Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duncan21

Ford düz ecoboostları satmamak için o kadar uğraşıyorken powershiftle getirip satcaklarına çok ihtimal vermiyorum açıkcası.

Ecoboost'a kredi kullandırmıyorlar :) kötü niyet direkt !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedenini biliyormuyuz?

• sorsan vardır bi açıklaması belki de, ülke kotasından az geliyor derler...

• quote:

Orijinalden alıntı: igtx

Dün akşam beni Maltepe'deki bayiden aradılar. Araç teklifi almıştınız alım kararınız ne durumda diyerek.. Bunun anlamı ellerinde araç var ve hazır alıcı müşterilerine satmaya çalışıyorlar demek

beni de arıyorlar, Aralık'da araç bulamayabilirsiniz diye de ekliyorlar, bu arada 5 yıl kullansak, 1.6 motoru o zaman satabilir miyiz? Türkiye de az tüketim hep ilk öncelik bilirsiniz, ecoboost araç eğer gelirse yenilikçi bir motor olacağından satması da kolay olacaktır.

• Ecoboost otomatik gelirse fiyati cok yuksek olacaktir. Simd.Fiesta fiyati bence sinifinin en iyi araci olarak yuksek degil. Tek sikinti benzin drumu, onuda lpg ile cozen cok fazla

• 5 yılda 1500 lira az vergi ödemek de var tabi

• Çok acayip hesaplara girildi forumda :)
    Beyler alın geçin almakla da bitmiyor çünkü haha.
    Kredi için bugün gittim yanlış giriş yapmışlar tekrar düzenlendi, şimdi imza için bi daha gideceğim :)
    Araç Pazartesi, Salı gibi burada olacak 1 haftaya da plaka işlemleri sürer diyor burada Otokoç'takiler, nereden baksanız 10 gün.
    Burada Renault Bayisinden alıyorsun ertesi akşam plakalı falan hazır veriyor :)) Ford'da ciddi sıkıntılar var. Servis konusunda da ürkütmeye başladı beni Otokoç.
    Hayırlısı bakalım :)
  • fikir vermek açısından yazıyorum,

Koç çalışanları için aşağıdaki gibi bir fiyat veriliyor; ilk fiyat kredili fiyat, 2. si peşin fiyat
    Yeni Fiesta Trend 5K 1.25i 82PS 33.150 31.620
    5K 1.6i 105PS PowerShift A/T 37.893 36.108
    5K 1.5 TDCi 75PS 41.565 39.576
    Titanium 5K 1.4i 96PS 37.230 35.547
    5K 1.0i EcoBoost 100PS 0 38.734
    5K 1.6i 105PS PowerShift A/T 40.494 38.607
    5K 1.5 TDCi 75PS 42.738 40.698
  • Arkadaşlar ben ecoboost otomatiği bekliyicem sanırım, sonuçta lansman fiyatı diye bir fırsat da olabilir.
    Fiesta sınıfında 1.6 bir aracın ikinci el satışı zor olur. 5 yıl sonra değiştirmek istesem kimse 1.6 motorun yüzüne bakmaz.
    Piyasa da şu dönem 1.2 eco motorlar revaçtayken 1.6 motor almak çok mantıklı gelmedi.
    Ayrıca önümüzdeki yıllarda araç vergisi aracın emisyonuna göre alınacakmış.
    1.0 ecoboost'un otomatik modelinin emisyon değerleri de çok iyi 114 g/km yani 1.25 motordan da iyi.
    Yakıt, vergi ve de değerinde satabilme özelliklerini üst üste koyunca bu aracı beklemenin mantıklı olduğu kararını verdim.
    Ayrıca o çıkana kadar biraz birikim de yapabilirim belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

Arkadaşlar ben ecoboost otomatiği bekliyicem sanırım, sonuçta lansman fiyatı diye bir fırsat da olabilir.
    Fiesta sınıfında 1.6 bir aracın ikinci el satışı zor olur. 5 yıl sonra değiştirmek istesem kimse 1.6 motorun yüzüne bakmaz.
    Piyasa da şu dönem 1.2 eco motorlar revaçtayken 1.6 motor almak çok mantıklı gelmedi.
    1.0 ecoboost'un otomatik modelinin emisyon değerleri de çok iyi 114 g/km yani 1.25 motordan da iyi.
    Yakıt, vergi ve de değerinde satabilme özelliklerini üst üste koyunca bu aracı beklemenin mantıklı olduğu kararını verdim.

