Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukardaki fiyat büyük ihtimalle Koç ailem indirimi iledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Yukardaki fiyat büyük ihtimalle Koç ailem indirimi iledir.

Banada oyle geldi veya calisanlar kendi ustune alirken kullandiklari % 5 felan indirim var o sekilde birseydir degilse o satici forda savas acmis :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Araba konusuna geri dönelim bence, politika filan boşver haha :)
    o değil de ben aldım dedim hala alamadım, Ford'un politikası çok kötü.

Nedir hocam sizde son durum?
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    Hala bekliyoruz. Aralık olacak hala bekliyoruz bu durum :)
    Sözüm ona bugün araç gelecekti vs. daha kredi onayı gelmedi. Daha doğrusu Ford'da ki arkadaş hata yaptı aylık geliri yanlış gösterdi onunla uğraştık.
    Hala bekliyoruz bakalım. Bu hafta nihayete erer "herhalde"!
  • quote:

Sözüm ona bugün araç gelecekti vs. daha kredi onayı gelmedi. Daha doğrusu Ford'da ki arkadaş hata yaptı aylık geliri yanlış gösterdi onunla uğraştık.

sabırsızlanıyor insan ama üzerine düştükçe terslik çıkıyor. Kahrolsun bağzı Murphy'ler Akışına bırakın çözülür illa ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

sabırsızlanıyor insan ama üzerine düştükçe terslik çıkıyor. Kahrolsun bağzı Murphy'ler Akışına bırakın çözülür illa ki.

Yok ya ben hiç üzerine düşmüyorum tam tersine :)
    Olurda kredi vs. ile ilgil ibi sıkıntı çıkarsa vazgeçicem zaten :)
    Bugün yarın netleşir o durum da. Sizin yerinizde olsam ufaktan alternatif arardım :)
    Söz verdik alcaz diye ondan dönmedim adamlara karşı sözümden.

• quote:

quote:

quote:

Yok ya ben hiç üzerine düşmüyorum tam tersine :)
    Olurda kredi vs. ile ilgil ibi sıkıntı çıkarsa vazgeçicem zaten :)
    Bugün yarın netleşir o durum da. Sizin yerinizde olsam ufaktan alternatif arardım :)
    Söz verdik alcaz diye ondan dönmedim adamlara karşı sözümden.

Ben süreçten ve Ford'un yaklaşımından çok memnunum. Gayet samimi ve sıcak karşıladılar.

Dün bir arkadaşın ısrarıyla Peugeot bayiine gittim. Sıfır ilgi gösterdi Ataşehir'deki bayii. Konuşma tarzı ve yaklaşımı "niye geldin" der gibiydi resmen. Çok rahatsız oldum kısa bir konuşmanın ardından sinirlendim ve çıktım. Bunlar ufak ama önemli şeyler. Alacak olsam bile artık o bayiiden almam kesinlikle. Ford'da ise nereye gitsem hepsi gayet düzgün ve yardıma, çözüme yönelik yaklaştılar.

• Ford'da da ilgi değişiyor açıkçası. Ben bununla ilgili başlık açıp yazmayı düşünüyordum yeri gelmişken buradan yazayım okuyanlara da bir faydası olacaktır illa ki. Biz çekirdek aile olarak kendi aramızda Ford Fiesta almaya karar verdikten sonra alıcı niyetle (hani gezip görmek vitrin gezmek amacıyla değil o gün imzayı atıp almak niyetiyle) Antalya Otokoç'a gittik, havalimanı yolu üzerinde. Bize epey uzakta bir yer. Kapıdan içeri girdik birisine yönlendirdiler. Ama böyle bir satış temsilcisi olamaz. Annem alıcı olduğunu belli etmez iyi pazarlık yapar. Ancak fiyat konusunda bir lira bile indirim yapmayan, hediye konusunda katı kuralcı, güler yüz yoksunu, sorduğunuz sorulara yüzünüze bakmadan tek kelimelik geçiştirici cevaplar veren, hatta araç özelliklerini dahi tanımayan, özetle saygısız ve bilgisiz birisine çattık. Keşke adını hatırlasam özellikle yazardım.

Sonra, daha önceden araç bakarken gittiğimiz Antalya Bilaller'e gittik. Görünümü ve saygın konuşmasıyla dört dörtlük Selim Bey'le tanıştık. Sonra o insan bizim için satış temsilcisinden de öte birisi oldu. A'dan Z'ye her konuda yardımcı oldu. Kredi aksaklıkları hepimizin başına geliyor, bize de geldi. O aksaklıkları aşmamıza yardımcı oldu, yol gösterdi. Bir hafta içinde bizi sıfır araç sahibi yaptı. Normalde firma reklamı yapmayı sevmem, hatta marka fanatikliğim de yoktur. Ancak gerek aldığımız araç olsun gerekse Antalya Bilaller olsun biz her şeyiyle memnun kaldık.

