Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkcald

quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhantopal

quote:

1.0 eco otomatik ingilterede çıkmış az yaksa gerek bizede 2014 içinde gelir herhalde

gelirse sınıfının en cok satan aracı olur :)

ne kadar yakar ve kaça gelir space star gibide olabilir 41500tl ile gelirse

buraya getirirler mi ki, ford.co.uk den baktım

1.0 ecoboost powershift ile 1.6 powershift arasında sadece 500 pound fark var.

Türkiye de nasıl uygulanır Allah bilir

100km ne yakıyor yazıyor mu göremedim

Ben baktım, değerler MPG verilmiş yani Miles Per Gallon, 1 gallon 3,7 litre ortalama

3.7 litre benzinle 1.0 powershift 57 km yol alıyor
    3,7 litre benzinle 1.6 powershift 47 km yol alıyor

yani ortalama % 18 daha az yakıyor 1.6 powershiftten

Edit: diğer bir hesapla 100 km 'de biri 6,4 diğeri 7,9 yani bizimki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimindex -- 11 Kasım 2013; 22:44:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.0 eco otomatik ingilterede çıkmış az yaksa gerek bizede 2014 içinde gelir herhalde

aslinda orda da gidip geliyorum,aralik ayi sonuna kadar bu sekilde bir teklifi tutarlar mi bilmiyorum.
    Otokoc guya stokta 1 tane beyaz kaldi diyor.Aralik 24 unde cift maas aliyorum.kasim arti aralik sonrasi 24 ay lik faizsiz krediye rahat rahat girerim aylik 750 tl geliyor hemde.
    ama iste aralik sonuna kadar fiyatlar nasil olur ? arac bulamama ya da istedigin rengi bulamama gibi bir problem var midir gercekten?

tksler

• Ecoboost powershift'i duyunca kafası karışanlar el kaldırsın :)
  • merhba arkadaşlar bende 1.5 tdci titanyum X paket almayı düşünüyorum. sakarya dan fiyat aldım. beyaz renklisine peşin alırsam 42.500 e vericeklerini söylediler. tabi sigorta hariç. uygun mu yoksa değil mi? başka yerde daha uygun fiyat verenler varsa bilgilendirirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihrace_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aslinda orda da gidip geliyorum,aralik ayi sonuna kadar bu sekilde bir teklifi tutarlar mi bilmiyorum.
    Otokoc guya stokta 1 tane beyaz kaldi diyor.Aralik 24 unde cift maas aliyorum.kasim arti aralik sonrasi 24 ay lik faizsiz krediye rahat rahat girerim aylik 750 tl geliyor hemde.
    ama iste aralik sonuna kadar fiyatlar nasil olur ? arac bulamama ya da istedigin rengi bulamama gibi bir problem var midir gercekten?

tksler

Bulunurluk olayına kimse net bir cevap veremez elbet. Ama geçmiş senelere bakınca bu hep aynı gelişmiş. Kalmaz, tükenmeden alın, stokta 1 tane kaldı vb gibi bahanelerle ellerindekileri çabuk satmak istiyor bayiler. Vazgeçer gibi olduğunuzda ise bir iki gün içinde "şansınıza" 1 tane istediğiniz gibi bir araç bulduk diye geri dönüyorlar.

Kampanya "yıl sonu kampanyası" olarak geçiyor. En azından 24 ay 0 faiz olayı devam eder gibime geliyor. Fiyat artış azalışı için de kısmet artık. Biz de beklemedeyiz bakalım

• 31 aralık tarihine kadar "0" faiz geçerli deniliyor. ama 1.0 eco powershift gelmez o ayrı

1.0 eco oto 6.4lt yakıyormuş yarisde 1.33 ile 6.3lt pekte fiestayı beklemeye gerek yok yaris cvt ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 12 Kasım 2013; 8:43:32 >
  • quote:

31 aralık tarihine kadar "0" faiz geçerli deniliyor. ama 1.0 eco powershift gelmez o ayrı

1.0 eco oto 6.4lt yakıyormuş yarisde 1.33 ile 6.3lt pekte fiestayı beklemeye gerek yok yaris cvt ayrıca

Yaris'te kullanılan iç malzemeler çok kötü. Sert plastik var pek çok yerde. İçine oturduğunuzda bana verdiği his "ucuzluk" olmuştu. Bunun da önemli olduğunu düşünüyorum. Trafikte aracın dışı değil içinde vakit geçiriyorsunuz bolca...
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    Yaris'in kasayı da görmezden gelebilsem olabilir, o kasayla ben mutsuz olurum yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

31 aralık tarihine kadar "0" faiz geçerli deniliyor. ama 1.0 eco powershift gelmez o ayrı

