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Orijinalden alıntı: horrabin

Merhaba,
    simdi radyoda reklamda duydum. fiesta titanium modele X paket hediye.
    24000 e 24 ay sifir faiz.

Faizin aldatmaca oldugunu biliyoruz fakat x paket 1600 tl. sizlerin aldigi fiyatlarda hediye mi?

Evet. Bir ay önceki fiyatlar 42-43 bin civarıydı. Şimdi 40.500

bu söylediğiniz fiyatlar dizel mi benzin mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speeder33

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: horrabin

Merhaba,
    simdi radyoda reklamda duydum. fiesta titanium modele X paket hediye.
    24000 e 24 ay sifir faiz.

Faizin aldatmaca oldugunu biliyoruz fakat x paket 1600 tl. sizlerin aldigi fiyatlarda hediye mi?

Evet. Bir ay önceki fiyatlar 42-43 bin civarıydı. Şimdi 40.500

bu söylediğiniz fiyatlar dizel mi benzin mi hocam ?

benzinli otomatik 1.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

Halkbank öğretmenler için bireysel kredi kampanyası var
    Oran 0.97, 40 bin için 36 ay 1377 taksitle, araç rehin de olmaz, acil bi satma durumunda, hız kazandırır.

teşekkürler hocam yine de 50.bin toplam tutar çok yüksek gibi :((((
  • Pesin pesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 1,6 powershift nasil yakiyor?
    Bir yerde kullanicinin sehit icinde 9,2 yakiyOr dedigini okudum.
    oger gercekten boyle ise asiri yakiyor demektir.
    bu sinifta cok yakan arabanin ikinci eli de olmaz.
    ?

• arkadaşlar merhaba. 2001 model Renault scenic otomatik vites aracımı sattım.Aztozu gri Fiesta 1.6 powershift aldım. 24 ay sözde sıfır faizli,
    42900+500 dosya masrafı 43400 e aldım.nasıl fiyat uygun mu sizce, ayrıca xpaket ve park sensörü var.
  • Biraz araştırdım Otomatik araçların şehir içi yakıt tüketim değerleri (fabrika değerleri)

Ford Fiesta 1.6i 105 Powershift 8,4 litre
    Opel 1.6 XER 115 HP, 6 ileri Active Select 9,9
    Yeni Clio Touch 1.2 Turbo EDC 120 bg 6,6
    Punto 1.4 Fire 8v 77 Hp POP / EASY /LOUNGE Dual Logic 6,7
    Opel Corsa 1.4 i Twinport, Otomatik Şanzıman 8,2
    Opel Corsa 1.2 i Twinport, Easytronic Şanzıman 6,8
    Volkswagen Polo 1,4 lt 85 PS Tiptronik DSG 7,7
    Toyota Yaris 1.33L Dual VVT-i 6,3

• quote:

Orijinalden alıntı: RK1970

arkadaşlar merhaba. 2001 model Renault scenic otomatik vites aracımı sattım.Aztozu gri Fiesta 1.6 powershift aldım. 24 ay sözde sıfır faizli,
    42900+500 dosya masrafı 43400 e aldım.nasıl fiyat uygun mu sizce, ayrıca xpaket ve park sensörü var.

Güle güle kullanın biz bu model beyaz renk için en düşük 39500 peşin fiyat almıştık ama kredili olunca üstüne 2000-2500 ekliyorlar yani kredili 42.000 etse bir de gri renk farkı 900 tl eder 42.900...
    İyi almışsınız demektir, kazasız belasız kullanın tekrar.
  • Fiesta titanium dizel +x paket+metalik renk + park sensörü + çift takım paspas+ bagaj havuzu+ krom eşikler+ trafik sigortası = 41.500
  • Bu arada Ford'un yakın ülkelerdeki sitelerini inceliyorum ecoboost otomatik almanya, ingiltere, ukrayna, makedonya sitelerinde listede görünüyor. Makedonyadaki fiyatı 40 bin lira.
    Amerika'da yok. Hatırlatma şehir içi 6,6 yakıyor, 1.6 Powershift 8,4 :) bu fark önemli mi ? deneyimli arkadaşlar yorumlasın. Uzun süre kullanmayı planlıyorsak ecoboost iyi bir seçenek mi ?
    Ford Türkiyeye mesaj attım ne zaman gelir diye :) bakalım var mı bir bilgi :)

Edit: Romanyada titanium ecoboost powershift 35 bin lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimindex -- 17 Kasım 2013; 21:27:24 >
  • Arkadaşlar güvenlik paketsiz fiesta da sadece 2 hava yastığı varmış ve esp yokmuş????
    Çok şaşırdım...