koca listeden tek kişi kaldım güdük gibi

• igtx İ kullanıcısına yanıt
    Valla ya bi sen kaldın :) Bence bizi mburası ile bir konuşun, güzel fiyat veriyorlar ve bi şekilde araç buluyorlar :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben ecoboost otomatiği bekliyicem sanırım, sonuçta lansman fiyatı diye bir fırsat da olabilir.

koca listeden tek kişi kaldım güdük gibi

valla ecoboost otomatik motor'u yazan arkadaşın suçu :) yoksa alacaktım yani :) bayi bayi gezdim hepiniz şahitsiniz :)

• igtx İ kullanıcısına yanıt
    Ben de hala varım. Gelişmeleri sessiz ve derinden takip ediyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

Ben de hala varım. Gelişmeleri sessiz ve derinden takip ediyordum

iyi bari. Ben Aralık ayını bekliyorum. 10'u gibi filan gidip bir görüşürüm herhalde
  • gmb G kullanıcısına yanıt
    bu fiyatlara aralık ayında bizim de alma şansımız olabilir mi sizce? titanium powershşftin fiyatı çok çok iyi, tam evladiyelik araba bu donanım:)
    ecoboost otomatik ise bence mitsu space star gibi uçuk bir fiyattan gelir.
  • arkadaşlar bende 1.6 otomatik almayı düşünüyordum fiyatta çok iyi gelmişti. 1.0 otomatik cıkıcaksa yakıt konusu vergi konusu kafam acayip karıştı

bu gidişle araba almıycam.. :D
  • " Orders being taken for Fiesta with 100PS 1.0 EcoBoost engine and Powershift transmission for delivery from December 2013 "

Yazıyor bir sitede, Avrupa'da Aralık'da başlıyorsa teslimat bizde de mart nisan gibi ilk ecoboost+powershift'ler gelir, fiyatı elli bin olacak hali yok sonuçta sınıfı belli :)

Ben şimdiden havaya girdim :)
  • quote:

" Orders being taken for Fiesta with 100PS 1.0 EcoBoost engine and Powershift transmission for delivery from December 2013 "

Yazıyor bir sitede, Avrupa'da Aralık'da başlıyorsa teslimat bizde de mart nisan gibi ilk ecoboost+powershift'ler gelir, fiyatı elli bin olacak hali yok sonuçta sınıfı belli :)

Şu anki fiyat üzerinden bakacak olursak

Titanium 1.0i 100PS Ecoboost 41.335 TL

seviyesinde. Powershift eklendiğinde fiyat biraz daha artacaktır. O da olsun olsun birkaç bin fark eder sanki. 45-46 civarı olur diye sallıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igtx -- 13 Kasım 2013; 19:53:39 >
  • quote:

quote:

" Orders being taken for Fiesta with 100PS 1.0 EcoBoost engine and Powershift transmission for delivery from December 2013 "

Şu anki fiyat üzerinden bakacak olursak

Titanium 1.0i 100PS Ecoboost 41.335 TL

seviyesinde. Powershift eklendiğinde fiyat biraz daha artacaktır. O da olsun olsun birkaç bin fark eder sanki. 45-46 civarı olur diye sallıyorum :)

Evet o da liste fiyatı biraz pazarlıkla peşin 44 bini görür bayilerde, paket filan eklersek dediğin gibi 46-47 yi bulur.

İngiltere'de 53 bin tl fiyatı, orda 1.25 trend fiyatı da 40 bin filan

• quote:

Orijinalden alıntı: otopark

bu fiyatlara aralık ayında bizim de alma şansımız olabilir mi sizce? titanium powershşftin fiyatı çok çok iyi, tam evladiyelik araba bu donanım:)
    ecoboost otomatik ise bence mitsu space star gibi uçuk bir fiyattan gelir.

üstad fiesta titanium trend donanıma göre hangi özellikleri içeriyor?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.