Yaris'te kullanılan iç malzemeler çok kötü. Sert plastik var pek çok yerde. İçine oturduğunuzda bana verdiği his "ucuzluk" olmuştu. Bunun da önemli olduğunu düşünüyorum. Trafikte aracın dışı değil içinde vakit geçiriyorsunuz bolca...

fiestanın içide beni çok sıkıyor bunalıyorum desem inanın yani dar basık geliyor :D
  • quote:

quote:

quote:

fiestanın içide beni çok sıkıyor bunalıyorum desem inanın yani dar basık geliyor :D

Ona diyecek birşey yok :) İş bu noktaya geldiyse tamamen kişisel tercihler ön plana çıkıyor. Beni rahatsız eden birşey yok araçta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ona diyecek birşey yok :) İş bu noktaya geldiyse tamamen kişisel tercihler ön plana çıkıyor. Beni rahatsız eden birşey yok araçta.

boşuna zevkler ve renkler tartışılmaz denilmiyor en azından iki modelde sağlam araba her ne kadar pahalı olsalarda ;)

• Kasko konusunu pek burada irdelemedik ama FKasko ile 1300 civarı fiyat çıkıyor bilginiz olsun.
    Sigortacılarla da görüşünce daha uygun fiyat çıkıyor ama az araştırırsanız ilk garantili aracınızı kendi Kasko imkanıyla alın deniliyor.
    Çünkü Allah korusun bir kaza olduğunda yetkili en ucuz fiyatı veren servise götürüyor farklı bir sigorta şirketinden kasko alınca.
    Ama garantili araçta böyle bir durum yok. Ford ise ford servisi, renault ise renault ;) ederi neyse o yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Kasko konusunu pek burada irdelemedik ama FKasko ile 1300 civarı fiyat çıkıyor bilginiz olsun.
    Sigortacılarla da görüşünce daha uygun fiyat çıkıyor ama az araştırırsanız ilk garantili aracınızı kendi Kasko imkanıyla alın deniliyor.
    Çünkü Allah korusun bir kaza olduğunda yetkili en ucuz fiyatı veren servise götürüyor farklı bir sigorta şirketinden kasko alınca.
    Ama garantili araçta böyle bir durum yok. Ford ise ford servisi, renault ise renault ;) ederi neyse o yani...

Hmm, Fkasko yaptıralım o zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Kasko konusunu pek burada irdelemedik ama FKasko ile 1300 civarı fiyat çıkıyor bilginiz olsun.

Hmm, Fkasko yaptıralım o zaman.

Ben uygun bir fiyat almıştım ama bunları gördükten sınra garanti bitene kadar FKasko'ya karar verdim kardeşim.
    Sizinle de paylaşmak isteidm :)

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kasko şirketinden de yaptırsanız. Hasar veya kaza durumunda istediğiniz servise götürmekte özgürsünüz. Nerede yaptıracağınıza yetkili exper karar veremez
  • omer1044 O kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi biliyordum, ancak geçen yıl değişen müfredat bunu eksperin eline bırakmış durumda.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ok katılmak ısteyen buradan yazsın.
    Bu arada Ford ayrıca benim müşterimm hammadde tedarikçisiyiz globalde ve burda bu yüzden tedarik indirimi yapmış sözüm ona sadece 500 tl.
    Atasehir ford ne kadar fiyat verdi bu arada ?
    1.6 xp paket otom titan

Aldigimiz en dusuk fiyat sizin aldiginizla ayniydi sanirim. 40.500

Beyaz renk + 1.6 otomatik + titanium + x paket + guvenlik paketi + arka park sensoru hediye

Bu fiyattan biraz daha inebileceklerini dusunuyorum.

Bana bu fiyati asagidaki kosullarda verdiler;

TRAFİK SİGORTASI -KASKO- BANKA MASR. HARİÇ
    % 3 tedarikci indirimi dahil
    park sensoru hediye
    guvenlik paketi HARIC
    36 ay 0.45 den dusun faizle kredi cekebilcem

Bizim sartlar farkli biraz:

Tedarikci indirimimiz yok.
    Pesin fiyat
    Guvenlik paketi dahil (620 lira bunun fiyati)

Bu dogrultuda soyle diyebiliriz. Kredili satislarda aracin fiyati +2000 lira daha pahali oluyor. Guvenlik paketi de 620 lira.

edit: Bize verilen fiyatlardan birinde; beyaz + 1.6 otomatik + titanium + x paket + sensor hediye seklinde bir donanim icin pesin fiyatina 40.300 demis bayi. Sigorta ve kasko haric bu fiyatta da...

