Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hesap yaptım ecoboost otomatik şehir içinde 6,6 yakıyor, 1.6 powershift 8,4 , marmaray da yapıldığına göre ben çok km yapmam, Aralık'da beraberiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

" Orders being taken for Fiesta with 100PS 1.0 EcoBoost engine and Powershift transmission for delivery from December 2013 "

Yazıyor bir sitede, Avrupa'da Aralık'da başlıyorsa teslimat bizde de mart nisan gibi ilk ecoboost+powershift'ler gelir, fiyatı elli bin olacak hali yok sonuçta sınıfı belli :)

Ben şimdiden havaya girdim :)

Şu anki fiyat üzerinden bakacak olursak

Titanium 1.0i 100PS Ecoboost 41.335 TL

seviyesinde. Powershift eklendiğinde fiyat biraz daha artacaktır. O da olsun olsun birkaç bin fark eder sanki. 45-46 civarı olur diye sallıyorum :)

Evet o da liste fiyatı biraz pazarlıkla peşin 44 bini görür bayilerde, paket filan eklersek dediğin gibi 46-47 yi bulur.

İngiltere'de 53 bin tl fiyatı, orda 1.25 trend fiyatı da 40 bin filan

İngiltere'nin yıllık maaş ortalaması ile bizimkini karşılaştırınca çok üzücü oluyor ya.
    Adamlar 3 ayda alıyor arabayı :(

• Bende ufak motor istiyorum ama, 1.0 motorla uzun yol nasıl olur acaba?
  • Arkadaşlar acil olarak sizden birşey rica edeceğim. 1.25i trend modeline sis lambası hediye ederiz diye vs. duydunuz mu? :)
    Ben burada sorduğumda komple on tamponun değişmesi gerek filan dedilerdi :) merak ettim size sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Arkadaşlar acil olarak sizden birşey rica edeceğim. 1.25i trend modeline sis lambası hediye ederiz diye vs. duydunuz mu? :)
    Ben burada sorduğumda komple on tamponun değişmesi gerek filan dedilerdi :) merak ettim size sorayım dedim.

vay kardeşimiz cevapsız kalmış saatlerdir :) ben hiç sis lambası duymadım bu arada...ilk defa araba almaya niyetlendiğimi de belirtirim, yani engin araç tecrübeme dayanarak konuşmuyorum :) sen iste bence oraya sis lambası takılıyor sonuçta.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar acil olarak sizden birşey rica edeceğim. 1.25i trend modeline sis lambası hediye ederiz diye vs. duydunuz mu? :)

vay kardeşimiz cevapsız kalmış saatlerdir :) ben hiç sis lambası duymadım bu arada...ilk defa araba almaya niyetlendiğimi de belirtirim, yani engin araç tecrübeme dayanarak konuşmuyorum :) sen iste bence oraya sis lambası takılıyor sonuçta.

İşte trend için komple ön taraf değişmeli filan dediler bilmiyorum artık :)
    Arayıp Ford'a sormak lazım :)

• Bu konunun ilk sayfalarına baktım da mart ayında gp' li araç bulamadıklarından bahsediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimindex D kullanıcısına yanıt
    O zaman ben bulduğum için şanslıyım :)
    Valla GP olmadan almak mantıksız geliyor bana.
    Canımızı emanet edeceğiz.
  • bende birazdan topkapı kar otomotive gidiyorum aslında ben 1.6 ps şanzıman istiyorumda peder tutturdu dizel olsun diye paranın buyuk kısmını o vereceği için bende gönlü olsun kalbi kırılmasın diye ok dedim bakalım hayırlısı
  • eser1983 kullanıcısına yanıt
    şimdiden hayırlı olsun

• 40 750 ye fiesta 1.0 titanium x metalik siyah aldim manuel baska ek paket yok arka sensor hediye dediler ve 100 tl lik benzin attilar ve plaka vergi muayine vs onlardandi
    1.0 manuel kullanan varsa yazabilirmi yakit nasil bende biraz yuksek yakit

• eser1983 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun :)
  • NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Şuan verileriniz ne ki?
  • quote:

Şuan verileriniz ne ki?