Özetle sizlere ve sizden sonra okuyacak arkadaşlara da tavsiyemdir: Bayiler arası küçük rakamsal farklara önem vermeyin. Satış öyle beş dakikalık bir şey değil. Araç için günlerce belki haftalarca o insanlarla yüz yüze geleceksiniz. O yüzden bu memlekette işini seven, işini en iyi yapan insanlarla muhatap olmak isteyeceksiniz. Hatta bu işin satış sonrası, servis aşaması, belki araç yenilemesi olacak. Gittiğiniz yere bir kere ayağınız alışacak. Ne başka bir bayiye ne başka bir servise gideceksiniz.

Bizim araç 5 aylık oldu. Bilen bilir bu araçlarda kronik direksiyon mili sorunu vardır. Yağlanması veya değişmesi gerekir. Geçtiğimiz hafta Bilaller servisine götürdük. Sağolsun yine ilgiliydiler. Ustalardan çay molasındayken taktikler de aldık. Hatta yakıt tüketiminden şikayetçi oldum yazılım güncellemesi yaptılar, ilginçtir o günden sonra düşmeye başladı. Araç ile ilgili sorular veya sorunlar olursa yine yanıtlamaya çalışırım. Herkese iyi sürüşler..

• Bu ford bayileri de anadolu beylikleri gibi mübarek...
    Bu arada neymiş bu Bilaller :)
    İstanbulda da Şahsuvaroğlu, Tepretoğulları var ama bir Bilaller değil tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimindex

Bu ford bayileri de anadolu beylikleri gibi mübarek...

Ümraniye Nuray var (En çok ilgi alakayı da onlar göstermişti bu arada.)
  • Valla buradaki otokoç'ta aslında güler yüzlü, sıcak kanlı ama biraz bilgi eksikliği biraz az çalışan olması sıkıntısı yaşıyor.
    Kredi sorunuda onların hatası oldu :) Benim belli başlı şeylerde haliyle az bilgim var ve karşımda bilgili birinin olup yön vermesini istiyorum (buarada Yapı Kredi'de genel bir kredi sorunu olmuş bu hafta) böyle birini bulamayınca kötü oluyor.
    Araç bulma konusunda Otokoç daha başarılı, direk Otosan'dan ilk çıkan aracı alabiliyorlar çünkü, bu benim şansıma oldu diyeceğim ama araç da daha gelmedi :D
    Valla bakıcaz artık bekliyoruz, en azından VW alıp 3 ay beklemeyeceğimiz kesin :D
    Şehir dışından almayı da istemiyorum, çünkü iş yoğunluğum içinde çok zor olacak periyodik bakımlar vs.
  • Naptınız arkadaşlar?

Galiba 1.0 powershift bekleyen baya var, alımı erteleyen?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir de meçikoğulları var :) Burdur- Bucakta. Benim arkadaş ta buradan almıştı aracını. Hakikaten beylik isimleri gibi. Otokoç-Otosan da Osmanoğullarına yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

quote:

Bir de meçikoğulları var :) Burdur- Bucakta. Benim arkadaş ta buradan almıştı aracını. Hakikaten beylik isimleri gibi. Otokoç-Otosan da Osmanoğullarına yakın

Afyon BUDAN Oto var :) o ne olur acaba :)
  • ilerde bu işe girersem tellioğulları koyucam direkt :)

• quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

Naptınız arkadaşlar?

Biz donanimindex hocamla Aralık ayını bekliyoruz. Niyetliyiz alacağız inşallah 1.6 otomatik titaniumu. Diğer arkadaşları bilemiyorum
  • 1.6 benzinli düşünen arkadaşlar neden dizel düşünmüyorlar.Sakin kullanımla karma trafikte 4.1 ortalama ile kullanıyorum.4 5 yıl kullanırım diyen dizel düşünsün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewee

1.6 benzinli düşünen arkadaşlar neden dizel düşünmüyorlar.Sakin kullanımla karma trafikte 4.1 ortalama ile kullanıyorum.4 5 yıl kullanırım diyen dizel düşünsün derim.

Dizelde otomatik yok maalesef.
  • quote:

quote:

Naptınız arkadaşlar?

Biz donanimindex hocamla Aralık ayını bekliyoruz. Niyetliyiz alacağız inşallah 1.6 otomatik titaniumu. Diğer arkadaşları bilemiyorum

inşallah alcaz, ama aklım da.ecoboost'ta kalcak hani :) lansman fiyatı bi de düşük olursa birbirimizi teselli ederiz artık :)

• quote:

quote:

quote:

Naptınız arkadaşlar?

inşallah alcaz, ama aklım da.ecoboost'ta kalcak hani :) lansman fiyatı bi de düşük olursa birbirimizi teselli ederiz artık :)

aldıktan sonra bi süre forum, ford sayfaları filan dolanmamak lazım

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.