Buna gore kiyaslayabilirsiniz fiyati.

Krediyi yine Ford'dan mi aliyorsunuz?

evet krediyi ford dan almis olcam.
    Toplamda son fiyat 40.600 tl
    12.600 pesin verecegim.
    28.000 tl kredi cekecegim =36 ay X 850 tl = 30.600 TL geri odemis olacagim.

Fiyat ve kosullar sizce nasil ?

Fiyat iyi bence kredili bir satış olduğunu düşünürsek...

Bu arada 24 ay sıfır faiz kampanyası var. Biraz daha nakit verebilirseniz aslında kredi farkından kaynaklı ekstra parayı ödememiş olabilirsiniz.

peki sizde aynı arabanın 2010 2011 2012 gibi temiz 2.el gibi bir seçim nasıl olur,var mıdır önderilecek bir araba ?
    Ya da 40 liraya göre çok farkedecek midir,bakıyorum sahibinden.com a ama 35 den aşağı düzgün 2. el de yokç
    1.4 motor otomatık benzın (ya da dizel) yeterli olabilir.
    Tşkler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ok katılmak ısteyen buradan yazsın.
    Bu arada Ford ayrıca benim müşterimm hammadde tedarikçisiyiz globalde ve burda bu yüzden tedarik indirimi yapmış sözüm ona sadece 500 tl.
    Atasehir ford ne kadar fiyat verdi bu arada ?
    1.6 xp paket otom titan

Aldigimiz en dusuk fiyat sizin aldiginizla ayniydi sanirim. 40.500

Beyaz renk + 1.6 otomatik + titanium + x paket + guvenlik paketi + arka park sensoru hediye

Bu fiyattan biraz daha inebileceklerini dusunuyorum.

Bana bu fiyati asagidaki kosullarda verdiler;

TRAFİK SİGORTASI -KASKO- BANKA MASR. HARİÇ
    % 3 tedarikci indirimi dahil
    park sensoru hediye
    guvenlik paketi HARIC
    36 ay 0.45 den dusun faizle kredi cekebilcem

Bizim sartlar farkli biraz:

Tedarikci indirimimiz yok.
    Pesin fiyat
    Guvenlik paketi dahil (620 lira bunun fiyati)

Bu dogrultuda soyle diyebiliriz. Kredili satislarda aracin fiyati +2000 lira daha pahali oluyor. Guvenlik paketi de 620 lira.

edit: Bize verilen fiyatlardan birinde; beyaz + 1.6 otomatik + titanium + x paket + sensor hediye seklinde bir donanim icin pesin fiyatina 40.300 demis bayi. Sigorta ve kasko haric bu fiyatta da...

Buna gore kiyaslayabilirsiniz fiyati.

Krediyi yine Ford'dan mi aliyorsunuz?

evet krediyi ford dan almis olcam.
    Toplamda son fiyat 40.600 tl
    12.600 pesin verecegim.
    28.000 tl kredi cekecegim =36 ay X 850 tl = 30.600 TL geri odemis olacagim.

Fiyat ve kosullar sizce nasil ?

Fiyat iyi bence kredili bir satış olduğunu düşünürsek...

Bu arada 24 ay sıfır faiz kampanyası var. Biraz daha nakit verebilirseniz aslında kredi farkından kaynaklı ekstra parayı ödememiş olabilirsiniz.

peki sizde aynı arabanın 2010 2011 2012 gibi temiz 2.el gibi bir seçim nasıl olur,var mıdır önderilecek bir araba ?
    Ya da 40 liraya göre çok farkedecek midir,bakıyorum sahibinden.com a ama 35 den aşağı düzgün 2. el de yokç
    1.4 motor otomatık benzın (ya da dizel) yeterli olabilir.
    Tşkler

Ben de ikinci el diye başlayıp arada çok az fark olduğunu görünce sıfıra döndüm. İkinci elde tanıdık olmadığı sürece yabancı birisinden araç almak zor iş. Güven meselesi problemli. Hem araçlardan da çok anlamıyorsanız mutlaka iyi bilen birileriyle seçmeniz gerekecek. Bundan öte arada 3-5 bin lira fark varken sıfır almak daha mantıklı.

• selamlar,

Nisan da aldığım aracımı satmaya niyetlendim sahibinden.com ilan numaram 127862888,

ilan fiyatına bakmayın fiyatta indirim yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmb

selamlar,

Nisan da aldığım aracımı satmaya niyetlendim sahibinden.com ilan numaram 127862888,

ilan fiyatına bakmayın fiyatta indirim yaparım

Otomatik olsa konuşurduk ama manuelmiş.
    tşkler
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.