• quote:

Bu arada Ford'un yakın ülkelerdeki sitelerini inceliyorum ecoboost otomatik almanya, ingiltere, ukrayna, makedonya sitelerinde listede görünüyor. Makedonyadaki fiyatı 40 bin lira.
    Amerika'da yok. Hatırlatma şehir içi 6,6 yakıyor, 1.6 Powershift 8,4 :) bu fark önemli mi ? deneyimli arkadaşlar yorumlasın. Uzun süre kullanmayı planlıyorsak ecoboost iyi bir seçenek mi ?

Hocam peki nu dediğiniz iki ülkede 1.6 Powershift in fiyatı ne kadar görünüyor? Ona göre kıyaslama yapabiliriz belki. Telefondan internete girdiğim için bakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: peqer

quote:

Bu arada Ford'un yakın ülkelerdeki sitelerini inceliyorum ecoboost otomatik almanya, ingiltere, ukrayna, makedonya sitelerinde listede görünüyor. Makedonyadaki fiyatı 40 bin lira.

Hocam peki nu dediğiniz iki ülkede 1.6 Powershift in fiyatı ne kadar görünüyor? Ona göre kıyaslama yapabiliriz belki. Telefondan internete girdiğim için bakamıyorum.

Romanya sitesinde 1.6 fiyatı yok ama dizel olanına göre bakabiliriz. Euro cinsinden...
    1.5 TDCi 75 CP DPF-- Transmisie manuala Euro5 5 usi € 12,419.35

34 bin lira yapıyor...

Bizim listede tavsiye edilen fiyat ise 44 bin lira. 10 bin lira fark var.

Dolayısıyla daha önce 1.0 powershift için benim salladığım tahmin 45-46 civarı rakam olacak gibi sanki

• quote:

quote:

Valla sayfaları kapattım, romanya ford pdf dosyayı inceledim benzinlide sadece ecoboost satıyo, başka model yok :) dizeller ayrı tabi

• quote:

quote:

quote:

Romanya sitesinde 1.6 fiyatı yok ama dizel olanına göre bakabiliriz. Euro cinsinden...
    1.5 TDCi 75 CP DPF-- Transmisie manuala Euro5 5 usi € 12,419.35

34 bin lira yapıyor...

Bizim listede tavsiye edilen fiyat ise 44 bin lira. 10 bin lira fark var.

Dolayısıyla daha önce 1.0 powershift için benim salladığım tahmin 45-46 civarı rakam olacak gibi sanki

insanın romen olası geliyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Fiesta titanium dizel +x paket+metalik renk + park sensörü + çift takım paspas+ bagaj havuzu+ krom eşikler+ trafik sigortası = 41.500

hocam peşin fiyat mı ? biraz daha bilgi alabilir miyim?
    fiyatınız çok güzel :)
  • hocam bu fiyata kredili veriyorlarsa söyleyin hemen alayım :)
    lütfen cevabınızı bekliyorum :)
  • Ya arkadaş hem benzini dayıyorlar en tavan fiyata,
    Markalar çok yakan modellerini bizim ülkemizde bitirmeye çalışırlar,
    Ne olacak bizim bu halimiz?

Bu arada fiesta daki tıkırtı ve ses sorunu 2013 modellerde de devam ediyor mu acaba?

• bi de cari açığı kapatmaktan dem vururlar, eko motor'lu araçlara kolaylık sağlansa daha az benzin daha az hava kirliliği, cari açığa da faydası olur nerdeee :)
    konumuz politikaya da kayıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimindex -- 18 Kasım 2013; 8:47:28 >
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    Araba konusuna geri dönelim bence, politika filan boşver haha :)
    o değil de ben aldım dedim hala alamadım, Ford'un politikası çok kötü.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.