50 tl lik benzin ile 110 km gidiyorum ortalama hizim 90 120 arasi sehir disinda ve bi 20 km sini 140 150 ile gittim benzin bitti buda 45 krus demek oluyor 50 tl lik baska bir testte hizim 80 90 cok yavas sakin kullanimda uzun yol da hız sabitleme açık ken 150 km gittim bu iki testte ara ara sehir ici ara ara şehir disi oldu her testim ama cogu sehir disidir arac 1.5 aylik 2200 km de suanda

• NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    4000'den sonra motorun açıldığından bahsediyordu çoğu kişi ama 1.0 motor için bu verilerde çok yüksek gibi göründü bana.
    Aldığınız yetkili servisi bir arayın isterseniz derim.
  • quote:

4000'den sonra motorun açıldığından bahsediyordu çoğu kişi ama 1.0 motor için bu verilerde çok yüksek gibi göründü bana.

Simdi veri tartismasi bir kenara 1.0 motor kullaniyormusun hocam ve ne kadar teknik bilgin var duz mantikla bakmayin bilginiz yoksa bu 1.0 ecoboost motor 100 beygir 170 tork yeni nesil motor opel clio vs gibi motorlarin 1.0 yada 1.2 leri ile kiyaslanmaz kendi sinifindaki 1.0 larla kiyaslanir yakit biraz fazla gibi ama hem yeni motor hemde 1. Sahistan karsilikli bilgi alisverisi yapmam lazim 1.0 kullanan fiesta suren sehir ici ve benim bulundugum arazi yapima uygun yerlerdeki kişilerle kiyaslama yapmam gerek trabzon rampa nin cok oldugu yollarin pek duzgun olmadigi yerdir mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

quote:

Simdi veri tartismasi bir kenara 1.0 motor kullaniyormusun hocam ve ne kadar teknik bilgin var duz mantikla bakmayin bilginiz yoksa bu 1.0 ecoboost motor 100 beygir 170 tork yeni nesil motor opel clio vs gibi motorlarin 1.0 yada 1.2 leri ile kiyaslanmaz kendi sinifindaki 1.0 larla kiyaslanir yakit biraz fazla gibi ama hem yeni motor hemde 1. Sahistan karsilikli bilgi alisverisi yapmam lazim 1.0 kullanan fiesta suren sehir ici ve benim bulundugum arazi yapima uygun yerlerdeki kişilerle kiyaslama yapmam gerek trabzon rampa nin cok oldugu yollarin pek duzgun olmadigi yerdir mesela

Dövseydin kardeşim. O zaman buraya yazmak yerine açarsın başlık, kullanıcıları cevap verir. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NewLiFe61

quote:

Dövseydin kardeşim. O zaman buraya yazmak yerine açarsın başlık, kullanıcıları cevap verir. Saygılar.

Estağfurullah dovmekle isimiz yok da anladigim kadariyla 1.0 motor eco motor kullanmadin sadece mantik yurutuyorsun bu duruma kiziyorum insanlar bilmedikleri konuda bilmis gibi davranmalari yada mantik yürüttüklerini gostermeden biliyor misali konusmalari beni ister istemez sinirlendiriyor bilmeyen birine gore 1.0 gitmez 1.0 yakmaz 1.0 araba cekmez gibi seyler geliyor bunlari tartismaktan sıkıldım yoruldum o yuzden
    Bu arada nere yazmam gerektigini biliyorum ben.

• mardin nas otomotiv

2013 ford fiesta titanium powershift 1.6 = 43.000 anahtar teslim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerkann

mardin nas otomotiv

2013 ford fiesta titanium powershift 1.6 = 43.000 anahtar teslim.

Kredili mi? Biraz yüksek bence kredili bile olsa, pesinse facia teklif.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.